Horrors uit 1001 nacht

Misbruiken van wie dan ook deed de gefrustreerde hoofdpersoon in het verhaal van sprookjes van 1001 nacht. Het verhaal gaat dat de koning Sjahriaar door zijn vrouw bedrogen was. Om herhaling te voorkomen besluit hij voortaan elke avond een nieuwe maagd te huwen en haar de volgende ochtend ter dood te brengen.

Misbruik maken van gastarbeiders is een kwaal die te vaak voorkomt in islamitishe landen. Dat heeft men zelfs in het toch echt Islamitische Indonesië in de gaten, en da’s te lezen in dit bericht uit Jakarta.

Saudis treat them like chattel, slaves, like cattle. A domestic worker is like a slave, and slaves have no rights.

Haima G., a Filipino domestic worker, said her employer called her into his bedroom one day soon after she had arrived and told her she had been “bought” for 10,000 riyals ($2,670). “The employer raped me many times. I told everything to madam. The whole family, madam, the employer, they didn’t want me to go. They locked the doors and gates”

En hiermee verandert men de sprookjes van 1001 nacht in de horrors uit 1001 nacht of hoe men van expat verandert in een sexpet.

Niet alleen blanke slaven en slavinnen mogen opdraven in de horrors uit 1001 nacht,  kinderen met een chocolade gekleurde huid uit Mindanao ook volgens dit bericht.

About 34 Filipino minors have been rescued by social workers from traffickers who smuggled them out of the conflict zones to work abroad, mostly in the Middle East, the group’s president Cecilia Oebanda said.

Eenmaal aan het werk als gastarbeider in een Islamitisch land kan je je geloof niet in alle vrijheid belijden.

Bisschop Paul Hinder, verantwoordelijk voor de zielzorg in Saudi-Arabië, riep maandag(ongeveer 06 november 2007) de regering in Riyad op haar houding jegens christenen te wijzigen en meer priesters in het land toe te laten. De Zwitserse prelaat werkt vanuit Abi Dhabi. ‘Ik verwacht niet dat ik een kathedraal kan bouwen. Maar in ieder geval moeten wij de vrijheid hebben in veiligheid de eucharistie te vieren’, zei Hinder in een telefonisch interview met het Britse persbureau Reuters. Aldus de Volkskrant.

Vreemd genoeg klagen islamitische gastarbeiders steen en been over de omstandigheden hier maar zodra je ze aanspreekt op de erbarmelijke arbeidsomstandigheden in arabische landen doet men of men gek is. Als je in Nederland aangerand zou zijn door je baas dan kan je minimaal aangifte doen en proberen je recht te halen. Een filipijnse dame in Saudie Arabië had dat recht niet toen zij werd aangerand en verkracht, je recht halen als vrouw is daar al moeilijk, als buitenlanse vrouw bijna onmogelijk zeker als ongelovige. De ongelovige en aangerande dame is het land uitgezet met haar buik letterlijk vol van de horrors uit 1001 nacht. Het hierdoor ontstane kind woont vandaag de dag in de buurt van Cavinti. Via zijn vrienden heeft mijn eigen zwager aan de alarmbel getrokken toen hij in Saudie Arabië in problemen kwam en heb zelf geprobeerd het via de saudische ambassade in Nederland te hulp te komen. De ambassade was niet van plan iets te doen de International Labor Organisation(IOL)  wel en er is uiteindelijk recht gedaan. Helaas is het niet tot een veroordeling gekomen van de abjecte ambassade van Saudie Arabie die het klaarblijkelijk niet ernstig vond indien de gastarbeiders in hun mensenrechten worden verkracht. De linkse organisaties in dit land schitterden toen ook wegens afwezigheid en gebrek aan belangstelling. Het aan de kaak stellen van onze misdaden heeft nou eenmaal geen prioriteit bij onze autochtone automutilanten die allen maar willen klagen over zogeheten misdeelde Marokkanen waarbij de Nederlander moet hangen. 

Omdat de Filipijnen nu eenmaal veel expats heeft die voornamelijk katholiek zijn kom je ze ook vaak tegen en zijn ze vaak goed georganiseerd.Zelfs zo goed dat een moslima uit Indonesië in Hong Kong die hulp heeft gekregen van zo’n organisatie die organisatie als voorbeeld neemt voor haar eigen organisatie. Laat het duidelijk moge zijn dat Filipino’s goed kunnen samenwerken met hun Indonesische buren en de Indonesiers beter begrijpen en kunnen helpen dan bijvoorbeeld een Anja Meulenbelt en of een Harry van Bommel.

Meulenbelt probeerde de regering van de Filipijnen zo hard mogelijk te stigmatiseren om de maoistische revolutie van Sison en zijn boodschappenjongen Theo Droog door te strot van de Filipijnse burger in Nederland te duwen en heeft mij gemeulenbelt op haar eigen site als ik daar tegen in ging.

Harry van Bommel is in Indonesië dermate dom bezig dat niemand hem meer begrijpt, hij wil als autochtone automutilant alleen in het eigen vlees snijden. Alleen een of ander allang verjaard akkefietje begaan door Nederlandse soldaten is voor hem van levensbelang. Dat in het buurland van Indonesië de provincie Mindanao in de fik staat is niet belangrijk voor Harry en dat het een vluchtelingenstroom genereert het doet hem geen ruk. Nederland heeft er niets mee te maken en dan houdt het op voor een publiciteitsgeile autochtone automutilant. Nog afgezien dat Harry nou eenmaal geen kwaad woord wil horen over welke moslim dan ook, zelfs al is het een onderdeel van de horrors van 1001 nacht. Sterker nog Harry is te zien op de site van Fawaz, dezelfe Fawaz die opriep tot steun aan de moslimstrijders in de Filipijnen.

Hulp van links hoeft de Filipino niet te verwachten in de zoveelste uitvoering van horrors uit 1001 nacht, de Indianen evenmin, wellicht wel de Marokkanen want ook die krijgen dan klappen. Op dit moment zitten er veel in Oman in het zelfde schuitje volgens de Inquirer. Volgens diezelfde Inquirer doet de Filipijnse regering stinkend zijn best om vastgelopen Filipino’s terug te halen hoewel het Nefiso van Theo Droog beweert dat de Filipijnse regering juist te weinig zou doen. In dit geval kan Theo dit keer niet uithuilen bij Meulenbelt die niets slechts wil horen en nooit zal geloven dat men in Islamitische landen gastarbeiders mishandelt. Sterker nog hoe hard Theo Droog ook moge huilen om de vele Pinoys die dood terugkomen na een zogehten zelfmoord, ik weet dat Theo zijn alternatief het maoisme is en dat hij met zijn vriend Jan Beentjes teveel de visie deelt van de grote roerganger uit Noord Korea waar het eigen volk nu gras aan het eten is omdat maoisten nu eenmaal geen ruk om hun eigen volk geven.

The government of Oman is carefully weighing a proposal from the Philippines that it grant amnesty to some 1,300 overseas Filipino workers (OFWs) stranded in the border towns of Al Buraimi and Khassab. Oman is carefully considering the request. There are about 500,000 Indian nationals also staying at the borders. It might set a precedent that could prompt a similar plea from Indian illegals who number so much more than our OFWsOman is carefully considering the request. There are about 500,000 Indian nationals also staying at the borders. It might set a precedent that could prompt a similar plea from Indian illegals who number so much more than our OFWs.

Kortom de regering van Oman is bang voor een tsunamie van Hindoes uit India, niks aan de hand. Zegt je gelijk Wilders dat je bang bent voor een tsunamie van de Islam dan ben je een racist, facist, nazi en weet ik wat al meer. Althans volgens de Bommeltjes en Meulenbeltjes in dit land. Die kennen zuiver enkel en alleen de sprookjes uit 1001 nacht en willen over de horrors niets horen. Met alleen sprookjes kom je er niet en als de realiteit een horror blijkt te zijn kan je beter de sprookjes maar vergeten.

Zie ook de NOS

Advertenties

2 Reacties to “Horrors uit 1001 nacht”

  1. contradicere Says:

    Hij staat er, met wat vertraging door drukke werkzaamheden, weer op. Zie: http://contradicere.wordpress.com/2008/11/03/horrors-uit-1001-nacht/

    Met vriendelijke groet,

    De Redactie van Contradicere

  2. multidifficulti Says:

    Mijn dank is groot en heb begrip voor de drukte. Ik ben nu ook de pineut en heb het druk daar mijn vrouw door haar rug gegaan is. Uiteraard krijgt mijn vrouw geen arabische behandeling hoewel ze ook allochtoon is. Met deze posting nam ik het ook op voor de mensen uit India en dat heeft mijn ” vriend” Theo Droog niet gedaan. Goedkoop scoren is bepaald niet mijn stijl, ik ben er voor iedereen en wou dat Bilo (mijn huisarabier) eens op kwam draven met zijn grote mond. Hij kan de misstanden nu toch onmogelijk ontkennen nu ook Marokkanen de lul zijn in Oman.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: