Een moskee in Santa Cruz en de meeuw van Wilders

Hoewel niet voorzien van een hoge minaret is de halve maan in de lucht goed te herkennen.

Bij de voordeur is duidelijk te lezen dat de moskee in Santa Cruz staat.

Binnen aangekomen is te zien dat de moskee  goed onderhouden is.

Zo te zien is de moskee voorzien van ventilatie

Wat U ziet is en moskee in Laguna in de Filipijnen en zoals boven te lezen is staat de moskee in Santa Cruz. Santa Cruz is een plaats in het christelijke gedeelte van de Filipijnen en zoals U ziet kan de moslim ter plekke naar de moskee, is de moskee door de moslims zelf redelijk onderhouden en omdat ik weet dat men in de Filipijnen geen subsidie krijgt voor het onderhouden van religieuze gebouwen zal dit gebouw onderhouden worden door de moslims zelf.

In tegenstelling tot bijvoorbeeld Indonesië maakt de locale bevolking geen problemen met een religieus gebouw wat tot een religie behoort die nieuw is voor de locale bevolking. Steekt de locale bevolking van Indonesie regelmatig een kerk in de fik, het is niet gebeurt in Santa Cruz. Mochten de revolutiefetishisten van Chavez het prettig vinden om een synagoge aan te vallen, het is niet gebeurd in Santa Cruz er is daar namelijk geen synagoge maar ook geen aanwezigheid van Hezbollah. Daarom heb ik nooit begrepen waarom Imam Fawaz van de haagse As Soennah Moskee opriep om de moslimstrijders in de Filipijnen te steunen. De moslim in de christelijke gebieden in de Filipijnen mogen een moskee bouwen, de moslim mag naar de moskee en de moslim heeft geld genoeg voor het onderhoud van zijn moskee. Wellicht is Fawaz boos omdat giften aan de moskee ter plekke niet fiscaal aftrekbaar zijn maar dat geld ook voor christenen. Onze donderdjinn had zijn hersens beter kunnen gebruiken toen hij op ouderwetse manier te keer ging.
Dit is trouwens ook van toepassing wat betreft mijn huisarabier Bilo die ooit (gelijk sommige opgehitste moslims van bijvoorbeeld de As Soennah moskee) op Geenstijl eerst verkondigde dat moslims in de Filipijnen hun geloof niet mochten belijden en later ook nog stelde dat moslims onderdrukt en achtergesteld zouden zijn in de Filipijnen. Zo te zien kan men als moslim in de Filipijnen dus wel zijn geloof belijden en zijn de moslims in ieder geval rijk genoeg om het onderhoud van hun moskee zelf te betalen. De enige conclusie die ik kan trekken is dat Bilo en uiteraard Fawaz ook pathalogische leugenaars zijn die met hun haatzaaiende leugens doelbewust onrust proberen te stoken. Voor mij reden genoeg om te stellen dat Bilo op Multidifficulti niet meer welkom is en hij eerst maar eens zijn excuses moet aanbieden. Een IP-ban geef ik hem niet maar ik zal hem in de toekomst wel meulenbelten. Hij kan in ieder geval terecht bij de zo zoetjes aan beruchte Bijstandskoning die op zijn beurt wel IP-bans uitdeelt maar zich wel beklaagd over het feit dat hij “de balling van GeenStijl” zou zijn terwijl hij geen ban heeft. Van mij mag hij daar blijven beweren dat de moslims in de Filipijnen hun geloof niet mogen belijden of dat ze onderdrukt zouden zijn. Kromspraak met de diepgang van een uiterst dunne plasma-tv kan hij daar kwijt, maar de foto’s  uit Santa Cruz spreken boekdelen en moslims zoals Bilo zijn gewoonweg onbetrouwbare haatzaaiende leugenachtige hufters.

zonder kopvod
Bovenstaande foto heeft trouwens ook wel humor daar een vogel (een meeuw zo te zien) duidelijk maling heeft aan een bord dat zegt dat vogels niet mogen. Het doet mij denken aan het akkefietje met Gjalt Zondergeld die symboolt staat voor het verbodsbord daar hij Wilders wou aanpakken omdat de PVV een meeuw gebruikt in zijn logo wat niet mag van Gjalt Zondergeld maar de PVV(de echte meeuw voorstellende) heeft er maling aan.
Hoe wanhopig mensen soms serieus proberen over te komen met hun verhalen met de diepgang van een plama-tv, een simpele foto zegt vaak meer zoals die van een moskee in Santa Cruz.

Om de Wildershaters een plezier te doen hier een foto van de meeuw met hoofddoekje
met hoofddoekje

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: