de polarisatie van ome Joop en de Polen van Bommelmans

Toen ene Joop den Uyl nog aan politiek deed was polarisatie zijn stokpaardje en er werd wat af gepolariseerd in die dagen. Werkgevers, het Christelijk geloof, de media waren vaak tegen wil en dank de pispaal vanwege die polarisatie(Polarisatie is het veroorzaken van een conflict of het versterken van tegenstellingen tussen bevolkingsgroepen of politieke partijen).

Va ndaag de dag hebben wij ook polarisatie omdat het tegen willen gaan van verregaande islamisering nou eenmaal niet bon ton is bij de zogheten islamisten die met hun kromme tenen staan te janken dat ze gediscrimineerd worden terwijl dat vaak niet het geval is.

Smeekbeden die mij smeken om in Allahsnaam maar geen zout in de wonden te wrijven omdat ik stigmatiseer danwel zou aanzetten tot moslimhaat neem ik dan alleen serieus indien men dan ook vindt dat ome Joop op die manier een haatzaaier zou zijn. Als je tegen polarisering bent dan moet je ome Joop dan ook niet aardig vinden.

Net zo goed als er mensen zijn die de zogeheten tsunamie van de islam ervaren als de islamisering van de maatschapij, zijn er mensen die de nieuwe vloedgolf van dit kee0 de Polen zien als polarisatie maar  anders dan volgens de definitie van de wickedpedia. Omdat ik reeds heb gelezen dat sommige werkgevers vandaag de dag hun poolse werknemers aan een alcoholtest onderwerpen kan ik toch stellen dat onze jeugd wel degelijk polariseert maar niet door invloed van de Polen. Hadden moslims iedere ochtend een test moeten ondergaan op qatgebruik danwel nog onder invloed zijn na een bezoek aan een Qathedraal dan had de SP op zijn achterste kromtenen gestaan en actie gevoerd. De SP is wat buitenlanders betreft tegen polarisatie in iedere vorm. Als de polen in zicht komen wil men hun arme allochtone lieden beschermen tegen het wegdrukken van de arbiedsmarkt door goedkope Polen, kortom geen polarisatie. Zegt men al of niet terecht iets slecht over een moslim dan is men op de andere manier aan het polariseren en de ome Joop uithangen mag niet.

Wilders is helaas ook tegen de Polen en tegen de 2e definitie van polarisatie gelijk de SP. Kort door de bocht is er een gemeenschapelijke angst voor polarisatie hetgeen depolarisernd zal werken. Laat de Polen dan maar komen om de depolarisatie een handje te helpen en dan toch maar polarisatie.

Advertenties

Eén reactie to “de polarisatie van ome Joop en de Polen van Bommelmans”

  1. Vogelaar ziet ze vliegen « multidifficulti Says:

    […] ze vliegen Ella doet dikke oehoe omdat aan de rechterkant er mensen bezig zouden zijn om te polariseren, het bekende liedje nog afgezien van het feit dat Den Uyl niets anders deed alleen met andere […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: