Moslims misbruiken hun kinderen

“Israël heeft een nogal domme reden om land van de Palestijnen te jatten. Omdat hun geloof dat namelijk voorschrijft.” is mij als joodsgeboren rauw op mijn dak gevallen zeker nu het MDI deze haatzaaiende tekst van de bijstandskoning niet wil aanpakken. Had er ergens “Moslims hebben een nogal domme reden om land van het westen te jatten. Omdat hun geloof dat namelijk voorschrijft.” dan was het MDI op zeker ten strijde getrokken. De eenzijdigheid druipt er van af en ik kan het MDI niet echt neutraal meer noemen. Moslims gebruiken hun kinderen als levend schild in Palestina, hebben in het verleden kinderen uitgevoerd met bomgordels, gebruiken kinderspeelplaatsen en met veel kinderen gezegende woonwijken als lanceerplaats en als er teruggeschoten word dan staat de linkse kerk voorop in de rij om te zeggen dat Israel geen rekening wil houden met burgers en of kinderen. Het lijkt wel soms op of de linkse kerk op commando van HammaSS klaar staat om te blaffen en Hamass samenwerkt met de linkse kerk. De SP die altijd stelde dat de moslims in de Filipijnen onderdrukt zouden worden zullen het dan ook nooit hebben over de stelselmatige onderdrukking van kinderen door moslims in de Filipijnen, zeuren over onderdrukking van kinderen zal moeilijk gaan omdat de onderdrukte moslims in de Filipijnen nou eenmaal niet mogen onderdrukken en ontkennen of zwijgen is dan de enige remedie. Nee de moslims uit de Filipijnen zijn lief gebruiken hun kinderen niet als levend schild of nog erger als kindsoldaat. Mooi niet dus daar er een kindssoldaat van uitgerekend het MILF met schotwonden en al is opgepikt. Zie De Manila Times. De kans dat de SP hier zijn mond over open zal doen is ongeveer even groot als de kans dat de paus naakt zal verschijnen in het Vaticaan. De uiterst linkse kerk van Rene Danen was wel haantje de voorste om de Filipijnen te betichten van allerlei facistische zaken maar over kindermisbruik door moslims aldaar houd hij zijn mond. Of omdat men het niet of omdat men het niet mag zeggen.
“Israël heeft een nogal domme reden om land van de Palestijnen te jatten. Omdat hun geloof dat namelijk voorschrijft.” mag je dus van het MDI gerust stellen.
“Moslims hebben een nogal domme reden om de jeugd van hun kinderen te jatten. Omdat hun geloof dat namelijk voorschrijft.” mag dan ook hoop ik. Het is in ieder geval gestaaft door het oppakken van het zoveelste kindsoldaatje en als de haatzaaiende praktijken van de bijstandskoning mag dan mag ik het ook. Het kindsoldaatje was al 16 maar wie vertelt mij hoe oud hij was toen zijn opleiding begon. Nee moslims hebben een nogal domme reden om de jeugd van hun kinderen te jatten. Omdat hun geloof dat namelijk voorschrijft. En daar moeten het MDI en de bijstandskoning het maar mee doen.

Advertenties

Eén reactie to “Moslims misbruiken hun kinderen”

  1. contradicere Says:

    Hij staat er weer op. Bedankt voor het inzenden.

    Met vriendellijke groet,

    http://contradicere.wordpress.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: