Agitprop(2)

Als leger van het volk, richt het NPA zijn vuur uitsluitend tegen de strijdkrachten van het leger, de politie en de paramilitairen van het onderdrukkende regiem. Aldus de leider/woordvoerder/oprichter van de NPA Josef Maria Sison(joma).  Sison zeurde ook over de MILF en de Abu Sayyaf waarbij hij de Abu Sayyaf terecht typeerde als een stelletje rotzooitrappers maar kwam dan met de voor mij onacceptabele verhaal dat de Abu Sayyaf opgericht zou zijn door de CIA. Door wie die club ook opgericht moge  wezen zal mij mijn reet roesten, de wandaden van de Abu Sayyaf geven bij mij de doorslag. Als de Abu Sayyaf een oordlustig zooitje is(hoe hard Bilo ook hun wandaden ook probeert goed te praten) wat onvergeeflijke kankerstreken heeft uitgehaald zijn zij daar ook voor verantwoordelijk te stellen. Maar de CCP/NPA heeft ook boter op het hoofd.  To Suffer Thy Comrades is een boek dat gaat over de zwaar paranoide “zuiveringen” binnen de NPA/CCP waar foltering van verdachte leden met bijhorende moordpartijen schering en inslag waren, wat Sison ook moge beweren dit boek is geschreven door een van de vele slacht-offers. In feite zijn de Abu Sayyaf en de NPA van het zelfde soort. De moslims van de Abu Sayyaf hebben vele medemoslims afgeslacht zoals Wahab Akbar, De NPA martelde en vermoorde zijn eigen mensen in een parnoide slachtpartij de mij sterk doet denken aan Stalin,Pol Pot, de grote roerganger van Noord Korea/Hamas/Hezbollah, Mao en uiteraard Adolf Hitler. Een ieder die de Abu Sayyaf aanhangt en of de NPA heeft geen menselijk gevoel. Ik heb zwaar de pest aan wannabieren(wannabe arabieren) en en of een appaRATsjik(dogmaticus/zeloot) zie ook het HOWO en kijk bij de Haags-Chinese Horrorscoop(oud werk van Antoon). Het ergste lijkt mij een combinatie van beiden, een araRATsjik.

Advertenties

17 Reacties to “Agitprop(2)”

 1. Bilo Says:

  test

 2. multidifficulti Says:

  Voor wie het nu nog niet door heeft, ik heb Bilo diverse malen verzocht niet te posten met een fake emailadres dat uit Iran komt (Bilo@Bilo.ir), dus niet het verzoek om een echt adres te gebruiken(Bilo@Bilo.nl had dus gekund). Bilo daarintegen trekt zich er geen ruk van aan en gaat gewoonweg verder met zijn pro-iraanse geblaat en doet nu een testje of hij geen permaban heeft opgelopen, uiteraard door zijn iraanse fake-id willens en wetens te toch te gebruiken. Enige vorm van respect voor anderdenkenden bij onze polderKharidjiet is dan ook volkomen afwezig. Het is waar dat ik de vorige posting heb verwijderd vanwege dat kutadres wat onze polderKharidjiet gebruikte. Gelukkig voor Bilo heb ik het op dit moment te druk om uit te zoeken hoe ik hem een permaban kan geven, mijn filipijnse vrouw is op dit moment in de Filipijnen omdat haar vader is overleden(en doe het hele huishouden alleen) en rij voor mijn werk zo’n 260 kilometer en werk per dag ook nog acht uren(die 260 kilometer is dus niet in mijn werktijd). Bilo nog een keer reageren met een .ir emailadres en je krijgt je 72 digitale maagden(ik wist niet dat je de vorige van Geenstijl al geconsumeerd schijnt te heben), hoewel het volgens de enig juiste Koranvertalingveraling 72 digitale druiven zouden kunnen zijn.

 3. Bilo Says:

  Je schijnt bij wordpress een compleet afgeschermde blog te kunnen maken die alleen toegankelijk is met naam en wachtwoord. Wellicht dat dat een goed idee is voor jou Antoon want er zijn uitlatingen aanwezig die niet door de beugel kunnen. Zou je zo vriendelijk willen zijn te kuisen?

  http://wordpress.com/tos/

  melding doen?

  http://www.meldpunt.nl/direct-melding-doen

 4. multidifficulti Says:

  @BILO
  Afschermen is de hond in de pot.
  Ik wil indien het niet echt anders kan best kuisen maar weet niet wat er indien het niet anders kan gekuisd dient te worden.
  Kortom geef mij meer info op bijvoorbeeld minar@live.nl en dan kan ik er gericht naar kijken.
  Je mag trouwens van mij direkt naar het MDI toestappen want dan weet ik op zeker wat er mis zou zijn en neem je dan niets kwalijk.
  Geef de dames en of heren van het MDI dan wel de bovenstaande mailbox door anders moeten ze gelijk nekschot maar liefst drie jaar wachten.
  Mvg
  Antoon

 5. Sara Says:

  Ikzelf vind ’t kuisen ook maar een onverdraagzaamheid.
  en Internet zit overvol met toegangscodes 😕 en onverdraagzaamheid?
  Datingberichten worden verwijderd ed.
  Buiten dit medium zijn er geen mogelijkheden, waar je eens eventjes kunt binnenspringen 😥

  Waartoe leid zoal de onverdraagzaamheid?
  In de porno vind je ’t oa in dierenseks (hond neukt vrouw des huis) 😡

  Met kuisen beginnen?

 6. multidifficulti Says:

  Kuisen lijkt mij ook niet al te handig. Wat dat betreft is het beter te denken in termen van these,antithese en synthese zoals de Filosoof Hegel al zei. Zelfs de communisten claimen dat voor te staan maar daar is in de praktijk weinig van overgebleven. Ik vrees dat Bilo op Nederopinine stijf zal staan van de voor hem getoonde ” vuiligheid” en Hoeiboei mores mores gaan wellicht nog een tandje verder. Zelf heb ik vrijwillig contact opgezocht bij het MDI en zelfs die zeiden dat Bilo wat specifieker moet zijn bij zijn klacht, wat ik al eerder stelde. Dus kuisen doe ik niet tenzij men met zwaarwegende motieven kan aantonen dat er inderdaad gedaan dient te worden. De middeleeuwen liggen gelukkig ver achter ons.

 7. Bilo Says:

  tst zegt niets maar dit keer niet weg ermee

 8. Bilo Says:

  Zeg achterlijk figuur, je pleegt censuur en geschiedvervalsing net als een randdebiel.
  Salam aleikum.

 9. multidifficulti Says:

  En hierbij heb je je IP-ban binnen(weet nog niet hoe dat te implementeren).
  De enige keer dat ik censuur pleegde(je wegdrukken) was omdat ik niet meer wou dat je met een .ir email binnenkwam, je was gewaarschuwd.
  Ik moet zeggen dat je beargumentering weer ouderwets rammelt van alle kanten maar goed wat verwacht je van een idioot die uiteraard zonder valide bewijs stelde dat Ar(r)afat door Israel vergiftigd zou zijn. Je stigmatiseert en pleegt geschiedenisvervalsing aan de lopende band n dan heb je het lef om een ander dat te verwijten? Ga je eens snel schamen!

 10. Lerak Says:

  Let wel: Er is geen discussie mogelijk zonder twee meningen.
  een IP-ban gaat wel heel ver. Er is toch nites mis met twee (scherpe) meningen tegen over elkaar.

  ps. Ben heel benieuwd naar je reactie over de opvolgend binnen de SP. Er zitten toch een paar van je ” favorieten” tussen?

  Groeten van beneden de rivieren!

 11. Multidifficulti Says:

  @Larek
  In weze heb je gelijk maar Bilo bezorgt mij een punthoofd en mijn benzinekameel vertoont ook nog problemen. Ik zal Jantje Beton(rot) nog herdenken en van Kant(nog wal) weet ik ook wel wat aardigs(komt eraan).
  “Foei Bilo” dan maar en laten we het er daar bij houden.
  Mvg
  Antoon

 12. Bilo Says:

  Jij bent geneigd om alleen maar naar het Heden te kijken , en soms niet weet (of wil weten ) wat het Verleden is , die de huidige situatie(Heden) (mede) bepaald .
  Het Heden probeer ik tenminste te verklaren uit bij mij bekende gegevens , de geschiedenis boeken , mijn ervaringen etc.
  En ik ben ook gek op cijfers.
  Vandaar dat ik het “verwijt” krijg met een roze bril sta te kijken of nog erger simpelweg afgeschilderd wordt als “moslimvriend” Iets wat het allerergste is volgens sommigen en volgens Jou (Antoon) zelfs satanisch is.
  Mijn “cijfers” heb ik ook gehaald uit statistieken , uit kranten(w.w.w) en uit gesprekken met migranten. De waarheid is moeilijker en minder eenvoudig (zwart/wit) zoals jij het doet voorkomen. Wanneer jij zelfbeschikking claimt voor een bepaald volk dan hebben andere volkeren ook op hetzelfde recht. Zo simpel is het nu eenmaal maar helaas dat er altijd fanatici blijven die de waarheid verkrachten en de boel ophitsen om dan via oorlog hun doel te bereiken. Vandaar mijn vraag aan jou, stop demoniseren en stigmatiseren want je bent moreel medeplichtig. Jij bent degene die agitprop bedrijft!
  Groet
  bilo

 13. Multidifficulti Says:

  Agitprop bedrijven is bijvoorbeeld jouw stelling dat arafat aan een gif is overleden en wel metIsrael als dader, of jouw stelling dat er benzinegebrek zou zijn in Iran en dat dat te wijten zou zijn vanwege het feit dat de USA alle (ruwe) olie daar wegslurpt(geen geld voor raffinaderijen, wel geld voor kerncentrales is de waarheid Bilo). Onbewijsbare onzin met haatzaaiende onderton, oftewel agitprop om te demoniseren, achterbaks en abject. Hetzelfde oordeel over alweer een stelling van Bilo dat moslims in Mindanao hun geloof aldaar niet mogen belijden. Ik ben bezig meteen vertaling over iets in Mindanao geschreven door een journalist uit Mindanao die gespecialiserd is in Mindanao en zijn verhaal weerlegt botweg jouw leugens. Wie denk je dat de waarheid spreekt? Een ervaren journalist uit Mindanao of een snel beledigde wahabiet die nog nooit een poot op filipijnse grond gezet heeft?

 14. Multidifficulti Says:

  Tussen haakjes Bilo.
  Als je deze site werkelijk grondig bekeken zou hebben dan moet het je opgevallen zijn dat ik niet tegen de voorgestelde autonomie ben wat Mindanao betreft. De regering van de Filipijnen heeft zelfs MILF-leden(moslims die I staat voor Islamitic) die betrokken waren bij geweld vrijgelaten om de besprekingen vlotter te laten verlopen. Helaas claimt de MILF ook nog een stukje van maleisië( zie http://www.manilatimes.net/national/2008/june/02/yehey/top_stories/20080602top4.html ) en is Maleisië het land dat als voorzitter van de vredesbesprekingen moet leiden. Kortom de MILF maakt het zich erg moeilijk. De door jou zo geprezen Abu Sayyaf maakt het nog bonter. De Abu Sayyaf wil geen onafhankelijk Mindanao maar de anschluss met Indonesië en ook nog een stuk Thailand om op die manier te komen tot een streng islamitische staat waar de ongelovige honden geen brood van lusten. Dus de Abu Sayyaf is geen onafhankelijkheids beweging maar een indonesische variant van de NSB. Uiteraard stel ik hier niet dat alle Indo’s facisten zouden zijn, wel de JI uit Indonesië en jou welbekend. Deze lieden steunen op dit moment de “aap met zwaard”(Abu Sayyaf) en zorgen ervoor dat die autonomie er niet zal komen, nogmaals zelfs de regering van de Filipijnen is bereid die autonomie te verlenen maar dan moet de MILF wel de Abu Sayyaf neutraliseren. Op dit moment staat de MILF legeracties toe als ze maar gericht zijn tegen jouw politieke holmaatjes(Abu Sayaf). Uiteraard bedrijf ik politieke propaganda(agitprop) maar heb nooit opgeroepen tot het vermoorden van mijn tegenstanders tenzij er sprake is van zelfverdediging. Hoewel ik Wahab Akbar niet mocht ben ik wel van mening dat deze man op een eerlijke manier gekozen was en zie de aanslag van de Abu Sayyaf als een ondermijning van de democratie in Mindanao en zie jouw pro Abu Sayyaf uitingen gecombineerd met jouw histerische oproep tot invoereing van de sharia ook in Mindanao(wat de bevolking daarzelf niet wil) als een uiterst ondemocratisch iets wat heet het is een vorm van facisme.

 15. Bilo Says:

  Ik ga copy/pasten en verzoek je vriendelijk deze niet weg te poetsen.
  Het bewijs stapelt zich steeds meer op en die Sison is zo gek nog niet.
  Hoe succesvol de (christen) regering (marionetten van USA) ook zijn om de wereld wijs te maken dat de situatie in Mindanao verbetert, de waarheid zal vroeger of later aan het licht komen.

  The Abu Sayyaf is still in Basilan and elsewhere in Mindanao and the Philippines. And so are the U.S. Special Forces! The Abu Sayyaf, as well as so-called “lost commands” of the MILF & Moro
  National Liberation Front, are to the Philippine government/Arroyo regime as Al Qaeda is to the U.S. government/Bush regime — a convenient excuse for military presence and activity in certain sensitive areas, but ultimately a source of embarrassment not only because they appear impervious to all-out military and police operations but also because of their revealing histories.

  The ASG was a creation of the Philippine military and police and, like Al Qaeda, was trained and used by the U.S. Central Intelligence Agency (CIA) against Soviet forces in Afghanistan. Like the Al Qaeda, it is anybody’s guess whether Abu Sayyaf had gone “out of control” of their creators, or the latter are not in fact still their handlers.

 16. multidifficulti Says:

  Je copy/paste maar raak. In een van de links gebruikt bij dit item staat het al. Je posting heeft dus geen toegevoegde waarde. Ingaan op het feit dat de ASG wel degelijk de anschluss wil met Indonesi”e doe je niet maar op die manier is de ASG dus geen verzetsbeweging maar een JI-vazal, soms gesteund door Libie en soms de Al Qaida. Indien de ASG volgens jou een marionet zou zijn van de Filipijnse regering zelfs dan is de ASG dus geen vrijheidsbeweging, en dat beweerde je toch bij hoog en laag? Je onnodige copy/paste aktie laat wederom zien dat je niet al te helder bent, ik laat het inderdaad lekker staan opdat iedereen kan zien hoe dom je bezig bent. Sison is nog steeds verdacht van de nodige moorden en is hiermee een onbetrouwbare hond. De filipijnse bevolking heeft al 2 maal een regering verdreven zonder de hulp van Sison. Sison zijn reacie is die van een verwend kreng die zijn revolutie niet door zag gaan omdat de bevolking zijn eigen boontjes kan doppen en Sison niet mag nog nodig heeft. Sison is trouwens volgens eigen zeggen een aanhanger van de massamoordenaar MAO en heeft een hekel aan moslims. Hij heeft hoe dan ook een hekel aan de ASG, dat is dan ook het enige positieve in die griezel en verwacht niet te veel van die vent omdat hij anti-amerikaans is.

 17. multidifficulti Says:

  In de link(hierboven) stond:
  Abu Sayyaf is een heel ander verhaal. Zijn oorsprong ligt bij de CIA en de Filippijnse geheime diensten in 1991 om rotzooi te trappen terzijde van het Moro Nationaal Bevrijdingsfront (MNLF). Maar toen het MNLF capituleerde voor de GRP in 1996, ging Abu Sayyaf zijn eigen weg en raakte de CIA en het reactionair Filippijnse leger daarover de controle kwijt. Maar toch is het een handig instrument voor de VS, want de groep dient nu als een smoes voor de blijvende aanwezigheid van de Amerikaanse troepen in Mindanao en de overige Filippijnen.

  In feite hetzelfde copy/paste verhaal Bilo maar dan in het Nederlands, toegevoegde waarde is dan ook nul,nul.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: