Artsen, Libiërs en de hemelbestormers

De pas geleden in Libië vrijgelaten Palestijnse arts moet wel een nagel aan de doodskist zijn van de autochtone automutilantenclub “eigen vlees eerst”  met zijn harde uitspraak dat men hem botweg heeft laten stikken omdat zijn medebeschuldigden christen waren. Aan mevrouw Struisvogelaar de vraag of wij de Palestijnse arts beter niet direkt moeten uitleveren aan Libië zodra hij in Nederland komt, u wil de moslims toch helpen?

Het bewijs tegen de Palestijnse arts rammelde aan alle kanten gelijk de bewijzen die Nederlanders om de oren kregen toen de USA om uitlevering vroeg. Toen Nederlanders om niets beschuldigd werden als zijnde XTC-smokkelaars stond  de radicaal linkse beweging op zijn achterste poten en vroeg die harde aktie tegen de USA. Een Palestijnse arts die met ondeugdelijke bewijzen voor het libische gerechtshof werd gejaagd is iets waar onze met mensenrechten vervulde hemelbestormers niets aan doen, moslims beschuldigen mag niet(tenzij de mensen die beschuldigen moslim zijn). Eigen vlees eerst volgens de autochtone automutilanten, Libië is ok en wij zullen wel slecht zijn.

Nederlandse artsen klagen trouwens steen en been omdat moslima’s vaak na aandrang een mannelijke arts weigeren. Volkomen absurd daar het vrouw of man zijn, mijn inziens niets te maken heeft met de kunde van een arts maar meer met religieus fanatisme wat niet in dit land thuis hoort. Het zou mij niet verbazen dat de Palestijnse arts er ook zo over denkt en daarom beschuldigt werd door de religieuze fanatici in het moslimparadijs Libië die wisselgeld zochten voor Lockerbie. Dat zal dan ook wel de reden zijn dat de koolrabbi(valse profeet) der Palestijnen in dit land, Gretta Duiseberg haar mond hield over de valse beschuldigingen tegen deze Palestijnse arts die ook nog stevig gemarteld werd in de libische petoet. Het kan uiteraard zijn dat de knechten van Gretta skeletta nu bij wordpress gaan zeuren dat ik te ver ben gegaan en dat deze weblog maar gesloten dient te worden, gelijk het verzoek aan de baas van Ellian om hem te ontslaan. Gretta en Co omringen zich vaak met pure jodenhaters en staan dan vreemd te kijken als ze jodenhater genoemd worden, wat ik vreemd vindt. Bij advocaten en rechters geldt dat zelfs de schijn van belangenverstengeling al fout is. Waarom mag Gretta zich dan behelpen met duidelijke jodenhaters en dan geen jodenhaatster genoemd mogen worden? Van iemand die luid vanaf de minaretten loopt te gillen dat de persoon het opneemt voor de Palestijnen vindt ik het wel flauw die persoon zijn hypocriete smoel houd over de zaak van die Palestijnse arts in Libië. Hiermee bedoel ik ook Anja Meulenbelt, Harry van Bommel, en al die anders Socialistische Populisten en de Groene Leugenaars in dit land. Was het niet Groen Links  die in de aanloop van de verkiezingen flink op de Haram TamTam stond te trommelen toen er wat harde ondervragingstechnieken gebruikt werden in Irak? Dit op het moment dat uitgerekend een GroenLinkslid(Al Mansouri) en ook moslim en soenit zijnde stevig werd gemarteld in een iraakse petoet en GL zijn mond hield. Betreffende Libië heb ik ook nooit wat gehoord van Femke Halalsma terwijl toch echt een Palestijn werd gemarteld. Zal Femke nu beginnen te blerren dat het het recht is van de vrouw om haar eigen arts te kiezen, dus geen man aan mijn moslimlijf? Dat een vrouw het recht heeft om haar eigen arts te kiezen is op zich terecht maar de eisen moeten wel voldoen aan enige vorm van logica. Het weigeren van een arts puur en alleen omdat hij man zou zijn is niet bepaald logisch te noemen en slecht voor de integratie, funest voor de emancipatie. Mag een vrouw een arts weigeren omdat hij joods is? Mag een arts dan een patient weigeren omdat het een moslim is. Mag een patient een arts weigeren omdat hij Palestijn is, geachte hemelbestormers? Mag een Palestijnse arts in een libische petoet wegrotten omdat het opkomen voor die arts nou eenmaal slecht uitkomt in de agitprop van de vereniging eigen vlees eerst?

Advertenties

Eén reactie to “Artsen, Libiërs en de hemelbestormers”

  1. Easy Drugs Says:

    Easy Drugs

    Easy Drugs

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: