De voedselbank van Noord Korea

Op bovenstaande video zijn redelijk doorvoede Noord Koreanen te zien maar de acteurs komen dan ook niet uit het arbeidersparadijs Noord Korea.
Op dit moment eet men er, gelijk de aanhangers van de Iatrosofie gras daar er door de nodige misoogsten niets anders te eten is. Dit is uiteraard de schuld van de kapitalistiche koloniale en zionistenondersteunende USA en wellicht ook Israel.
Als Darwin gelijk heeft ontwikkeld de Noord Koreaan zich tot een mens die overeenkomsten heeft met een koe.Die kan immers makkelijk gras eten en men is ook goed bruikbaar als stemvee. Hoe dan ook, de uitdrukking ergens geen gras over laten groeien zal een Noord Koreaan nooit kunnen begrijpen.
Indien een Noord Korean met honger wil grazen dan moet hij wel oppassen en dit niet doen bij de buren, zelfs al lijkt het gras bij de buren altijd groener. Is het wellicht mogelijk om eens wat van die veganisten in te huren om de natuur te begrazen.
Op zeker zou ik als Noord Koreaan het gazon van de grote roerganger of een willekeurig plantsoen met rust laten en zeker niet beginnen met het consumeren ervan of proletarisch grazenen.  U krijgt op zeker een nekschot.

Uiteraard kunnen wij de arme Noord Koreanen helpen en verzoek U, indien U het gras gaat maaien het apart te houden voor eerder genoemde doelgroep die uiteraard blij is met de door U getoonde solidariteit. Op dit moment onderdrukt men de honger met de aldaar makkelijk verkrijgbare Amphetamines maar die waren eigenlijk bedoeld voor export. Er is namelijk een crisis aan de gang want helaas is Birma ook al aan het exporteren geslagen. Dus gebruikt men nu maar het zooitje voor de interne markt in de hoop dat het gras weer snel zal groeien.

U groene solidariteit kunt U opsturen naar de ambassade van Noord Korea in Bern want zo te zien is er geen ambassade in dit land. De ambassade van Spanje in Peking kan ook want daar zitten al de nodige Noord Koreanen. Diverse ambassades in Peking hebben al een tsunamie van Noord Koreanen achter de rug.

Meer informatie kunt U vinden bij de vriendenklub van de Noord Koreaanse voedselbank, hier een paar links.

NCPN (de stalinisten van Nederland)

Joma Sison (goed wijn behoeft geen grafkrans, een maoist)

Jan Beentjes (vriend Joma en Noord Korea gang(st)er, vriend van Nefiso)

De familie Droog/Nefiso  (de schandknaapjes van Joma)

Anja Meulenbelt  (ooit? aanhanger van Mao en vriendin van de fam Droog)

Pinay sa Holland (na de inval van de hermandad in Abcoude tegenwoordig ondergedoken bij Gabriela te Amsterdam wellicht nog met mevr. Droog?)

Rene Danen (vriend van de fam Droog, Pinay SSa Holland, Hezbollah en tegen Wilders en dus 1 der  (onder)danen van het bijstandskoninkrijk der Nederlanden)

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: