Ze zijn er weer

Net op het moment dat je hoopt dat de bolsjewieken eindelijk gaan inzien dat ze moeten ophouden zijn ze er weer. In Nederland zijn er zat die gezegend zijn met een klap op hun hoofd van een molenwiek, in Rusland is het de bolsjewiek die de nodige mensen kortwiekt. Het platwalsen van iedere vorm van andersdenken of revisionisme is inherent aan Rusland waar het andersdenken nog altijd gevaarlijk is en zal blijven. Net zoals in Belgisch Brabant er veel Nederlanders wonen wonen er veel Russen in Zuid-Ossetië. De russen uit Zuid-Ossetië zoeken de anschluss met de inwoners uit Ossetië in Rusland en Rusland probeert op die manier een inval in Zuid-Ossetië en in feite Georgië goed te praten. Had Nederland dit geflikt met Belgisch Brabant dan waren de rapen gaar, in het geval van Rusland kijken de salonsocialisten de andere kant op. Georgië krijgt te maken met een orgie(Georgie?) van geweld om Rusland een nieuwe kolonie te bezorgen uitgelokt door  NSB-ers van cryptostalinistische snit. Toen de Russen dit flikte in Afghanistan en de USA het land schoonveegde was de USA de gebeten hond. Om dit soort zaken te voorkomen zal de USA wel uitkijken om zich te veel te bemoeien met Georgie daar de vredestrollen al op scherp zullen staan om de USA te verdoordelen ten gunste van de zo vredelievende Russen. Met de vredestrollen bedoel ik hier die zogeheten vredesbewegingen die de hulp van de USA aan de filipijnse regering gericht tegen vooral de Abu Sayyaf scherp veroordeelde, hoewel die hulp kwam op verzoek van die filipijnse regering. Het is wel verklaarbaar daar die vredesbeweging zwaar geinfiltreerd is door aanhangers van Sison die op zich het nodige bloed aan de handen heeft. Tragisch voor Georgië dat zich nooit zal mogen verzetten van de cryptostalinisten tegen de neostalinisten van Gaspoetin en co. Was Georgië een moslimland geweest dan had Meulenbelt echt een probleem gehad maar die zal wel blij wezen, revisionisten kunnen nu met goedkeuring van de marxisten naar Allah geholpen worden. Was het niet Meulenbelt die de grootmoefti van Jeruzalem probeerde goed te praten omdat Hitler nou eenmaal de enige was die naar hem wou luisteren, aldus de leugenachtige Meulenbelt. Welnu de cryptostalinisten uit Zuid-Ossetië krijge ook alleen steun van cryptomarxisten dus die inval zal Meulenbelt niet erg vinden net zoals ze de mond houd over de slachtingen die Palestijnen onderling uitvoeren. Zolang het de grote corrupte roergangers uitkomt zal de arbeidende klassen lijden in de naam van het marxisme. Marxisme is en blijft opium van te veel linkslieden en maakt meer kapot dan je lief is.

Advertenties

Eén reactie to “Ze zijn er weer”

 1. Johan Says:

  Hoi,

  Ja, over cryptomarxisten gesproken. Je zou denken dat met de val de muur enig realiteitszin bij dat volk naar boven zou zijn gekomen in dat wat bij een normaal denkend mens brein heet. Maar nee, het hersenspoelen is zdanig geweest dat dit volk maar verder gaat met het uitkramen van onzin. Gisteren, tijdens de pauze op mijn werk zag ik dat Meijer en Van Oers http://leiden.pvda.nl/log_henny/reactions/290 weer hun stalinistische gedachten neerpenden op de site van de PvdA. Ongenuanceerd gebral zoals wij dat kennen van de ‘leiders van het volk’ ten tijde van de SU.
  Van Oers: De Russen komen een vredesmacht te hulp die met een mandaad van de internationale gemeenschap de Osseten tegen de Georgiers beschermt.
  Als je het op die manier bekijkt komen de Russen op voor de democratie,….
  Een bijdrage van mij hoe de vork in de steel zit en de ‘doldriesten’ houden hun mond.
  Maar wat angsaanjagend is en volgens mij per ongeluk geuit is het volgend van stalinist Maijer: “Zuiver staatsrechtelijk bekeken heeft Georgië overigens een groter gelijk dan Rusland, net zoals Servië indertijd t.a.v. Kosovo, zo heb ik inmiddels begrepen,…”

  Let op het woord ‘inmiddels’. En dan te bedenken dat malloten als deze twee representatief zijn voor het linkse gespuis van de worstendraaier uit Oss.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: