kindsoldaten

Al sinds jaren proberen de maoisten via hun New People’s Army de Filipijnen te veroveren dit tot grote tevredenheid van Anja Meulenbelt die wel claimt het maoisme te hebben afgezworen maar wel praat met idioten(Theo Droog van de Nefiso) die burgelijke verkiezingen in de Filipijnen verwerpen(het moet een revolutionaire bloedbad worden als het even kan). Nu blijkt dat de door Meulenbelt zo geprezen NPA ook kindsoldaten te gebruiken volgens een VN-rapport. Volgens datzelfde rapport is de door Bilo(hij monitort mij toch en daar maak dan dankbaar gebruik van) zo geprezen Abu Sayyaf er ook niet vies van om kinderen te misbruiken als soldaat. Als we daar ook nog eens de hitlist van de NPA erbij betrekken waar de trotskist Walden Bello op staat(de woorden van Bello himself) lijkt het mij beter dat de hemelbestormers van de SP hun smoel maar beter kunnen houden. De hitlist alsmede de kindsoldaten zullen Meulenbelt en Co uiteraard hard ontkennen maar dat is wat lastig indien het een VN-rapport blijkt of de woorden van Bello himself. Meulenbelt heeft zelf jarenlang tegen beterweten in ontkend dat vrouwen in het maoistische China onderdrukt zouden zijn. De vrouwenonderdrukking heeft ze wel toegegeven na stevige druk maar het feit dat ze dus jaren welbewust stond te liegen mag je van ons socialistisch übermensch niet zeggen. Wij cryptomaoisten hebben nou eenmaal de enige waarheid in pacht en wie het daar niet mee eens is mag in een heropvoedingskamp. Tenzij je te jong bent want dan kan je gelijk het tegenovergestelde in van wat voller heet, het leger.

Advertenties

2 Reacties to “kindsoldaten”

 1. Bilo Says:

  weer zo’n topic..
  meneer eerlijke flapuit.. ga toch wat andere onderwerpen zoeken, want deze zijn al lang achterhaald.

  Heb je het gehoord over die moordpartij van die Amerikanen in afghanistan.. die ze nu proberen in de doofpot te stoppen. of is dat minder erg?

 2. multidifficulti Says:

  Sinds wanneer mag ik een redelijk recente publicatie uit de Manila Times niet op MIJN weblog neerzetten, Bilo?
  De moordpartij in Afghanistan kan erg zijn maar of het met kindsoldaten te maken heeft lijkt mij stug(hoewel de Taliban wel van kindsoldaten schijnt te houden).
  Dat de kindsoldaten van de Abu Sayyaf je slecht uitkomen is te begrijpen maar om dan maar mijn mond te houden is wat te veel van het goede, begin trouwens dan zelf eens een weblog. De goede nederlandse uitdrukking je bent een lui varken(begin je eigen weblog) zal ik dan maar niet herhalen.
  In ieder geval begrijp je nu dat ik jouw “monitoren” tot een hel zal maken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: