NEFISO is een communistische organisatie

Op http://www.nefiso.nl/ zag ik onderstaande kreet en waande mij terug in de roerige jaren.

De schrijver is een figuur uit de Filipijnen die de hier gangbare parlementaire democratie verwerpt en op een website uit dit land steun krijgt in het Nederlands van de nefiso door plaatsing van onderstaande. Op de site staat ook ergens een link naar ene Jan Beentjes(redelijk indirekt) waarvan mij bekend is dat hij inderdaad het Noord Koreaanse regime dehemel inprijst. De NEFISO is een communistische cel die burgerlijke verkiezingen niet ziet zitten en het moet hebben van steun van Noorkoreaverheerlijker Beentjes die ook popie jopie schijnt te zijn bij Anja Vuilnisbelt Lees onderstaande en huiver hoe de commies daar denken.

Saturday 12 May 2007

Gewapende revolutie, niet burgerlijke verkiezingen is het antwoord op de verdieping van de crisis van de natie

door Ka Frank Fernandez
Woordvoerder Nationaal Democratisch Front Filippijnen—Negros

Het Nationaal Democratisch Front Filippijnen—Negros respecteert het recht van de mensen bij de verkiezingen van mei 2007 kandidaten te kiezen voor de verschillende posten in de reactionaire regering. Maar de mensen moeten niet denken, dat via deze burgerlijke verkiezingen, gedomineerd door reactionairen onder leiding van de club van Arroyo, de fundamentele problemen opgelost zullen worden, die ontstaan en verergerd zijn onder de heerschappij van het VS-imperialisme, het feodalisme en het bureaucratisch kapitalisme.

De geschiedenis van de burgerlijke republiek van de Filippijnen laat zien dat de instanties en het verkiezingsproces altijd zijn gebruikt om reactionaire regeringsleiders te kiezen. Al die tijd is er in de economische, politieke en culturele situatie nooit iets fundamenteel veranderd ten gunste van de grote massa van de bevolking, vooral niet ten gunste van de arbeiders en de boeren. Voor hen wordt het jaar op jaar slechter. De club van Marcos legde een dictatuur op die 14 jaar duurde, maar de situatie verslechterde alleen maar daardoor.

Wij zijn het absoluut niet eens met hen die beweren, dat de mensen daar zelf schuldig aan zijn, omdat zij “onwetende kinderlijke kiezers zouden zijn, die zich laten omkopen of verblinden door de populariteit van deze of gene kandidaat” ondanks de misslagen en de crisis van de reactionaire regering. De verkondigers van dit foute idee willen verhullen hoe verrot en bankroet dit half-koloniale en half-feodale systeem is, dat gecontroleerd wordt door uitbuitende en onderdrukkende grootgrondbezitters en grote zakenlui, waarin de reactionaire regering wordt gevormd uit vertegenwoordigers van hun politieke partijen om hun belangen en die van hun imperialistische meesters in de VS veilig te stellen, terwijl zij in verkiezingstijd het volk koeien met gouden hoorns beloven.

Wij roepen de mensen op om extra waakzaam en militant te verhinderen dat het Arroyo regiem met fascistische terreur, geld en verkiezingsfraude de wil van het volk frustreert en de kliek van Arroyo de controle laat houden over het congres en de senaat en de lokale overheidsorganen. Het regiem van Arroyo controleert en gebruikt de machinerieën van de strijdkrachten, nationale politie, de Ministeries van Binnenlandse Zaken en Justitie, lokale overheden, Ombudsman en de Verkiezingscommissie om 12-0 te halen in de senaat en het congres en de plaatselijke overheden te controleren.

De verkiezingen van 14 mei leggen de diepe crisis bloot van het heersende systeem.  Die crisis is veroorzaakt door de neoliberale globaliseringspolitiek van het Arroyo regiem en zijn ‘regelrechte oorlogsoperatie’ Oplan Bantay Laya II van Leger en Politie tegen niet alleen de opstandelingen van CPP/NPA/NDFP (Communistische Partij Filippijnen, Niew Volksleger, Nationaal Democratisch Front Filippijnen), maar ook tegen de legale en democratische volksbewegingen. Onder deze fascistische marionet en nep-president kunnen deze burgerlijke verkiezingen niet anders zijn dan een politieke manoeuvre gericht tegen het volk en tegen de democratie.

Vanwege hun voortdurende strijd voor de nationale en democratische belangen van het volk en de eis tot afzetting van nep-president Arroyo, worden de partij-kieslijsten, de volksorganisaties, activisten en progressieve leiders van deze organisaties en boeren die verdacht worden van lidmaatschap van het Nieuwe Volksleger systematisch aangevallen en onbarmhartig over de kling gejaagd. Om een overwinning van de progressieve partij-kieslijsten te voorkomen is in deze verkiezingsperiode het aantal misdrijven door Leger en Politie opgevoerd: moorden, ontvoeringen en terrorisering van boeren.

Alleen gewapende revolutie kan een oplossing brengen voor de crisis waarin ons land verkeert en nationale onafhankelijkheid en democratie voor het volk brengen. We roepen alle mensen op alle legale strijdmiddelen, zoals verkiezingen, massademonstraties en protesten, in te zetten om de gewapende revolutie dichterbij te brengen. In verband hiermee roepen we alle Rode Commandanten en strijders van het NPA en heel het strijdend volk van Negros op om als centrale taak te stellen: intensivering van de guerrilla oorlogshandelingen, frustreren en verslaan van Oplan Bantay Laya II, voortzetting van de strijd tot verdrijving van het Arroyo regiem en het versterken en bevorderen van de gewapende revolutie!!!

Referentie: Miss Jolibelle Tubayalan
Information StaffNDF- Negros Office
Cel. No: 09187077409

Advertenties

Eén reactie to “NEFISO is een communistische organisatie”

  1. HANNAH MONTANA ON SQUIDOO Says:

    Hannah Montana tickets

    THANKS!, Awesome Site,Great Point, Excellent Post, Great Blog, Cool Info

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: