Toppen of tobben

Er is de laatste tijd vrij veel topoverleg geweest en of het toppen of tobben is blijft een vraag voor ieder.

De EU-Afrika top was zoals voorspelbaar mislukt indien men er van uit gaat dat niet uitnodigen van Mugabe een mislukking zou inhouden. Mugabe uitnodigen getuigt van slechte smaak zelfs al vragen de Afrikaners er zelf om. Vergeet niet dat Mengistu als erkend rode massamoordenaar van Ethiopië nog steeds onderdak geniet bij comrade Mugabe. Gezien het feit dat comrade Zuma de president van Zuid Afrika zal worden lig ik er eerlijk gezegd niet over wakker over het feit dat de Afrikanen Europa niet zien zitten. Wat wel jammer is zijn de gemaakte kosten die wat mij betrefd bespaard hadden kunnen worden door comrade Mugabe botweg niet uit te nodigen.

Verder was er een Polentop die beter de Polenstop genoemd mag worden daar de ambtenarren met kommer en kwel spraken over die Polen als ware het Blerbers maar over een Berbertop heb ik nooit wat vernomen. De roep om geld is terecht afgewezen door de regering, doe het maar met de alom geprezen regelingen betreffende kans/achterstandsgebieden. Voor de kermers een tobresultaat voor mij een topresultaat.

De Balitop betreffende het klimaat was mijn inziens een giller al was het vanwege het feit dat het hele zooitje al van tevoren ging gillen dat ze de USA/Bush eens flink zouden aanpakken. Als uitlaatklep voor looney left is het nog te begrijpen maar onderhandelen lijkt mij een stuk handiger in rust dan in het bijzijn van een of ander onnodig meereizend Circus wat ook nog slecht is voor het klimaat. Een tobresultaat met looney left in de hoofdrol.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: