Piratten

Piet Piraat uit Somalië is een kortzichtige lul die niet verder kijkt dan zijn lul lang is. In (G)eyl wonen tegenwoordig onfrisse hufters die denken dat ze Allah zijn  omdat ze via een somalische vorm van proletarisch winkelen afpersen wat voorstellen en nu ze het lef hadden ook een schip uit Saudie Arabië te gijzelen is het zwaar weer voor de piraten die nu ook door islamisten voor priratten aangezien worden.

Het blijft in en in triest dat de islamisten pas aan de bel trokken nu een paar zeloten uit het slachtoffer worden van de praktijken van een stelletje randdebielen die al eerder hard aangepakt dienen te worden. De regering van Somalie, zo ver die bestaat, valt weinig te verwijten. Hoe kun je immers de piratten uitroeien terwijl je aan de andere kant in de rug beschoten werd door islamisten. De piratten konden vrijelijk hun gang gaan omdat andere figuren de regering van Somalië verdreven en ben bang dat de islamisten puur zuiver en alleen maar boos zijn omdat Saudie Arabië dit keer de lul is. Vergeet niet dat het vroeger vrij normaal was dat de aanhangers van Mo handelsmissies overviellen en er mee weg kwamen indien Mo zijn 20% kreeg. En de huidige aanhangers van Mo maar zeuren over het feit dat bij een hypotheek rente betaald moet worden, het komt mij behoorlijk idioot over.

Nog erger is het feit dat er nu 134 filipijnse zeelieden vastzitten op gekaapte boten. Iets wat de islamisten in Somalië op zich niet erg vinden. De kafir speelt een ondergechikte rol in het geheel, de islamisten worden pas boos indien hun eigen geld in het geding is. Over het lot van de zeelieden maakt men zich niet kwaad in de arabische landen en het feit dat vroeg of laat een “islamitische” lading gekaapt zou worden was klaarblijkelijk onvoorstelbaar. Arabische landen hadden al veel eerder hun ongenoegen moeten tonen, toen bijvoorbeeld hulpgoederen van de VN bestemd voor Afrika ook al gekaapt werden. Op zeker zal de extreme linksmens in dit land stellen dat we bevolking van Somalië maar eerder hadden moeten helpen hoewel de extremisten het onmogelijk maken. Ik vrees het ergste voor de filipijnse zeelieden, daar valt electoraal nou eenmaal weinig mee te doen.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: