Met de billen bloot

Klaarblijkelijk is het tegenwoordig normaal dat 2e kamerleden een verleden hebben als inbreker. Wijnand Duyvendak is althans bij de een nu vijand Duyvendak geworden en bij Dick Pels liggen de zaken helaas anders. Pels(helaas niet de luis in de pels) is van mening dat menig parlement-arier zou moeten doorpakken gelijk vijand Duyvendak. Het kan zijn dat hij bedoelde dat Duyvendak zo geweldig is omdat hij ene Door pakte. In dit geval zou Door de groupie van vijand kunnen zijn die ook nog een SOA bleek te hebben en wens Dick dan ook maar een SOA toe, moet kunnen met de naam Dick(lul op zijn Engels). Het is inderdaad erg sociaal om een afgelikte boterham te bestijgen met SOA en al, de meeste mensen zouden dat niet doen. Maar goed nu het toch Bon Ton is om de mislukte revolutionair uit te hangen ongeacht de bijbehorende wandaden zal ik ook maar met de billen bloot gaan. Ooit in een uiteraard ver verleden trok ik vaak op met de dames en heren van de JAS(Jongere aksiegroep schilderswijk) waar trouwens ook de PVDAleden Henk Kool<; en Adrie Duivesteijn bij zaten, maar dit terzijde. De JAS was een aksiegroep die pleitte voor betaalbare woningen voor iedereen(dus ook de allochtonen) en toen de regenten van het Moskou achter de duinen het voor elkaar kregen om de nieuwbouw op het Oranjeplein door de burger zijn strot te duwen(eerst een beslissende en later een voorlichtingsavond) terwijl bekend was dat de huren wel erg duur zouden kunnen worden sloegen de stoppen door bij de leden van de JAS. Om door te kunnen pakken was het dus nodig om de beslissende meeting te plaatsen achter de voorlichtende sessie. Al gauw bood ik aan om een smerige rookbom te maken(Kaliumchlooraat met suiker en salmiak) en heb dit gedaan. Bij eerste sessie was de rookbom een groot succes, doorpakken met als meest botte overtreding ordeverstoring. Het protest was geen succes en Kool en Duivesteijn werden later evengoed regenten. Ik ben nu gelukkig getrouwd en hoef Door niet zo nodig te pakken, maar ben nu toch maar met de billen bloot gegaan.

Advertenties

2 Reacties to “Met de billen bloot”

  1. Bilo Says:

    Je kan met recht over jezelf zeggen dat je mislukt bent maar een revolutionair ben je nooit geweest. Kleine burgermans zoon laat de zaken toch eens met rust.

  2. multidifficulti Says:

    Wat heet mislukt Bilo. Als schilderswijker heb ik braaf de HTS afgemaakt en dat kunnen een boel kansjongeren niet zeggen. Revolutionair ben ik inderdaad niet meer, wat heeft de revolutie trouwens Jan met de pet gebracht? Onderdrukking en een dictatuur van het proletariaat waarbij het proletariaat vertegenwoordigt werd door een stelletje salonsocialisten die eigenlijk zelf burgerlijk waren. Als ik werkelijk revolutionair geweestt was had ik ook de As Soennah moskee kunnen opblazen daar die een stevig reactionaire Islam vertegenwoordigt, wees maar blij. Wat heeft Bilo trouwens gedaan om de wereld te verbeteren? Zich solidair verklaren met Hezbollah kan ik moeilijk vooruitstrevend noemen, het beschuldigen van Israel als zijnde de partij die Arafat vergiftigd zou hebben evenmin.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: