Hertog Jan

In dit land is Generaal Pardon onderhand een bekend verschijnsel, hij is menigmaal genoemd in de kranten. Zijn duitse neef haalt nu ook het nieuws, de naam is dan Verzeihung. Zo’n 180.000 mensen kunnen daar in aanmerking komen maar ze moeten wel werken heb ik begrepen. Arbeit macht frei was dan ook de eerste gedachte en vermoedelijk ook bij de SP. En om het toch in de familie te houden in Gelderland schijnt ome Jan’s partij het dermate goed gedaan te hebben dat zijn oudere zus een statenzetel kon krijgen, maar zij weigerde. Met de Marijnissen in de gemeenteraad van Oss en in de 2e kamer lijkt het mij een goed idee dat de oudere zus van Jan zich terug trekt maar waarom ze dan meedeed is mij een raadsel.

In Brabant heeft Jan’s partij het dermate goed gedaanbij de statenverkiezingen dat Den Bosch beter Den Oss kan gaan heten, of ’s Hertogenoss wat U maar wil. Hertog Jan bier doet mij nu dan ook denken aan de wizard of Oss. Mocht Jan met zijn gevolg eens gaan reizen dan raad ik hem aan eens naar Bonaire te gaan om de homo-medemens een hart onder de riem te steken. Het homohuwelijk in Bonaire is helaas een misère. Eenmaal in de Antillen kan de fam. Marijnisse ook nog even naar Cuba gaan dat de fam. Castro als leider heeft.In Havanna waar ze de mensenrechten verkrachten, bezorgt men homo’s  slapeloze nachten. Hertog Jan doe er wat an.

En om het even over homo’s te hebben, Anja Meulenbelt met haar multidifficulti-aanhang loopt te zeuren dat de verlichtingsfundementalisten te weinig doen voor homo’s maar haar achterban aansporen ook de homo’s te steunen is wel erg veel gevraagd zie http://anjameulenbelt.sp.nl/weblog/2005/08/24/1201/ , op het populistische af.

Mvg

Keizer Antoon

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: