terreurtoerisme

zegen de moedjahidien, moslimstrijders, van Afghanistan tot de Filippijnen
Met het oppakken van 4 polderterroristen in spé is opnieuw gebleken dat terreurtoerimse in dit land nog steeds in leven is.
Hoewel Fawaz beweert dat hij dit tuig uit de moskee heeft gezet ben ik bepaald niet gerust op deze imam. Zo zegende hij de moedjahidien, moslimstrijders, van Afghanistan tot de Filippijnen.

Helaas voor Fawaz heeft de MILF (Moro Islamitisch Bevrijdingsfront) een staakt het vuren afgekondigd dus moedjahidien spelen zal wat moeilijk worden daar.
Anderzijds is er een onderafdeling van de MILF die ook wel rogue members genoemd kunnen worden en die gaan wel door. Zoals U zult begrijpen zijn er diverse MILFs maar om de terreurtoerist van dienst te zijn wat opmerkingen.

Khaled Sheikh Mohammed was een terreurtoerist die in een woonwijk in de Filipijnen met zijn maatje aan het experimenteren was maar helaas vloog de boel in de fik terwijl hij even weg was. Zijn mede terreurtoerist is toen wel in de nek gepakt en ook een laptop die vol zat met snode plannen zoals het kapen van zo’n 10 vliegtuigen, vermoedelijk als oefening voor 9-11.
Omdat de snode plannen die men op de PC vond dermate ernstig waren begon de politie in de Filipijnen het maatje van Khaled Sheikh Mohammed te martelen(ribben breken, sigaretten uit doven op het lichaam en het electrocuteren van de geslachtsdelen) en kon men op tijd de plannen verijdelen. Indien maar enigzins met bewijs uitgevoerd is de politie in de Filipijnen niet mals maar als terreurtoerist is het net de olympische spelen, meedoen is belangrijker dan winnen.

De Abu Sayyaf Group is op sterven na dood maar kreeg soms hulp van de Jemaah Islamiyah uit Indonesië. Helaas is de topman van de JI op de vlucht maar wellicht bereikbaar in de kelders onder de terp van ons Fries-Indonesische ettertje de Bijstandskoning. De bijstandskoning heeft zich nooit uitgelaten over de Jemaah Islamiyah maar ziet Joden als zo’n beetje de bron van alle ellende en geeft op die manier tussen de regels door wel pap te lusten van het werk van Noordin Mohammed Top.

De regering is op dit moment pissig op de MILF maar dat heb je gauw met een club die zijn eigen terroristen niet onder controle heeft.
Verder heeft de MILF toegegeven dat ze kindsoldaten niet meer gebruiken dus bij aanmelden moet U minimaal de leeftijd van 18 hebben.
Onder de 18 kunt U zich nog aanmelden als levend schild bij Hamas.

Mocht U willen dienen onder het bevel van Ameril Kato dan is het hard zoeken geblazen en zijn woning is ingepikt. Hoewel de MILF ontkent dat Kato een basis had is er toch een door MILFleden bewaakt pand gevonden.

Voor terreurtoeristen het advies de Filipijnen met rust te laten, U kunt beter een lang weekend vieren in de banlieuebrandlieue.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: