Revisionisme als Takfir

Andersdenkenden werden door vooral door marxisten als Revisionisten neergezet met alle ellende van dien. Hij die maar op de een of andere manier anders dacht dan de grote roerganger in gedachte had was ten dode opgeschreven. In het gunstigste geval kon je een Goelag overleven indien je je lichaam tot goulash gemept kon overleven. Bij de religieuzen was het niet veel beter gesteld ware het niet dat de meeste geloven erkennen dat een ander het recht heeft om anders te zijn. Wat dat betreft verbaast het mij dat dat de altijd met het MDI dreigende Bilo zeurt over het feit dat ik Takfir zou gebruiken. Zoals nu duidelijk zal zijn hoort Takfir meer bij Kharidjieten oftewel moslims die denken dat ze medemoslims mogen doden omdat ze niet strak genoeg in de leer zouden zijn. Takfir is ook vermoedelijk bedreven door Anja Meulenbelt die stelde dat sommige kritische moslima’s geen moslima’s meer zouden zijn. Deze stomme marxistische haatzaaiende kutteef heeft klaarblijkelijk niet in de gaten dat ze Takfir aan het plegen was. Ondanks het feit dat salafisten(van de meesten moet ik al kotsen) Sjiiten niet als moslim erkennen zijn ook sjiiten wat mij betreft ook moslims. Of Bilo een Sjiit is of niet het zal mij mijn reet roesten maar goed beschouwd blijft hij een moslim en ben ik in feite nog toleranter dan menig Wahabiet en of Salafist(fucker) die sjiiten als afvalliggen of revisionisten  zien. Gezien het altijd lopen geilen op de duivelsperzen heb ik het zware vermoeden dat Bilo een sjiit is en hoe solidair Bilo ook moge wezen, Palestijnen zijn meestal Soenies en beschouwen Sjiiten als minderwaardig. Nogmaals Bilo, Takfir is meer een verschijnsel dat in jouw nadeel meer verschijnt bij jouw vrienden alsmede de dogmatische salonsocialisten waar je graag verstoppertje mee speelt. Helaas heb ik een IQ wat hoger ligt dan 70 en geen last van tunnelvisie.

Advertenties

6 Reacties to “Revisionisme als Takfir”

 1. Bilo Says:

  De term takfir ken ik niet Antoon.
  Takfir is volgens mij een projectie van je eigen haatzaaiende en demoniserende retoriek waar jij zo bezeten van bent.
  Je blijft maar bedreigen en o zo superieure meningen te verkondigen.
  Zo langzamerhand is het simpel geworden aangezien jij niet voor rede vatbaar bent. Iran is goed en Israel is fout. Iets anders kan ik er niet meer van maken. Blijf jij de grove agressie van de zionisten maar verdedigen en zelfs toejuichen. Het moment nadert steeds meer dat het zionisme een aderlating toegediend zal krijgen. Dat is mijn bewondering.
  SVP respect voor mijn mening en denk alsjeblieft eens verder na. Je bent niet grappig.
  Ik groet je,
  bilo

 2. multidifficulti Says:

  Takfir is een bekend verschijnsel binen de Islam Bilo, ook beschreven door Prof. Jansen. Hou aub op met verstoppertje spelen, de meest moslims die ik ken kennen het begrip ook en walgen ervan. Dat jij partij kiest voor de duivelsperzen is jouw zaak. Op Israel is trouwens best kritiek mogelijk maar liever niet uit de mond van de duivelsperzen. Dat zijn notaire holocaustontkenners en knopen mij te veel mensen op aan hun hijswerktuigen, vervolgen mensen omdat ze niet islamitisch genoeg gekleed zijn. Als je dat normaal vindt ga dan in Allahs naam emigreren.

 3. multidifficulti Says:

  Beste Bilo omdat je de dome jongen speelt(ikke niet begraipen) hier de uitleg wat Takfir in moge houden http://mysubmission.web-log.nl/mysubmission/2005/07/takfir.html

 4. Bilo Says:

  Antoon, jij bent bezeten en hebt teveel opruiende media en films tot je genomen. De mensen moeten snappen dat het “islamo fascisme” niet bestaat. Dat is iets wat door oorlogsstokers aan beide kanten wordt opgehitst. Het zou wijzer zijn met meer begrip over de situatie in het MO te praten. Feit is dat er volkeren worden onderdrukt door een agressieve bezetter. Hezbollah en Hamas zijn legitieme partijen waar mee gepraat moet worden. Mensen zoals jij heeft niemand wat aan want jij propageert haat en conflict. Wat de Palestijnen betreft. Hun strijd doet Shia en soenni herenigen want uiteindelijk hebben we allebei de zelfde profeet. Ik hoop dat je ooit tot inkeer komt en dat je eens wat dieper en zonder zelfingenomenheid over de materie gaat nadenken. Vrijheid is wat de mensen willen en geen (door het westen betaalde) onderdrukking.
  En nee, takfir is echt iets wat niet bestaat. Dat is een demonisch iets wat door westerse extremisten bedacht is in hun holle oorlogsretoriek om de islam zwart te maken, achterlijk voor te stellen en als barbaars af te schilderen. De geschiedenis zal gaan leren wie de echte barbaren zijn.
  Je hebt nog tijd…

 5. multidifficulti Says:

  Barbaren zijn Hamas en Fatah die zelfs in een ziekenhuis elkaar afslachten. Takfir bestaat wel degelijk.

 6. multidifficulti Says:

  Een goed stuk over islamofacisten die dus wel bestaan is http://www.katholieknieuwsblad.nl/actueel23/kn2322e.htm waar de hechte samenwerking tussen Palestijnen en Adolf Hitler nauwkeurig en ononkenbaar beschreven is. Bilo je liegt, islamofacisten te kus en te keur. Er zijn inderdaad joden ook de fout ingegaan maar het is niet dat joden de schuld hebben van alles. Salafisten ontkennen ten stelligste dat sjiiten moslims zouden zijn Bilo. Wat dat betreft kun je ze niet allebei te vriend houden, daar zorgen de neowahabieten wel voor.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: