Haram Tramweg Maatschappij

Zoals U ziet ontspoort er wel eens wat in Den Haag. bron Fotobuijs

Zegt een trambestuurder wat over het feit dat de gekleurde medemens er een bende van maakt in de tram en bepaalde figuren janken over discriminatie. De overcorrecte HTM was not amused maar de trambestuurder hoefde gelukkig niet naar een goulag in het Moskou achter duinen.

Het mocht niet baten HTM GAAT ILLEGAAL

De Haagse Tramweg Maatschappij is betrokken bij de illegale aanleg van een light rail verbinding in Oost Jeruzalem. Dat moet onmiddellijk stoppen omdat het een politieke oplossing voor het conflict tussen Israël en de Palestijnen over Jeruzalem onmogelijk maakt.

Nu zijn er diverse mogelijkheden waarom Harry uit de bocht vliegt.

-1 Palestijnen houden klaarblijkelijk niet van openbaar vervoer, da’s Haram? Vreemd genoeg hebben wij de nodige kiometers in onze voormalige koloniën neergelegd en dan moeten wij die maar naar Palestijns recht terughalen(zal men fijn vinden in Indonesië). Tussen Noord en Zuidkorea is er een tsjoektsjoek die tot tevredenheid van de appaRATsjiks functioneert en er is ook een verbinding tussen India en Pakistan die soms wel BOEM zegt. Gezien het feit dat Gretta Skeletta stond te kermen als een kreunbeer omdat haar Palestijntjes te veel moesten fietsen zal het haar ook een wahabiet wezen daar ze in feite vroeg om openbaar vervoer. Deze optie is dus onwaarschijnlijk hoewel Gretta graag zou willen meeliften omdat ze gewoonweg de typhus heeft aan joden.

-2 Het leggen van een rails oid in illegaal gebied is nu eenmaal verboden? In dit geval ligt er nog de nodige rails in Indonesië die we dan maar met terugwerkende kracht mogen ophalen.  Zullen ze daar niet leuk vinden.

-3 Er moet een aparte ruimte komen voor vrouwen/moslims/joden/christenen? Mij te apart hoewel bomgordeldieren en ander plofpluimvee niet de tram in mag.

-4 De Palestijnen zijn niet betrokken bij de bouw oid. Welke Palestijnen die van Fatah of van Hamas? Wat te doen indien die twee het niet eens kunnen worden, wat dan? Als je met al(i) met elkaar ligt te matten met schiettuig een ziekenhuis, hoe zit het dan met de veiligheid van openbaar vervoer. Bij busen geeft dat al de nodige heisa.

 Behalve de nodige publiciteitsgeilheid van menig politicus snap ik Harry niet helemaal en ben het spoor bijster.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: