Prinsjesdag

 

Hierboven ziet U een dame van de SP met een hoedje waarbij ik eerst dacht dat er een klein Macaca sylvanus of Macaca sylvana op zat, het bleek een nerts te zijn.

Prinsjesdag is niet meer wat het is geweest daar we vroeger konden doen of we van de prins van geen kwaad wisten. Na Fitna liggen de zaken helaas anders daar dit land het meest gewilde object is geworden voor aanslagen. Zelfs het spannen van geiten ipv paarden voor de gouden koets zal de onrust niet doen wegnemen. Nu zelfs ambulances en bussen voorzien worden van een camera moeten de winnaars van de gouden camera hun prijs inleveren daar een camera plaatsen op de gouden koets uiterraard in stijl en vooral onopvallend zal moeten gebeuren. De camera zal trouwens uiterst voorzichtig de berberapen(Macaca sylvanus of Macaca sylvana) moeten observeren, gelijk bokito dus niet recht in de ogen kijken. Een gouden tank zoals Wilders dat waarschijnlijk wel zou willen hoort helaas niet tot de opties daar die gelijk wegzakt in de metro ook bekend als de tramtanic. Gezien de voorkeur voor grotten bij Osama zal de tramtanic wel schoongeveegd dienen te worden eer de gouden koets kan beginnen met zijn rit, ouderwets de zooi onder water zetten behoort ook tot de mogelijkheden daar sinds Gouda ons al bekend is dat openbaar vervoer gewoonweg niet kan vanwege problemen met onze berberaapjes. Of we trouwens ook nog gelazer krijgen met allerlei andere dierenclubjes krijgen weet ik niet.De koets wordt getrokken door paarden, de koets blij dat hij eindelijk eens getrokken wordt maar dierensex is nou eenmaal verboden(trekgeiten uitgezonderd?). Hoe dan ook, we kunnen uiteraard niet meer zeggen dat we van de prins geen kwaad weten, een beetje geit/meid is op haar toekomst voorbereid.

De beschouwing van vandaag leek veel op borrelpraat, maar een schouw of toog hoort thuis in de kroeg dus slap gelul hoort wel bij een beschouwing of betoog. Toen Wilders er wat blerbers erbij haalde werd Pechthold uiteraard link maar vraag mij af wat die mafketel gedaan zou hebben toen hij nog burgemeester was in Ede met de huidige problemen aldaar. Vermoedelijk evenveel als de burgemeester van Gouda want die deed ook geen ruk behalve stevig ontkennen.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: