De misslamobiel en de leasebak van de ayasnollah


Bovenstaande foto met de knol van IKCO en de Burkababes in de achterbak zijn beiden klikbare links die over het zelfde onderwerp gaan, een Iraanse islamobiel voor vrouwen oftewel een misslamobiel.

De auto zal niet veel voorstellen daar het in feite een makeover is van een verouderd onzuinig model en maar  half inelkaar geflanst is wat moet kunnen. Een vrouw is maar een half mens volgens de ditjes en datjes (ook bekend als hadithjes en adatjes) der islam.

Voor degene die in Iran op een andere manier en in weze onzedelijk wil rijden is er de Nikahu al-mut’ah of het tijdelijk huwelijk (Neukahu al-mut’ah mag wat mij betreft ook) maar U moet het wel even op een akkoordje gooien met de een of andere ayatollah ayasnollah. Hoe dan ook voor weinig geld heeft U, in het land der duivelsperzen voor weinig geld een leasebak met wat schoons onder de boerka ipv de motorkap.

Advertenties

2 Reacties to “De misslamobiel en de leasebak van de ayasnollah”

  1. Bilo Says:

    Haatzaaiende nonsens.
    De foto komt niet uit IRAN.
    Antoon je zit op het randje

  2. multidifficulti Says:

    Foto komt inderdaad niet uit Iran maar als je er problemen mee hebt moet je niet bij mij zijn maar bij FOK. Ik was althans in ieder geval zo netjes om van de foto een link te maken naar de pagina waar hij vandaan komt. Ik had uiteraard ook een foto van een hijskraan kunnen gebruiken. Maak de borst maar nat voor wat er aan komt, heeft iets met het verdwijnen van Boeddha uit de Filipijnen te maken(aan wie dat ligt zul je wel begrijpen). Dat tijdelijke huwelijk is trouwens geen nonsens.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: