Gez(w)elligheid kent geen tijd.

Redelijk recent liet ik al zien dat het hier af en toe wel Teheran(The hometown of the fatwa’s) met Fawaz als mufti lijkt. Volgens Fawaz moesten Ayaan en van Gogh een gezwel op hun tong krijgen die ze zou laten lijden en hun het spreken onmogelijk maakt. Volgens Fawaz is Mr. Ellian dan ook een giftig gezwel maar in ieder geval kan hij wel spreken, gezwelligheid kent geen tijd. Wat mij betreft mag Fawaz op staande voet ontslagen worden en heb zowaar nog een baantje voor hem in gedachten. Gezien het feit dat Albert Halal vlees wil verkopen dat Halal genoemd mag worden zal er dan toch iemand de rituele spreuk moeten uitspreken bij het slachten. Ik stel voor Fawaz te werk te stellen op een kippenslachtlijn waarbij hij bij ieder te slachten kip Allah Akbar moet zeggen. Fawaz heeft geheid na zijn  werk een dikke tong en kan geen pap meer zeggen, laat staan Allah Akbar.

De aanval op Ellian krijgt ook de steun van de Autochtonen Automutilanten Partij(“eigen vlees eerst”) in de vorm van Gretta Skeletta en drs. J. J. Wijenberg zie http://www.elsevier.nl/opinie/weblog/asp/weblogid/59/index.html . Maar dit keer mept Ellian vrolijk terug en maakt eerder genoemd duo behoorlijk belachelijk.

Van Duo naar Trio’s in dit geval een intervieuw van Vrij Nederland met 3 maal een 80 jaar of oudere man te weten H.J.A. Hofland, Mullisch, Blokker(Jan).  Hofland complimenteert Blokker met de kritiek die hij levert op Ellian en krijgt dan als antwoord “Het rare is, de hetze tegen de moslims wordt aangevoerd door 3 mensen van islamitische afkomst” . Blokker is zeker aan het dementeren maar zal hem geen gezwel noemen. De felste anti-rokers zijn ex-rokers dus dat die “hetze” aangevoerd zou kunnen zijn door ex-moslims verbaast mij niet. Eerlijk gezegd verbaast het mij dat Blokker verbaast is. Logisch denken is er niet bij, althans niet bij enkele grachtgordeldieren. Wie mag er dan wel meedoen aan die “hetze” tegen de Islam vraag ik mij af, de Joden? Althans dan mag je het met recht een jodenstreek noemen. Een jodenkoekje van eigen deeg. Mag Prof. Jansen(katholiek) ook niet meedoen, hij is per slot van rekening arabist. Blokker zal het weten maar als die binnenkort zich verbaast dat de felste anti-rokers zelf ook ooit gerookd hebben dan weet ik dat zijn laatste hercencellen beginnen af te breken, Mullisch heb ik al eerder foolish genoemd en laat de rest maar zitten.

Ellian wordt van alle kanten aangevallen, is de piespaal van Links en de uiterst conservatieve imam Fawaz die Ellian een gezwel noemt. Voor mij zijn de azijnzeikers zelf een gezwel maar dan een Islaambei. Niet dodelijk wel irritant.

Advertenties

2 Reacties to “Gez(w)elligheid kent geen tijd.”

  1. multidifficulti Says:

    de link naar Elseviers verwijst naar iets anders, c’est la vie

  2. Bijstandskoning « multidifficulti Says:

    […] Zijn woede is HIER te lezen. Eerlijk gezegd weet BK niet waar hij het over heeft. Na het lezen van Gez(w)elligheid kent geen tijd zou je kunen concluderen dat de cartoon best wel op zijn plaats kunnen zijn. Uiteraard had de arts […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: