Pinoy Ako(ich bin ein filipiner)

Als er één volk continue een oor wordt aangenaaid dan zijn het de Filipino’s, mijn vrouw komt daar vandaan. Na eerst een wingewest te zijn van de Spanjolen en Japanners is het nu het speelterrein van de amerikanen die op dit moment wel het land respecteren.

Na WO2 heeft dit land lang gezucht onder het schrikbewind van Marcos die door de Amerikanen gesteund was met als gevolg dat er rebellen kwamen die een communistische heilstaat wilden stichten. De communisten heten de NPA en hun leider zit nu nog in dit land en heeft het zwaar. Na de val van Marcos die door het eigen volk afgezet werd ging de NPA vrolijk door met de echte strijd zoals het opblazen van energiecentrales en meer van die onvergeeflijke zaken die alleen de burgerij trof. In dit land is er slechts één partij die het opneemt voor de NPA en dat zijn de stalinistische hardliners van de NCPN die dan ook het opblazen van energiecentrales echte klassenstrijd vindt, randdebielen vindt je ook overal.

Met het ineenstorten van de arbeidsparadijzen Rusland en China is de NPA op sterven na dood maar rustig is het nog niet. Vanwege de ongewisse situatie hebben de moslims in het zuiden ook de wapens opgepakt en ondanks het feit dat een moslim zijn moskee mag bouwen, niet gediscrimineerd wordt voelen de heren jihadisten dat zij op zijn minst autonomie verdienen. Bij de kromzwaarden met kromme tenen is er wel een tweedeling. Er is de Abu Sayyaf die in feite een kopie is van Al Qaida met bijbehorende trainingen in Afghanistan olv volksheld Bin Laden. Deze koppensnellers hebben meer moslims om zeep geholpen dan autochtone katholieken maar heeft de steun van de bloeddhist Abos die denkt dat een oorlogje van 100 jaar geleden reden genoeg is om aan te nemen dat de Abu Sayyaf toch echt legitiem is. Ik noem Abos dan ook graag de Abos Sayyaf en vindt hem een smerig sujet die in feite moslims zwart maakt. Mother I like to Fuck is ook bekend onder de naam MILF en ook de naam van het Moro Islamic Liberation Front, de grootste groep der moslims in de Filipijnen.

De MILF is niet zo zwaar fundamentalistisch en zal daarom niet bon ton zijn bij Abos de bloeddhist. De MILF houd zich redelijk aan de bestanden en is tevreden met autonomie en om die reden niet het ergste wat dit land kon overkomen maar begrijp niet waarom moslims zo hoog nodig de afscheiding willen ipv integratie, nogmaals er is geen sprake van achterstelling omdat men moslim zou zijn. Ook katholieken worden uitgebuit en corruptie kent geen religie. Uiteraard wordt het MILF gesteund door de tomatengooiers van de SP die uiteraard zal vinden dat de moslims onrecht wordt aangedaan. De katholieken van de Filipijnen weten wel beter. Veel Filipino’s zijn zelf uit armoede gaan werken als gastarbeiders althans de katholieken, Ora(bid) et Labora(werk) is hun devies. Ora et Hezbollah is het devies van de moslims dus die bleven thuis in de hoop dat Allah het werk voor ze zou doen. De Filipijnse gastarbeiders werden in moslimlanden als beesten behandeld tenzij ze zich bekeerden tot de Islam. Moslim gastarbeiders worden daar beter betaald dan ongelovigen maar de luie flikkers uit het zuiden voelen zich achtergesteld en wachten op de banen die Allah wel voor hun zou geven.

Nu lees ik weer dat de huidige corrupte president door haar eigen volk is aangeklaagd vanwege moorden op linkse mensen. Dat ze boter op haar hoofd heeft is zeker en van mij mag ze gewipt worden en het liefst veroordeeld. Maar laten de SP de NCPN en last but not least Abos hun gore bek houden. Jan met de pet daar heeft zijn buik vol van buitenlandse bemoeienis die men niet gevraagd heeft, ze hebben eerder tot twee keer toe een corrupte president zelf afgezet en willen niet meedoen in welke agitpropparade dan ook. Dus wilt U de Filipijnen helpen sjok dan niet achter ome Jan aan en laat Abos en de NCPN maar doodvallen.

Mvg
Antoon

Advertenties

2 Reacties to “Pinoy Ako(ich bin ein filipiner)”

  1. Cogito Says:

    Moslims willen zich afscheiden omdat ze de totale macht over een gebied willen. Vervolgens willen ze het gebied dan weer uitbreiden. De rol van SP en GL is zeer fout. Het zijn geen klassieke bevrijdingsbewegingen, maar een soort ethno- en relifascistische totalitaire bewegingen waar met name links van zou moeten gruwen.

  2. digital-glamour Says:

    Digital Glamour Photography

    hey great stuff

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: