Gebeft gajus

Of ik nou zo’n boze blogger ben die het land moet redden of niet mag U zelf uitmaken. Posten op HOEIBOEI doe ik amper maar het is best een aardige site. Dat Vrij Nederland mensen die zich zorgen maken over de opkomst van de radicale Islam doelbewust belachelijk loopt te maken is abject maar de grachtengordeldieren van Amsterdam zijn stevig selectief als het aankomt op belangrijke zaken, vroeger was dat wel anders bij Vrij Nederland.
We maken ons wel druk over het feit dat ene Erik O. zich al of niet heeft misdragen, staan te janken dat de Amerikanen de schuld hebben als een moslim zichzelf opblaast in Irak maar vergeten maar al te graag dat er in dit land een te hoog aantal mensen onschuldig en al de bak in zijn gegaan en er soms nog in zitten(Lucia de B.). Ondanks het feit dat rechters verplicht zijn hun nevenbaantjes op te geven zei Paul Ruijs pas geleden dat rechters deze verplichting vandaag de dag nog vrolijk aan hun laars lappen. De zaak Tille de Kroon geeft al aan dat er bij rechters en advocaten beerputten te vinden waar de stank ondraaglijk is en mijn geloof in dit rechtelijk systeem is nog altijd minder dan die van Jan Modaal. Het bijbaantjesregister van de rechters is vermoedelijk hier te vinden en heb de maar de K genomen van onze justitieverkrachtster Tille de Kroon die uiteraard zal kermen dat ik haar aantast in haar goede naam.Tille is geen moslima want dan was ik waarschijnlijk ideologisch opgeknoopt door de linkse aanhang van bijvoorbeeld de koolrabbi Jan Tomaat. In alle stilte is nu toch de aanval op het gebefte gajus begonnen omdat er nu ook terecht de vraag is om een bijbanenregister voor  advocaten in te voeren. Je zult maar een rechtszaak aanspannen en na veel procederen en geld, er achter komen dat je door je duur betaalde advocaat een oor aangenaaid bent omdat je advocaat geen belang had in het winnen van je zaak en zelfs onder 1 hoedje speelde met zowel de advocaat van de tegenpartij alsmede de rechter. Zo bonafide is ons rechtssysteem niet, eerder een zelfvoldane cultuur die niet tegen kritiek kan en zichzelf verrijkt met ongeoorloofde bijbaantjes, hoewel het nog erger kan in veel landen. COURTWATCH is dan ook een geweldige site omdat mensen hun mening kunnen geven over hoe hun advocaat hun zaken afhandelde en je op die manier in ieder geval kunt kijken welke advocaat zo te zien bonafide is. Klikt U aangekomen op de site op “Mijn Zaak” dan ziet men de nodige misstanden die in dit land niet thuishoren maar er wel zijn. Probleem is echter dat niemand er brood in ziet om te beginnen aan de broodnodige schoonmaak bij eerder genoemde beroepen. Margalith Kleijwegt van Vrij Nederland had zich daar beter mee kunnen bemoeien dan de lezers van Hoeiboei af te zeiken, maar ze zal nu wel salonfähig zijn bij de salonsocialisten. Het aanpakken van de cultuur die niet tegen kritiek kan, niet wil integreren(het gebefte gajus) is dan ook bloedlink daar je eenmaal aangeklaagd door het gebefte gajus je ook veroordeeld zal worden door die personen. 

Advertenties

2 Reacties to “Gebeft gajus”

  1. politiek Says:

    Waar bl;ijft de inhoud. Ik vind dit een schoolvoorbeeld van inhoudsloos gejank en gejammer. Ga naar Afghanistan, zou ik zo zeggen, daar kun je je lol op!

  2. multidifficulti Says:

    De inhoud van dit verhaal is het feit dat ons systeem de nodige problemen heeft en het ware beter daar de aandacht op te richten dan zeuren over het feit dat bepaalde bloggers zeuren over de Islam. Als dat niet inhoudelijk genoeg moge wezen jammer dan, geef zelf dan ook inhoud. Je eigen response geeft mij ook weinig inzicht. het is even goed inhoudsloos gejank en gejammer. Valsheid in geschrifte plegen, oplichting etc .. en dan nog geen veroordeling krijgen zoals bij Tille de Kroon gebeurt is is voor mij bepaald niet inhoudelijk te noemen, heer politiek.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: