going to the dogs

Snoop Doggy?
Going to the dogs was een oude theatervoorstelling waarbij men kon kijken naar wat honden op het podium, improvisatie en de hond op de foto deed niet mee. Omdat afgelopen boekenbal over dieren ging dacht Anja Meulenbelt klaarblijkelijk ook een zak in het duitje te doen met haar nederlandse moordhonden sneuvelen voor israel.
De jongens van Oketz (de hondeneenheid van het Israëlische leger) deden mee en stuurden getrainde zelfmoordhonden.
Aldus Meulenbelt die deze keer alweer zonder fatsoenlijk bewijs probeert de zaak stevig op te naaien tegen Israel. Maar goed van Anja weten we dat ze de schaamte voorbij is en kan liegen dat het gedrukt staat. Israel en veel landen gebruiken wel honden maar going to the dogs is er niet bij als het aan Israel ligt. In de Gazastrook en omgeving lopen er naast het nodige plofpluimvee beesten rond met de hondse naam Doghmush maar dat zijn geen mensen uit Israel en eigelijk ook geen Palestijnen daar ze uit Turkije kwamen, Doghmush is een verbastering van Doğmuş en is koren op de molen van Bottehond die al tijden loopt te beweren dat veel palestijnen (zoals Arafat die uit Egypte kwam)  helemaal geen palestijnen zijn.

Maar goed de Doghmush clan is een beestenbende heeft een kort lontje en is in feite een onderaannemer van zowel Hamas en Fatah. Ik las pas geleden dat ene Olav Meijer (een  acolyt van Meulenbelt) uit zijn plaat ging omdat hij dacht dat de eerder genoemde kankerhonden eindelijk aangepakt zouden worden door Hamas omdat Alan Johnston bevrijd werd na ontvoerd te zijn door die rothonden van de Doghmush. Olav is bepaald niet de slimste de ware toedracht is te lezen in het Nederlands Dagblad  (dat is wel een blad van christenhonden) maar helaas de visie van Olav heeft de diepgang van een ultradun plasmascherm. Going to the dogs is nou bepaald niet de meest slimme zet van terreur-Anja maar als idiote aanvulling op het boekenbal. Meulenbelt als domme gans en ook nog als Rotgans. Om het maar bij de boekenwurmen te houden, Tsjilp Tsjilp, Blaf Blaf, Hinnik, Hinnik.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: