racial profiling in de praktijk

Ooit beweerde een foutochtoon dat Prof Jansen gezegd zou hebben dat allochtonen zomaar gearresteerd mochten worden omdat ze moslim zijn. Na enige tijd doorvragen bleek het zeer te liggen bij de constandse lezing  van Prof. Jansen waarin hij duidelijk stelde dat hij op zich geen problemen heeft met racial profiling. Dat racial profiling automaties zal leiden tot onnodige arrestaties van moslims lijkt mij ver gezocht. De blunders die de hermandad inderdaad heeft begaan waren gebaseerd op tunnelvisie en da’s geen racial profiling of wat dan ook maar een kwestie van oogkleppen. Racial profiling is slechts een hulpmiddel en degene die het demoniseren zijn eerder eigengereide mafketels die vaak zelf last hebben van tunnelvisie. De uitsprak van Prof. Jansen was letterlijk “Ook door wat als racial profiling bekend staat als een vorm van superfascisme af te schilderen, probeert links de kansen voor de moslims te vergroten. Wie racial profiling een zinnige maatregel vindt, kan tegenwoordig wel op het dak gaan zitten. Nee, ook Chinese grootmoeders moeten intensief gecontroleerd worden, terwijl de hele terreurhandel gedragen wordt door nagenoeg uitsluitend moslimse mannen van 17 tot 30 jaar. “.

Een koe is een beest maar niet alle beesten zijn koeien en dus niet alle moslims zijn terroristen maar vrijwel alle terroristen noemen zich helaas moslim. Abos de fouttochtoon was gewoonweg doelbewust Prof. Jansen te stigmatiseren dat is mij onderhand wel duidelijk. Hij citeerde Prof Jansen als volgt “Ook door wat als racial profiling bekend staat als een vorm van superfascisme af te schilderen, probeert links de kansen voor de moslims te vergroten. Wie racial profiling een zinnige maatregel vindt, kan tegenwoordig wel op het dak gaan zitten.”

Het zit hem net in het weglaten van het laatste stukje waarin Abos duidelijk laat zien waar het hem om te doen is, Prof. Jansen beschadigen. Het is mij opgevallen dat Prof. Jansen zo onderhand groot wild is geworden wat betreft de jagersclub van islamoknuffelaars die de weg kwijt zijn. Zijn zoon Ewout Jansen is als komiek door een fatwa gedegradeerd tot shootdownclown, nogmaals Kuifje en Jansen en Jansen. Uiteraard kwam Abos met een link die stelde dat racial profiling moet leiden tot een guantanomobay-achtige situatie maar in dit land is dat nogmaals uitgesloten. Geen enkele rechter in dit land zal een moslim veroordelen puur en enkel alleen omdat hij moslim zou zijn, da’s trouwens minachting tonen tav de rechtspraak en vraag mij af of dat niet strafbaar zou zijn zo niet laster.

Waarom vroeg ik mij af, waarom die geittenneuker racial profiling zo verdacht wou maken en toen begreep ik het. Om de racial profiling begaan door moslims, zoveel mogelijk onder het tapijt te schuiven. Dat moet je ook niet doen bij arabieren daar het moeilijk onder het tapijt schuiven is bij een vliegend tapijt.

Ooit gehoord van een niet-Jood verklaring? In het verleden vereist bij bepaalde moslimstaten. Als je geen jood bent is het dus koosher, een onmiskenbare vorm van racial profling maar dan anders vriend Abos. Een dame uit de Filipijnen wordt in een moslimland aangerand door een vrome moslim. Volkomen overstuur doet de dame aangifte in het desbetreffende moslimland en werd zowat direkt weer de straat opgedonderd omdat ze als ongelovige het lef had te klagen over een moslim, racial profling op zijn best. Abos stelt dat een neergeknalde moslimterrorist van de Abu Sayyaf geen terrorist zou zijn maar slechts beschuldigd is door de amerikanen. De bewijslast tegen al de Abu Sayyafleden is torenhoog omdat ze herkend zijn door slachtoffers die zijn vrijgekocht. Abos pleit iedere terrorist vrij die door de amerikanen zijn aangeklaagd omdat ze door de amerikanen zijn aangeklaagd, onmiskenbaar reversed racial profling en in feite racial profiling. Takfi(e)r oftewel het brandmerken/ontmaskeren van ongelovigen is de extreme vorm van moslim-racial profiling, de linkse kerk houdt zijn mond. Ik hoop dat mijn standpunt duidelijk is, racial profiling op zich kan geen kwaad behalve bij kwaadwillenden.

Mvg Antoon

Advertenties

Eén reactie to “racial profiling in de praktijk”

  1. sjaloom Says:

    “Ooit gehoord van een niet-Jood verklaring? In het verleden vereist bij bepaalde moslimstaten.”
    Nee, dan was je in het verleden beter af in Europa.
    En wat is het nut van racial profiling voor moslims in Nederland? De moord op van Gogh? Dan kun je beter racial profiling gaan doen bij de eerste de beste kroeg waar je geen echte moslims zult vinden.
    Ik kan zo nog even doorgaan, maar ik wens je sterkte.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: