Lompe Proletariaat

Ooit was er een mafketel die stelde dat de rijken rijker zouden worden en de armen armer totdat de tot lompenproletariaat gedegradeerde burger over ging tot de dictatuur van het proletariaat. In dit land ging dit feest niet door omdat er vakbonden kwamen en democratie. We hebben hier amper een lompenproletariaat, wel een klompenproletariaat. De dictatuur van de junk lijkt mij een nachtmerrie, maar het is wel lompenproletariaat. De lopende tenten met baard of gezichtsbedekking is lomp en proletariaat en wellicht dat men “lomp en proletariaat” en “lompenproletariaat” door elkaar haalt. Neem nou de russen, nummer 1 met stip op een internationale lijst wat betreft landen met lompe toeristen. De dictatuur van het lompenproletariat is lomp en van het proletariaat zoals te zien geweest via een beveiligingscamera in Georgie, de russen zag je een bank beroven van PC’s etc. Ooit was er in het arbeidersparadijs Rusland een soort van vakbondsconflict toen Lenin nog leefde. Het betrof de bond van boze boerenzonen die in Kronsjtad eisde van Lenin en co dat hun vaders een normale prijs zouden krijgen opdat er geen honger geleden zou worden door hun ouders. De bond van boze boerenzonen is vrijwel uitgeroeid door SchaamTrotsky, met uitzondering van wat boze boerenzonen die naar Finland konden vluchten. Zoals U ziet zijn onafhankelijke vakbonden een doorn in het oog van revolutiefetishisten, de armen moeten wel armer worden om de lompen te laten regeren. Vergeet niet dat comrade Mugabe als revolutionair een hekel heeft aan vakbonden. Leve het lompe proletariaat.

Advertenties

4 Reacties to “Lompe Proletariaat”

 1. Bilo Says:

  Dictatuur van het proletariaat zou geen verkeerd idee zijn.
  In dit land wordt armoede in stand gehouden door de heersende klasse.
  Feit is dat er gediscrimineerd wordt op de arbeidsmarkt. Dat zou men eens aan moeten pakken en een ieder ongeacht afkomst of geloof moet gelijke kansen krijgen. Helaas zie ik dat niet snel gebeuren in dit racistische en xenofobe land. Wellicht dat revolutie in de nabije toekomst zal komen. Er zijn veel openstaande rekeningen die beslecht moeten worden. Ik verheug me er al op!

 2. multidifficulti Says:

  Revolutie brengt bloed met zich mee, vaak onschuldig bloed. Een revolutionair kan inderdaad geweld gebruiken om onfrisse zaken op te lossen maar het moet niet uitdraaien op een zoveelste variant van Animal Farm. En vergeet niet dat veel revolutionaren denken dat religie opium voor het volk is, de Islam is hierbij ook de pispaal. Jose Rizal is voor mij een goede vervanging voor Marx zie http://pages.prodigy.net/manila_girl/rizal/ammag.htm . Rizal had geen problemen met welke godsdienst dan ook maar kreeg helaas een tuin op zijn buik dankzij de Spanjaarden. De aanhang van Rizal was trouwens christelijk en hebben zelfs geprobeerd de moslims in Mindanao een handje te helpen zie http://www.americanchronicle.com/articles/6670 . Eerder genoemde link laat zien dat de Katipunanbeweging dus geen problemen heeft met moslims en dat jouw onzinverhaal dat moslims hun geloof niet zouden mogen belijden op Mindanao aperte onzin is(er staat hier en daar een moskee er is er zelfs 1 geschonken door Saudie Arabie). Het sterft in Nederland trouwens van de anti discriminatie clubjes dus het loopt wel los. Nogmaals het klompenproletariaat heeft het beter dan het lomp-en-proletariaat van bijvoorbeeld Marokko die de moslims van het Polesario onderdrukt. Het proletariaat van Berberlonie onderdrukt dus het Prolesario(het proletariaat van het Polesario). Bilo ler eens verder te kijken dan je cryptoarabische neus lang is(ze hebben gelijk joden een stevige platina zinksnijder(neus), dat wel) wat wel moeilijk is bij een grote neus.

 3. igor Says:

  Jij hebt een verknipte site met allerlei waanideeen.
  Ik reageer hierop omdat jij de Russen beschuldigt van misdaden.
  Vergeet niet dat het Georgie was die begonnen was met hun amerian style leger burgers te bombarderen. De Russen konden niet anders dan op deze misdaden reageren. Bewonderenswaardig hoe jouw wereld in elkaar zit. zwart/wit, goed/fout, amerika/Israel VS de rest. Volgens mij ben jij een zielig verbittert en verknipt mannetje. Ik denk niet dat iemand deze site bezoekt. kwam hier toevallig wegens kruisverwijzing. Het lijkt mij verstandig als jij je toon eens aanpast en wat rustiger berichten plaatst en die verknipte haat van je eens voor je houdt. Geloof me: je kan er alleen maar beter van worden wijsneus!

 4. multidifficulti Says:

  @Igor
  ” Het lijkt mij verstandig als jij je toon eens aanpast” zegt Igor. Met welk recht denk je mij de mond te willen snoeren Igor? Mij uit naam van het lomp-en-proletariaat een goelag in zetten? Probeer het maar.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: