Mexicaanse manie


De nieuwe griep, een combinatie van varkensgriep, vogelgriep en een menselijke vorm is wel listig maar er is geen reden tot paniek. Er is nog altijd Tamiflu en hierbij de mededeling dat het spul niet gemaakt is door Tamils en dat de Tamils ook niet gebruikt zijn als proefkonijn of proeftamil. Moslims die denken dat ze dans kunnen ontspringen omdat ze geen varkensvlees eten hebben het mis,  je kunt het ook van mensen krijgen. Sommige mensen zijn trouwens een lui varken zoals onze onderhand welbekende klootjavaan de Bijstandskoning die met zijn gymNASIum nooit aan het werk wil komen. Varkensgriep, straf van Allah stelt onze Fries Indonesische wokkietokkie, varkens zijn eigenlijk niets meer dan groot uitgevallen ratten. Ze vreten alles wat los en vastzit, en werken als een spons op ziektekiemen en andere smerigheid.

Varkens lijken wat DNA betreft meer op mensen dan ratten en op zijn eigen weblog is dan ook meteen (varkens)gehakt gemaakt door zijn eigen reaguurders en hoop hierbij dat de bannende banneling van Geenstijl niet de noodzaak in zal zien die mensen te bannen via een ipban uit zijn bijstandskoninkrijk der nederlanden zoals hij dat bij mij flikte. 

Het heeft te maken met vertalen. In de oude tijd was er buiten jeruzalem een vuilstort; dat werd “hel” genoemd.
Daar leefden honden en varkens.
Dus werden die als onrein beschouwd; mohammed nam dat over met als uitzondering een hondje van de berbers.

Volgens P.H.M. van de Kletersteeg,TZRT die daarmee de Volksmenner (een knechtje van de Bijstandskoning) op de kast joeg.
Dat hondje van de Berbers, dat meen je niet. Dat is profeetonwaardig. schrikt de Volksmenner en zal Obamma met zijn waterhond hiermee de profeet beledigen? Nog geen water(honden)pokken gezien in de USA, het zal wel meevallen. Nu we weten dat de uit Mexico komende griep wel degelijk ook te maken heeft met de vogelgriep zal het mij niet verbazen dat onze wokkietokkie nu ook de vogeltjesdans wil gaan verbieden. Anderzijds heeft de vogelgriep al stevig huisgehouden in zijn heimat Indonesië, ik noem hem niet voor niets een klootjavaan. Ik weet trouwens op zeker dat Mo vloog op zijn eigen grote vogel die trouwens niet Garuda heet. Garuda heeft wel een belazerde naam maar zie de vogelgriep niet als straf van Allah. Mocht Mo binnenkort willen landen op bijvoorbeeld Schiphol of ergens in Mexico dan vrees ik dat zijn grote vogel preventief geruimd zal worden als hij al landen mag. Mo kan ook reizen met Bin Air, nee niet binair, want die doen ook niet aan landingsrechten maar de grote vogel gaat er ook aan (op vrijwillige basis trouwens). Het moge duidelijk zijn dat ik het stigmatiseren van dieren bij de beesten af moet vinden daar die beesten zich niet fatsoenlijk kunnen verdedigen, de Partij van de dieren zal het met mij eens zijn. Islamitisch slachten en wellicht ook koosher slachten is bepaald niet diervriendelijk te noemen en hoop dat de hemelbestormers daar ook eens rekening mee gaan houden. Dat het onverdoofd castreren van biggen niet goed is wil ik wel aannemen van de Bijstandskoning, gelijk BK’s wens hoeft castratie niet plaats te vinden maar hoop dat BK dan ook zijn hypocriete mond eens opendoet over vrouwenbesnijdenis, een vrouw is toch niet minder dan een varken. En zeker niet minder dan een lui varken.

De ban op het varkensvlees bij moslims en joden heeft volgens mij een andere oorzaak. In de vroegere dagen waren zowel moslims als joden een rondtrekkend volk ook wel nomaden genoemd. Het tamme varken wat wij eten is dus geen nomade die aan een touw wil sjokken, vandaar de ban.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: