Never be rude to an Arab

Never be rude to an Arab, hoewel het liedje al eingenlijk al oud is, symboliseert het steeds meer de schijthouding van de Nederlandse bevolking. Het lijkt af en toe wel het bijstandskoninkrijk der Nederlanden maar daar kom ik zo op terug. In de Baarsjes, dat ooit de grootste moskee van het land mocht hebben op voorwaarde dat er een liberale Islam gepreekt zou worden is nu een hetze begonnen omdat Youtht for Christ het jongerenwerk in die buurt zou mogen doen na een keurig openbare aanbesteding. De moslims die bang zijn dat Youth for Christ zou gaan evangeliseren zouden eens iets moeten lezen in de Bijbel over de barmhartige samaritaan. Het wantrouwen tegen Christen is mij een doorn in het oog, zeker als je als moslims stelt dat de Islam de religie van vrede zou moeten voorstellen. De heren moslims uit de baarsjes tonen nu met hun oproep tot een berufsverbot voor Youth for Christ aan dat ze bepaald niet zo tolerant zijn als dat ze zich voordoen. Evengoed walgelijk was de houding van Groen Links die met het verwijt kwam dat Youth for Christ op eigen site wel erg christelijk over kwam en ook nog mensen voor het jeugdwerk ronselde in christelijke kringen. Van Groen Links mag Youth for Christ dus niet recruteren vanuit eigen gelederen en zich op de site van Youth for Christ moet men zich maar gedeisd houden. Vreemd van een partij die zich doodschrok van een tsunamie van Turken toen ene Daskapan als Groen Links lid erg veel vrienden meenam en men direkt begon de nieuwe leden zo veel mogelijk de mond te snoeren. Wilders van allerlei praktijken beschuldigen maar het zelf ook flikken lijkt eerder regelmaat dan uitzondering bij Groen Links. Never be rude to an Arab zullen we maar zeggen want Turken zijn geen arabieren. Wellicht dat de atheisten met hun godslasterende busreclame wel welkom zijn in de Baarsjes maar zodra de tekst varandert van “Er bestaat vermoedelijk geen God” in “Er bestaat vermoedelijk geen Allah” zijn de (r)apen gaar. De atheisten vraag ik dan ook maar dit soort bussen in Allahs naam niet door de Baarsjes te laten rijden want voor je het weet worden de godenlozen misbruikt door de christenhaters uit de Baarsjes.

Omdat ik in het verleden met even grove woorden tekeer ging als de Groen Linkse bijstandskoning heb ik dus nu een IP-ban gekregen van de bijstandskoning. Wel vreemd voor iemand die op zijn site laat weten dat hij de banneling is van Geenstijl. Maak er dan de bannende banneling van Geenstijl van. Dat onze fool on de terp/hill mij zijn bijstandskoninkrijk uit gezet heeft toont wel aan dat de anti-Wilders figuren nog erger zijn dan Wilders op zijn ergst. Frappant is dan ook dat de Bijstandskoning helemaal geen IP-ban heeft op Geenstijl.
Van onze bijstandskoning mocht Rene Danen op Geenstijl rustig proberen te verdoezelen dat zijn arabische vrienden zowat een jood probeerde te lynchen. “Maar mijn steun heb je eigenlijk wel: toon geen genade” zegt de bijstandskoning op Geenstijl en ik vraag mij af wie er erger is, Wilders of de bannende “banneling” van Geenstijl.

Eerlijk gezegd heb ik wel een ban op Geenstijl wegens het te vaak verwijzen naar de weblog(spamhoeren). Zoek op de eerder getoonde link verwijzend naar Geenstijl maar eens naar ANTOON, -weggejorist- zult U er vinden. Niet al te slim van Geenstijl daar die op uiteraard tendentieuse, nodeloos kwetsende manier op de proppen kwam met het telefoonnummer van de arabierenverdedigersclub van Rene danen, de weggepoetste link was nog veel tendentieuser en nodeloos kwetsend daar de weggepoetste link zijn adres bevatte. Mocht Geenstijl het stoer vinden om het telefoonnummer te geven van de aksievoerende werkplek van Rene Danen, zijn adres is te vinden in deze link alwaar Rene voorkomt in een echt volkstribunaal(een rechtbank waar de rechters, aanklagers en advocaten een en dezelfde persoon zijn) die wellicht nog eens gehouden kan worden in de Baarsjes. Dit keer om de de filipijnse regering aan te klagen samen met de nodige mantelorganisaties van de NPA die burgerlijke verkiezingen verwerpt om maar tot een gewapende revolutie te kunnen komen.  Inderdaad dezelfde NPA die ook tegenwoordig de hofleverancier is van moslimrebellen wat betreft berbommen. Uiteraard hofleverancier van de MILF maar vermoedelijk ook van het bijstandskoninkrijk der Nederlanden als het aan Rene Danen zou liggen, toon geen genade heeft de bijstandskoning immers gezegd en om het verhaal maar te besluiten met het begin never be rude to an arab.

Advertenties

Eén reactie to “Never be rude to an Arab”

  1. contradicere Says:

    Hij staat er weer op. Deze keer geen rechtstreekse link omdat onze bezoekers eerst via de disclaimer moeten eer men de content op Contradicere kan waarnemen. http://contradicere1.wordpress.com/lees-eerst-onze-disclaimer-voordat-u-verder-gaat/. Of u zelf de rechtstreekse link naar uw artikel op Contradicere plaatst is het uiteraard uw zaak.

    Met vriendelijke groet,

    De Redactie van Contradicere

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: