De JI uit Friesland

Israël heeft een nogal domme reden om land van de Palestijnen te jatten. Omdat hun geloof dat namelijk voorschrijft. Het lijkt wel de protocollen van Zion dit uit de mond van een indo uit Friesland die kankert op Friezen omdat ze niet snel genoeg buigen voor deze fucking haatzaaier. “Onze” Bijstandskoning begint steeds meer te lijken op de Jemaah Islamiyah. De Jemaah Islamiyah legde niet alleen de bommen op Bali maar levert continue troepen vanuit Indonesie richting de Filipijnen, voornamelijk aan de Abu Sayyaf die nu ook drie leden van het rode kruis ontvoerd hebben.
Zou de VN ook eens willen kijken naar de schendingen van mensenrechten in de Filipijnen door islamisten daar de wereld niet ophoud in Gaza!
Lechon, een echte Filippijnse specialiteit die bij geen enkel feest mag ontbreken mag binnenkort niet meer als het ligt aan de haatzaaiende intolerante vrienden van de Bijstandskoning uit Friesland.
Het jodendom of het geloof was er trouwens al lang voor de Palestijnen en het jatten van palestijns grond kan op die manier nooit een voorschrift geweest zijn van het joodse geloof. Het christendom heeft in de bijbel ook nooit gezegd dat moslims dood moeten daar de islam niet eens bestond toen de bijbel geschreven zou zijn. Maar lees de Koran er maar op na, joden en andere ongeovigen zijn apen of zwijnen en moeten in feite dood.
Met zijn keiharde leugenachtige vuilspuiterij heeft de bijstandskoning aangetoond dat de anschluss van de bijstandskoning bij de Jemaah Islamiyah een feit is. De overgebleven exemplaren van de Protocollen van Zion kunt U waarschijnlijk ophalen bij de bijstandskoning in Friesland, de ambassade van Iran heeft ze wellicht ook gratis voor U.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: