Quo Vadis Demissionaris

Nu het duidelijk begint te worden dat een nieuw kabinet een kwestie van geduld aan het worden is blijkt de veldslag van generaal Pardon steeds absurder te worden.

Mocht fort Rita vallen dan is het demissionaire kabinet nog meer demissionair en wat moet daar dan voor terugkomen, versterking van de wilde(rs)mannen?

Een nieuw demissionair kabinet is een giller omdat een nieuw kabinet nog lang op zich laat wachten en 2 formatiepogingen(1 voor de demissionarren en 1 voor het echie) lijkt mij wel wat veel.

In beide gevallen zal het toch slikken moeten worden voor Jan Pieter de demissionaris die nou eenmaal niet tomatensoep wil eten, hij heeft een voorkeur voor schijnheilige boontjes.

Wat mij betreft is de beste oplossing om de heren maar eens op te sluiten tot ze het eens worden over een nieuwe regering die het dan een week zal uithouden en we weer mogen stemmen.

In ieder geval is gebleken dat het poldermodel zo zoetjes aan beter het koldermodel genoemd kan worden en dat de gezien het kontengedraai de normen en waarden beter vervangen kunnen worden door wormen en aarde wat trouwens beter past in een polder met vette kleigrond.

Mocht er weer verkiezingen komen dan zou een generaal pardon voor Ayaan van degenen die haar het land uitgepest en bedreigd hebben op zijn plaats zijn, kwestie van normen en baarden van de voornamelijk heren met kromzwaarden.

Mvg
Antoon

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: