De scheve schaats van Jan Tomaat en Anja’s verdriet

Anja Meulenbelt is 1e kamerlid van de partij van de wizard van Oss en een onverbeterlijke multiflauwecultiverkoopster die ten alle tijden de schuld legt bij de autochtonen en een tunnelvisie heeft die dermate eng is dat een chinees hierbij vergeleken een ruime blik heeft.

Deze azijnzeikster pur sang moet dan ook niets hebben van Geen Stijl en welke botte opmerking dan ook, het moet halalluja zijn en niets anders. Om maar de populaire Trien uit te hangen plaatste ze ooit een stukje van Benkazour(Blerber) op haar weblog die stond te beweren dat berbervrouwen een pak rammel op zijn tijd tijd wel lekker zouden vinden.

Toen de storm van kritiek loskwam op haar site was het verweer uiteraard dat het ironisch bedoeld zou zijn en realiseerde ik mij dus dat fraulein Meulenbelt toch echt Geen Stijltje aan het spelen was. Uiteraard hadden moslims respect voor vrouwen en staat er nergens dat vrouwen meppen ok was in de Koran. Helaas is de waarheid dat het er wel in staat en dat Benkazour regelmatig op leugens betrapt is. Nu wil Hertog Jan wat stemmen afsnoepen van Wilders door verkapt hem alsnog gelijk te geven betreffende het hebben van meer dan 1 paspoort. Dat Meulenbelt nu staat te janken verbaasd mij niets. Jan deed hetzelfde wat zij deed namelijk Geen Stijltje spelen en dat mag zij alleen maar.

Mvg
Antoon

Advertenties

Eén reactie to “De scheve schaats van Jan Tomaat en Anja’s verdriet”

  1. Livette Says:

    Nice blog!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: