De steen van Dönner bij de Wester moskee

Wie zonder zonde is werpe de eerste steen zei men vroeger. Wie zonder zonde is legge de eerste steen zou bij de bouw van de Wester moskee eerder van toepassing zijn. Nu is gebleken dat menige moskee van Milli Görüs een frontend leek waar Turken hun zwart geld konden investeren in piramidefondsen(gelijk Egyptenaren?) blijft bij mij de vraag over waarom Donner als 1e stenenlegger continue lag te maffen. Laten we wel wezen, in Duitsland lag de Milli Görüs al tijden onder vuur vanwege oplichting. De Hells Angels worden wel aangepakt vanwege hun internationale transacties maar zodra er religie aan te pas komt is Dönner zoek. In de bijbel veegde Jezus ooit ook een tempel schoon van handelaars en pooiers van god. De Wester moskee is buiten westen omdat het meer leek op het wilde westen met alle ellende bovendien. Dag moskee, dag geld, dag geloofwaardigheid en dit alles zonder Wilders of welke buitenstaander dan ook. De Nederlanders hadden beter moeten weten toen men in Duitsland de Milli Görüs al beschouwde als neowolven(de hernieuwde uitvoering van de grijze wolven). Eigen volk eerst en hun eigen geld ook met weet ik hoeveel gedupeerde Turkse medelanders die nu ook een stigma hebben opgelopen als gevolg van het handelen van de neowolven. De korenwolf is helaas een bedreigd diersoort, de neowolf helaas niet met “dank” aan Donner.

Zie ook https://multidifficulti.wordpress.com/2007/02/04/neowolf/

Mvg Antoon

Advertenties

2 Reacties to “De steen van Dönner bij de Wester moskee”

  1. MinisterVanHandel Says:

    Ik vind het wel erg voor al die arme Turkjes die zo belazerd zijn. Je kunt zeggen van Turken wat je wilt maar werken doen ze!

  2. MinisterVanHandel Says:

    Ik vind het wel erg voor die arme Turkjes. Je kunt zeggen wat je wilt maar Turken werken wel en hard ook. Als dan het met hard werken verdiende geld wordt afgetroggeld: TRIEST

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: