Pino is weggevlogen

Normaal gesproken is het overlijden van een persoon een treurige zaak en het blijft altijd een ellende voor de achterblijvers.

Ellende lijkt sterk op de naam Allende en de dood van de moordenaar van Allende is eerder een zegen dan ellende.
De amerikanen die Pinochet in het zadel hielpen betreuren de daden van deze ploert en terecht, het was een beschamende vertoning van machtspolitiek waarbij mensenrechten geschonden zijn.

Zowel de amerikanen als de chilenen wens ik sterkte met het verwerken van de duistere pagina’s uit hun verleden die nu eenmaal niet terug te draaien is.

Dit kan ik niet zeggen van de tiran van Iran die vandaag een symposium begint over de holocaust die de joden nou eenmaal is overkomen.

De leiders van Iran hebben in het verleden tevergeefs de holocaust proberen te ontkennen en proberen consequent de holocaust af te schilderen als iets waar zij niets me te maken zouden hebben.

Schaamteloos zei de tiran van Iran dat de holocaust toch echt een europees probleem is en dat als de joden een vorm van wiedergutmachung behoren te krijgen Duitsland dan maar een stukje van hun land aan de joden zou moeten geven, moslims treffen geen blaam volgens deze dictator.

Of de tiran heeft een slecht geheugen of hij is een populist van het verkeerde soort, de stichting van de Islam staat stijf van de etniese zuiveringen begaan door moslims gericht tegen de joden, het staat zelfs in de Koran geschreven.Khaybar was een oase die door Joden tot cultuur gebracht was en ingepikt door de stormtroepen van Mo, de joden tot slaaf of dhimmi(een niet-moslim die de moslims als meerdere erkent) gedegradeerd en van hun bezittingen ontnomen.

Zolang moslims de holocausts(inclusief Khaybar) blijven ontkennen en de heilige onschuld blijven uithangen is een oplossing voor het Midden Oosten in feite ondenkbaar, waarbij ik best wil erkennen dat er jodenstreken geleverd zijn..

De shit die Pinochet achterliet zal sneller opgelost zijn dan die in het Midden Oosten daar er geen religie bij betrokken is maar ik ben in ieder geval blij dat deze vreemde vogel(Pino) is gevlogen.

Als de linkse kerk weer eens aan het flirten slaat met het achterlijke Havana aan de Waal dan hoop ik dat ze met het schaamrood op de kaken denken aan Allende en het voortaan hebben over het Santiago aan de Waal, vergeet Ho Chi Min, Mao en gedenk Allende aub.

Het enige bloed dat Allende aan zijn handen had was zijn eigen bloed en dat kan ik van menig hemelbestormer absoluut niet zeggen.

Mvg
Antoon

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: