(D)om

Ondanks het kabaal van ene generaal Pardon blijven er genoeg problemen over die Rita wellicht zal krijgen door de wisseling van taken tussen Rita en Hirsch Ballin(justitie).

Op teletext stond dat de evaluatie beteffende de schiedammer parkmoordzaak geen strafzaak zal opleveren wat betreft de toen falende officier van justitie die tezamen met de politie toch echt stevige fouten maakte.

Toegegeven dat blunders niet direkt strafbaar zijn, anders moeten we toch echt de nodige gevangenissen bijbouwen en moet half Nederland het gevang in.

Edoch iemand ontslaan na gebleken disfunctioneren had toch een redelijk alternatief moeten wezen.Redelijk bont maakte de officier toen die persoon ontlastend bewijs onder het vloerkleed veegde.

De enige getuige die de dader zag heeft meegeholpen aan een compositietekening van de dader die uiteraard niet leek op de verschijning van de ten onrechte aangeklaagde verdachte.

De officier zei toen doodleuk dat de spanningen de geest van de getuige vervormd hadden in zijn beeld van de dader.Met andere woorden  een slachtoffer van een gewelddadig feit die de dader wel heeft gezien kan niet getuigen over het uiterlijk van de dader omdat de spanningen zo erg zouden zijn dat een objectieve beschrijving van het uiterlijk van de dader niet meer kan.

Voor menig advocaat van een geweldadige duivel zijn het gouden tijden.Nee mijnheer zal hij dan zeggen U zag het door emoties en spanningen verkeerd, mijn client is niet de dader.

Dat een officier nog steeds zijn/haar werk mag blijven doen na dit soort onzin gaat mij te ver, kan Rita deze offficier niet alsnog uitzetten uit zijn/haar ambt?

In ieder geval des duivels zjnde groet ik U

Antoon

Advertenties

Eén reactie to “(D)om”

  1. billy Says:

    hi.good site.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: