Huurhermandad

De zwitserse mixer of garde

Geen geld geen zwitsers betekent dus als je geen geld hebt je geen huursoldaten kunt inhuren uit Zwitserland. Niet dat we tegenwoordig nog zwitsers gebruiken daar hebben we gastarbeiders voor.  Met uitzondering van Rotterdam waar wel een huursoldaat van Allah, uit Zwitserland werd ingezet om de verstandhouding met de Islam te verbeteren voor 290 euro per uur. De huursoldaat van Allah kreeg het voor elkaar de Gaykrant dermate te irriteren dat de verstandhouding tussen de Gaykrant en de Islam slechter ipv beter is geworden, de liberalen van de VVD werd het te gortig en stapten op.

In het Moskou achter de duinen dacht men het wiel opnieuw uit te vinden door wat leden van de Hermandad(politie) op stage naar Berberlonië te sturen.
De aanpak van criminele jonge Marokkanen is een topprioriteit. Maar om ze aan te pakken, moeten we ons ook in hun achtergrond verdiepen.
U kunt het lezen in een artikel van het AD.

In het Moskou achter de duinen zijn er dus agenten te vinden die men kan omschrijven als een wocro (een autochtoon die praat als een mocro). Fijn voor Guusje die meer allochtoon blauw wil en hopelijk zijn ze in Gouda niet zo stom om agenten een “integratiecursus de verkeerde kant op” aan te bieden. Ik kan mij niet heugen dat wocro’s multidifficulturele zaken hebben opgelost al was het maar omdat men in Marokko wel raad weet met reljeugd en salafisten die men in Marokko als achterlijke boeren beschouwt.

Ik zie de haagse hermandad de As Soennah moskee niet binnenstormen en iedereen er uit pleuren met de mededeling dat die achterlijke boeren maar terug moeten naar het Rifgebergte waar ze trouwens die figuren liever kwijt dan rijk zijn.

Om Guusje en haar gedram om meer allochtonen op te nemen bij de hermandad te smoren zou het op zich geen slecht idee zijn om eens een lading politieagenten uit Berberlonië op tijdelijke basis hier heen te halen. Zij durven wel de haagse salafistische haatbunker ook bekend als As Soennah moskee binnen te stormen en ze als achterlijke zeloten in het cachot te werpen. Dan kunnen de wocro’s eens kijken hoe een echte mocro als politieagent onze multidifficulturele zaken oplost op een manier die menig multicultidweper dan maar voor lief moet nemen.

Toen ik ooit op bezoek in het Moskou achter de duinen was zag ik een Turk zijn vrouw afrossen en de hermandad zag het ook. Toen de hermandad er wat van zei antwoorde de Turk dat vrouwenmeppen nou eenmaal onderdeel was van de turkse cultuur. De hermandad antwoorde toen dat de Turk best op zijn turks ingerekend kon worden zonder een wurk (witte Turk)  te willen zijn, en dat hielp.

Kortom een stage waar allochtonen als politieagent en leraar optreden is wat mij betreft een prima idee en Guusje ziet het hopelijk ook zitten.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: