Michiel Smit, bedankt namens Jan Pronk

“De Taliban dient de hand toegestoken te krijgen, je moet ze er op een of andere manier bij betrekken..” zei de toekomstige grote roerganger van d PVDA Jan Pronk.Is dit ook bedoeld richting Balkenende die dan ook de toegestoken hand dient te krijgen, de neocons wellicht ook Jan?

De NPA/SWAPO/Mevr. Mandela dient de hand toegestoken te krijgen, je moet ze er op een of andere manier bij betrekken zal dan ook de gedachte zijn geweest toen Jan gelijk sinterklaas met ontwikkelingshulpgeld  stond te strooien.

De AEL dient de hand toegestoken te krijgen, je moet ze er op een of andere manier bij betrekken is dan ook de achterliggende gedachte bij de volgende groenslinkse link http://frontpage.fok.nl/nieuws/26679 . Bourzik ging later uit Groenlinks zijn raadszetel meenemend.

Marco Pastors dient de hand toegestoken te krijgen, je moet hem er op een of andere manier bij betrekken was helaas toen niet de gedachte toen Pastors ook in zijn vrije tijd wat zei in een kerkblaadje. Pastors is geen moslim en niet Links, geen genade GL wipte Pastors met een motie van wantrouwen.

Ons mede GL-lid Al Mansouri dient de hand toegestoken te krijgen, we moeten ons er op een of andere manier bij betrekken(de man wordt vermoedelijk gemarteld in Iran) zou je verwachten uit de mond van Femke. Het is angstvallig stil wellicht omdat de mega/teralomane gek uit Teheran nou eenmaal belangrijker is dan de eigen leden?

Iemand de hand toesteken omdat  je hem/haar er op een of andere manier bij moet betrekken  doe ik dan maar richting Michiel Smit die mij iedere keer via zijn eerste woeste kreten wees op de vreemde praktijken van de aanhang van Femke. Michiel Smit de groeten ook namens Jan Pronk.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: