Struisvogelaar Mohamlet en de hijshuizen in Islamsterdam

Gefeliciteerd min. Struisvogelaar uw zo gewenste joods-christlamitische samenleving komt met rasse schreden nabij.

Dat de linksen in het verleden als een beest tekeer gingen tegen het christelijk geloof en om die reden salonfähig waren in hun secte is een feit. Nu U samenwerkt met de partij van de christenhonden   is dat hopelijk voorbij. Hierbij wel opgemerkt dat U  die slappe zoutzak van een Jan Pieter Balkenende  beter kunt omruilen voor Driss van Agt want die is tegenwoordig zo’n beetje het schoothondje van Gretta geworden. Ex-moslims die op hun beurt tekeer gaan worden uiteraard inelkaar gemept en Uw Wouter Bos reageert dan ook terecht dat ze die grote bek maar moeten houden. Kunt U die vuige socialisten en communisten die in het verleden de kerk te kakken zetten nu ook niet eens een pak rammel laten verkopen? Gelijke monnikken gelijke Fez.

De complotten die ik nu weer hoor over het ombrengen  van de geliefde Arafat dmv vergif brachten mij trouwens op het idee om een arabische uitvoering van Hamlet te maken. U weet toch wel wat Hamlet voorstelt? Hamlet was een koning die met vergif door zijn eigen broer gedood werd en die werd op zijn beurt omgelegd door Hamlet jr. In Mohamlet liggen de zaken wel wat anders daar Europa nou eenmaal Arabië niet is maar veel fantasie is niet nodig. Gebruik Arafat als Hamlet senior en Hamas als Hamlet junior en Abas die schoft die samen durft te werken met Israel dan als de broer van Hamlet senior. Een uitvoering van Mohamlet zou dan kunnen in de ridderzaal waarbij de torens uiteraard omgebouwd kunnen worden als minaretten. To be or not to be wat nu eenmaal bekend is in Hamlet kan uiteraard vervangen worden door to beat or not to beat wat al meer islamitisch klinkt.

Omdat die schoft van een Wilders klaarblijkelijk die tolerante Iraanse regering op de kast heeft gejaagd met zijn opmerking dat de Koran verboden zou moeten worden kunt U die regering eens uitnodigen voor een staats bezoek aan dit land. U kunt ze meenemen naar het albekende Islamsterdam met een bijbehorend rondvaartje langs de grachten waarbij U het Anne Frank huis uiteraard moet vermijden daar de holocaust volgens Iran en vrij veel arabieren niet bestaan heeft. Dat mag op zich de pret niet drukken daar er veel te zien is voor de perzen. Laat Geuzeveld eens zien wat tegenwoordig Gazaveld heet en Slotervaart wat tegenwoordig Schotelvaart heet. Laat Schotelvaart maar zitten want schotelantennes zijn verboden in Iran omdat men daar eigenlijk geen geen invloeden van buitenaf wenst. Wellicht kunt u de perzen dan nog wel verblijden met de nuttige islamsterdamse cultuur en architectuur. Van die mooie gevels met een balk die uit de pui steekt zodat je dingen omhoog kunt takelen zonder dat je een hijskraan nodig hebt. Hijskranen gebruikt men trouwens in Iran om mensen mee op te knopen en met een paar islamsterdamse pandjes in Iran hebben ze die dingen dan ook niet meer nodig en het is goed voor het milieu en bovendien dan zo multiculti als het maar zijn kan. U kunt als ontwikkelingshulp ook een paar huiskranen sturen naar Iran maar een replica van een islamsterdams pandje zullen ze wel waarderen. Wellicht noemt men het daar dan het Anne Krank huis of het Anne Hang huis uiteraard met hijskraanvervanger. Weet U wel dat bij het bijbehorende staatsbanket geen alcohol geschonken mag worden, zelfs al hoeven de Perzen het niet te drinken. U moet zich ook hier gedragen als een arabier tussen de arabieren en ondanks het feit dat wijn bij de christenen schijnt te horen lijkt mij het raadzaam dat onderdeel van de christelijke traditie maar overboord te donderen anders wordt het nooit wat met die christlamitische dromen van U.

Advertenties

Eén reactie to “Struisvogelaar Mohamlet en de hijshuizen in Islamsterdam”

  1. tom Says:

    you never walk alone

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: