Druk, druk, en nog eens druk die dubbele moraalridders

Onder druk en soms ook zonder druk zie je mensen op soms keiharde manier onderuit gaan. Meulenbelt bijvoorbeeld die vaak beweerde dat het feminisme gebaat zou zijn bij het maoisme kreeg al de volle laag bij Frontaal naakt maar ook in feite ook in de Manila Times. Fraulein Meulenbelt heeft het echt druk om ieder ongewenste posting van haar weblog te flikkeren en eist respect tav de Islam op een vreemde manier. Ze laat op haar weblog ene consie (pinay sa holland-gabriela and filippijnes
jongeren verbond) flink tekeer gaan tegen de Filipijnse / Katholieke samenleving die zondig is omdat men het maoisme daar niet lust. Dat de Panay sa Holland politiebezoek heeft gehad zullen we maar niet verder vermelden, nog het feit dat wat er staat ten eerste achterhaald is en allang niet meer van toepassing is op de filipijnse maatschappij. Wel van toepassing op de islamitische maatschappij waar een vrouw inderdaad ” Pera o Puri”, “Money or Chastity” , “hoer of heilige” is. Hysterisch worden als moslims aangepakt worden maar haantje de voorste als het om stigmatiseren van christenenen gaat. Een moraalriddervan het dubbele soort, een dubbele moraalridder dus die achterlijke jodenhatende islamistenknuffelaar.
Een andere dubbele moraalridder is Maximo/Marximo/Moslimo van Geenstijl. Hij moest inspringen omdat zijn medestrijder Bijstandskoning ook al een ban schijnt opgelopen te hebben. Omdat een jongen van joods school in de UK werd gezet waren de joden weer facisten etc.. Ze zijn dom en Eistein was maar een toevallige slime jood zei hij vuilspuwend gelijk een echte jodenhater. Op islamitische scholen in dit land zijn ook smerige zaakjes gespeeld maar dan zal Moslimo zijn hypocriete muil niet opendoen. Toen een moslim op een school in Jeruzalem een slachting aanrichte wou Marximo dit niet veroordelen zonder de joodse wandaden ook te veroordelen. Mij best maar had bij het akkefietje met die joodse school dan ook gekankerd op de wantoestanden op de islamitische scholen. Die dubbele moraalridders moesten toch eens de tijd nemen eer ze hun muil opendoen. Druk, druk en nog eens druk maar geen hersens.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: