Moeilijk om sorry te zeggen

De schepenen van Antwerpen hebben zo te zien een aanvaring met ene Bart De Wever die op zijn beurt weer boos is omdat de schepenen hun Mea Culpa hebben laten horen vanwege de houding van het Antwerpse stadsbestuur tijdens de bezetting. Te zien op http://www.hln.be/hlns/cache/det/art_639418.html voor meer informatie zie http://www.demorgen.be/dm/nl/989/Binnenland/article/detail/48899/2007/10/29/Antwerpse-Joden.dhtml .

In dit land uiteraard ook de nodige beroering in dit geval opGeenstijl waar een randdebiel maar gelijk begon met onversneden holocaustontkenning met de mededeling dat hij echt geschiedenis had gestudeerd(ac. Miep Vis 3 hoog 5 keer bellen?). De duitsers waren wat administratie toch echt redelijk gründlich en holocaustontkennen is dom en zeker niet te verwachten van een student geschiedenis.

Een ander persoon met een naam die een grote mond doet vermoeden(op zijn Frans) met deNickname Beregoed dacht dat de Joden en de diamantslijpers in het bijzonder de schepenen geketend hadden tot het doen van de Mea Culpa maar zie er de toegevoegde waarde e niet van in. Een ieder is het vrij om lobby te plegen, de AEL mocht het, het Vlaams belang ook, en als men vindt dat men zelfs met de Taliban moet praten dan luistert men ook maar eens naar de joodse/zionistische medemens.

Een reaguurder met de naam stoorZENder was helemaal uit het lood. Joden waren maar niets en hadden hun staat alleen te danken aan de Holocaust. De lamlul vergat en passant dat de Joden door Jan en alleman vervolgd zijn en genocidepogingen, pogroms en weet ik het allemaal overleefd hebben. Op die manier beschouwd hebben de Spanjaarden ook nog recht op dit land en moeten we niet zeuren over het kutgedrag van Alva en Co.

Een opmerking plaatsen dat de moslims actief hebben megedaan aan de Holocaust als hulpjes van ome Adolf schoot ene volksmenner in het verkeerde keelgat en ik was uiteraard de lompe boer. De waarheid is helaas voor volkschenners helaas keihard, de mufti der Palestijnen was geen fristi en recruteerde voor AH(niet Albert Halal uiteraard die welliswaar Simon de WIT inlijfde maar dit zonder bijbedoelingen). Dat in de Followup onze Glasbek dan ook maar de aanval inzette met de opmerking(zonder bewijs nog beredenering) dat ik een vrouwenverkrachter zou zijn was in ieder geval een mooi slot.

Het blijkt bijzonder moeilijk te zijn voor mensen waar ik dan maar van aanneem dat ze geen jodenhaters zijn om sorry te zeggen wat betreft de Holocaust.

Voor een echte jodenhater moet het dan wel onmogelijk om de Holocaust te erkennen en zie de Holocaustontkenning van menig Palestijn toch echt als een teken van intense jodenhaat, wellicht als gevolg van een slechte opvoeding maar het blijft irritant.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: