God shave the queen


May God curse the queen, of moge God de koningin vervloeken is te lezen op het doek op de foto. Toch aardig dat God ipv Allah het vieze werk mag doen. Op de foto staat ook drol ahmed, drol is lord maar dan van op zijn arabisch van recht naar links, met een megafoon in zijn hand. Ik kan mij goed voorstellen dat de koningin van Engeland een baard krijgt van zulke onderdanen, God shave the queen is hier best van toepassing en hoop dat God of Allah gelijk ook die haatbaardjes scheert.

Met zulke onderdanen ben je als koninklijk huis al reeds vervloekt en zie de toegevoegde waarde van de kreet niet zitten, wellicht is het een arabisch antwoord op dat vervloekte valentijnsfeest wat haram schijnt te zijn. Als je iemand op valentijnsdag niet iets als liefde mag wensen dan kun je haar op een andere dag wel verwensen met zo’n kingsize (ver)wenskaart. Ies koeltuur zullen we dan maar aannemen.

Helaas is men in de UK ook bezig met een remake van Idomeneo met de koningin als Idomeneo en prins Harry als Idamante  en de overcorrecte boerkabeffers als Neptunes die zijn offer wil. Harry krijgt straf omdat hij een pakistaan een paki noemde. Paki schijnt een scheldwoord te zijn voor pakistaan. Als je kijkt naar het gebruik van het woord dutch in allerlei engelse gezegden zou  Harry mij geen dutch meer mogen noemen en van mij mag hij de kreet dutch zo vaak gebruiken als hij wil zonder een banvloek over zich heen te krijgen. Harry presteerde het ook te zeggen dat een zwarte zanger niet klonk als een zwarte zanger wat mij weer verbaast. Hier in dit land hebben wij ene blanke Trijntje Oosterhuis die op een zwart overkomende manier zingt als een trein. Laat Harry haar maar niet horen want hij mocht wel eens zeggen dat Trijnje overkomt als een zwarte zangeres. Heel overcorrect Engeland zou Harry voor eeuwig verbannen terwijl de gekleurde medemens zijn muziek als zwart ervaart.

Toen ik mij in december 2006 afvroeg of het niet tijd was om Idomeneo maar eens in de UK op te voeren bedoelde ik uiteraard niet bovenstaande uitvoering maar die van Mozart. Hierbij opgemerkt dat men in de UK vermoedelijk even bang is voor onze Peroxyde Mozart als het werk van de echte Mozart. Nogmaals, van zulke onderdanen krijg ik nou een baard, God shave the queen.

Advertenties

7 Reacties to “God shave the queen”

 1. contradicere Says:

  Dank u wederom voor uw inzending welke is geplaatst op http://contradicere.wordpress.com/

  Met vriendelijke groet,

  De Redactie van Contradicere

 2. bilo Says:

  Lekker zwrt/wit hier weer.
  Antoon, alsjeblieft jezelf inhouden.
  Er is al haat genoeg op deze wereld en het tij moet gekeerd worden.
  Dat zou jij je als joodsgeborene maar al te goed net zo moeten weten.
  Groeten bilo.

  • multidifficulti Says:

   Zwart wit denken is eerder van toepassing op de vervloekende arabieren Bilo!
   Je kunt nog altijd terecht bij de bannende balling van Geenstijl en als aanhanger van Hezbollah weet ik bij Allah niet waar je het lef vandaan haalt om hier te komen zeuren over haat.

 3. multidifficulti Says:

  Schaken mag nu ook niet meer volgens jouw vriendjes Bilo! Sport verbroedert normaal gesproken maar met de vrienden van Bilo in mijn achterhoofd is sport verloedert meer op zijn plaats.

 4. Mike Says:

  Just passing by.Btw, your website have great content!

  _________________________________
  Making Money $150 An Hour

 5. multidifficulti Says:

  Mike je Making Money $150 An Hour komt bij wat spammerig over bij WordPress. Omdat het sinds mensenheugenis niet voorgekomen is dat iemand iets aardigs zei kijk ik voor deze keer de andere kant op.

 6. Victor Says:

  Moslims beginnen terrorisme te exporteren uit Nederland.
   
  Import Moslims proces van de jaren tachtig is uiteindelijk resulteert in het export van moslim strijders uit Nederland. Onder een zeer bijzondere gunstige klimaat, (gratis bezorging van jarenlange hoge uitkeringen,huisvestigingen en kinderbijslagen) groeiden Moslims buitengewoon snel in hun nieuwe broedplaats en hebben nu een grote overschot: ze noemen zich als nieuwe bezetters! Met terreurnetwerk Al-Qaida verbonden moslim strijdgroepen werven steeds intensiever onder deze moslimjongeren.
  Er vertrekken steeds meer van deze Jihad strijders naar de conflictgebieden, om te vechten tegen de internationale vijand!

  Maar ondanks dit alles blijft onze regering tienduizenden Moslims in de Nederland binnenlaten uit landen die broeinesten zijn van radicaal-islamitische militanten. Deze moslims worden toegevoegd aan de groeiende islamitische invloed in het land. We weten dat het een feit is dat het aan veel geradicaliseerde moslims is toegestaan om hier in Nederland een veilige haven te hebben. In feite hebben sommigen van hen bewezen actief Nederlandse bekeerlingen te werven en te radicaliseren.

  In de grote steden die op het punt staan binnen een of twee decennia met een islamitische meerderheid te worden, worden continue roofovervallen gepleegd. Strijdgroepen in Syrie, Mali, Afghanistan etc..krijgen logistieke steun van deze georganiseerde Moslimbendes. Met de Nederlandse geld opgevoed, georganiseerd en opgeleide Moslimjongeren zijn dus uiteindelijk betrokken bij de Internationale conflicten,dit zijn geen arme zielige gediscrimineerde jongeren meer. Nederland als een ultieme uitvalbasis met slechte bestuurders verraadt zich nog steeds…Door de gemeenten gesteunde moskeeën gaan gewoon door met de Islamisering van de steden. Er worden steeds meer Moslim strijders geronseld.
  De imams werken harder dan ooit! Ze radicaliseren en leiden een hele nieuwe generatie Moslimmilitanten op.
  De duizenden rekruten zijn geronseld door nieuwe netwerken die hun een bevoorrecht leven en een heldendood in dienst van Allah voorspiegelen.
  Ook  besloten veel jonge moslims die met de Nederlands geld opgevoed zijn, de wapens op te nemen tegen de niet islamieten of tegen de Christenen in Syrie! Op dit moment zijn er  in Syrië veel Moslims uit Nederland actief als islamitische Jihadisten of heilige strijders. Het land heeft Afghanistan, Pakistan en Somalië als belangrijkste doel voor militante radicale islamieten afgelost, die gevechtservaring met weinig of geen officiële controle willen verzamelen.
  Een deel van de eerste lichting Syrië-gangers is de afgelopen tijd naar huis teruggekeerd. Moslim organisaties zien deze mensen als de helden…! Deze veteranen hebben een grote werfkracht. Zij bepleiten hun zaak met gezag en enthousiasme en halen veel jongemannen over hun voorbeeld te volgen. Moskeen in Nederland zijn opleidingscentrum geworden van deze gevaarlijke groeperingen…
  Ze zullen als massa Europa niet meer vrijwillig verlaten. Als men ze hun gang laat gaan, zullen ze net zo lang komen totdat Europa er net zo uitziet als nu Noord-Afrika.
  Door de herkomstlanden georganiseerd en gestuurde deze Moslims voeren naar eigen zeggen een heilige strijd tegen Nederland: zonder werk komen ze nog steeds massaal binnen en willen ze ook heel snel de meerderheid krijgen in de grote steden. In feite is er niets anders aan de gang dan een al 14 eeuwen durende verdedigingsoorlog tegen het Mohammedanisme.
  Alleen schuift de politieke macht in de grote steden het probleem voor zich uit totdat het onbeheersbaar wordt. Men heeft er even geen zin in, te verwend en te decadent om de eigen cultuur en vrijheid te verdedigen.
   
  Nederlandse autoriteiten hebben nog geen oplossingen voor deze gevaarlijke ontwikkeling? Er komen steeds meer Moskeen en Islamitische scholen bij…Job Cohen van PVDA is nog steeds bezig met de bouw van Westermoskee in Amsterdam. Dit zou de grootste moskee van Europa zal worden!.
  Onlangs werd bekend dat het Amsterdamse college van Burgemeester en Wethouders met de Turkse moskeevereniging Milli Görüs een deal heeft gesloten waarbij het college onderhands een lening ten bedrage van 5 miljoen euro heeft verstrekt. Belasting maffia Milli Gorus heeft sinds jaren tachtig ongeveer  456 Miljoen Euro gekregen van gemeente Amsterdam.
  Milli Gorus is een verlenging van Erdoganse islamitische AKP partij. Het Turkse Diyanet en Milli Gorus controleren in Nederland wonende Turkse moslims. De imams van de Islamitische Stichting Nederland worden door Diyanet in Turkije geselecteerd en hierheen gestuurd. Het merendeel van de Turkse moskeeën in Nederland maken hiervan deel uit. De Turkse invloed is dus levensgroot aanwezig en totaal ongewenst en contra elke vorm van integratie. Het is een verregaande controle via Turkse wetgeving. De corrupte politieke elites van de westerse landen willen dit zelfs goed. Enthousiast “Allahu Akbar!” geschreeuw van islamitische scholieren bij het bekijken van de onthoofdingen van “ongelovigen” in  laten zien dat de Moslim Jeugd in Nederland in handen van de externe mogendheden is en door hen wordt gebruikt als vijfde colonne.
   
  Een vuile strijd van jonge moslims in Nederland lijkt onafwendbaar
   
  Dertig jaar geleden was twee derde van de Moslims hier illegaal het land binnen gekomen. Gezinsvorming en -hereniging met overheidsuitkeringen waren de uitkomst. De kritieke grens is al lang bereikt. Het conflictpotentieel wordt groter, de spanningsvelden nemen toe. Sociale uitkeringen zullen de tegenstellingen op den duur niet kunnen overbruggen, die toegenomen zijn door de massale immigratie uit een vijandige cultuurkring.
  Criminele organisaties, Islamitische terroristische organisaties, roversbenden etc. worden steeds groter.
  De beslissende vraag luidt: Hebben de Nederlanders de kracht nog om de geïmmigreerde bevolkingsdelen te bewegen tot assimilatie, tot samensmelting in hun solidaire gemeenschap? Of is de “intifada van jonge islamitische mannen” onvermijdelijk, wanneer de financiën niet meer toereikend zijn om integratieweigeraars rustig te houden met een sociale uitkering?
  Sluipende islamitische inbezitneming van land, een gigantische, enorme sommen geld verslindende sociaal- en integratiepolitieke constante bouwput en permanente belasting voor de sociale en onderwijssystemen, voor de binnenlandse vrede is ondragelijk voor Nederland.  Immigratie, die niet uitmondt in integratie en assimilatie, moet dit kader noodzakelijkerwijs opblazen.
   

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: