Een rare Spong

Een kat in nood maakt nare spongen

Spong is ooit bedreigd geweest en eisde op hoge toon bescherming.

Vreemd genoeg kwam hij recent met de stelling Flutboefjes niet opsluiten maar gratie verlenen en neem aan  dat Spong’s bedreigers in weze Flutboefjes zijn en Spong geen beveiliging verdient en niet moet zeuren. 

Een bokkespong beging hij verder in een artikel geheten Politieagent valt onder de Garantenstellung.

 Dit houdt in dat aan bepaalde beroepsbeoefenaren hogere eisen worden gesteld, die inhouden dat ze een groter incasseringsvermogen moeten opbrengen.

Juist om het allachtonenpercentage op te krikken zijn er lagere eisen gesteld, ik snap Spong van geen meter. Eer een agent iets zou moeten doen dan bedenkt hij zich wel twee keer daar hij voor hij het weet een aanklacht ingediend krijgt vanwege bijvoorbeeld disproportioneel gebruik van geweld. De hermandad doet te weinig, neemt amper aangiftes aan juist vanwege figuren a la Spong.

Spong is trouwens een jurist en valt in feite dan ook onder de stellung, immers aan juristen worden hogere eisen  gesteld, die inhouden dat ze een groter incasseringsvermogen moeten opbrengen. Zou dat dan ook niet voor een rechter moeten gelden? En nu breekt mijn klomp daar Spong op hoge toon bescherming eist na bedreiging van een paar flutbedreigers. Spong moet als advocaat van de duivel voldoen aan bepaalde  hogere eisen, die inhoudt dat hij een groter incasseringsvermogen moet opbrengen. 
 
Ook de stelling dat politieagenten maar beter moesten weten en vanwege hun voorkennis een groter incasseringsvermogen moeten opbrengen is gelul van een dronken aarbei. Gelul van een dronken aambei is ook goed daar Gerard een relnicht is. Een vrouw die gaat trouwen of getrouwd is met een moslim en ook die religie heeft bestudeerd heeft dus voorkennis en moet dan ook letterlijk een groter incasseringsvermogen hebben. Woorden van die strekking als Garantenstellung voor een moslima die scheiding aanvroeg en het volgende te horen kreeg bij de afwijzing in Duitsland.

 in de Marokkaans-islamitische cultuur “is het niet ongewoon dat de man jegens de vrouw een recht op tuchtiging uitoefent”. Daar had de in Duitsland geboren vrouw “rekening mee moeten houden, toen zij trouwde met de in Marokko opgegroeide man”.

Een beetje geit is op haar toekomst voorbereid.

Ik snap Spong nu helemaal niet meer ook omdat hij Wilders wil vervolgen wegens haatzaaien. Maar Wilders is als haatzaaier maar een kruimelhaatzaaier als ik kijk naar onze grote “vriend” Fawaz. Als Wilders al te veroordelen is dan zal het hooguit een flutstrafje worden en zal Spong dan ook maar clementie moeten eisen. Ik snap die Spong van geen meter.

Advertenties

Eén reactie to “Een rare Spong”

  1. kapotte rits Says:

    Ik kan me bij deze zakkenwasser(!) geen fatsoenlijk proces voorstellen, wel dat Gerard in Suriname gebleven was! God wat een kudtvolk heeft ons land vervuild!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: