Als de vos de compassie predikt

Sison met aanhang (gabriela migrante Bayan (Muna))

Bovenstaande foto komt van Indymedia en laat zien dat GABRIELA Migrante en zelfs de Bayan Muna aan de leiband lopen van de maoistische moordenaar Sison die op zijn beurt oprichter is van de CPP/NPA.

Hier volgt een filmpje waar de heldhaftige daden van de NPA/CCP te zien zijn zoals de moord op vrouwen en kinderen in Digos in 1989.
Indien U het filpmje niet kunt afspelen (het embedded werken lukt niet best met dit filmpje) kunt U HIER KLIKKEN, een sterke maag is aanbevolen.

Uiteraard heeft de maoist Sison met het nodige bloed aan zijn handen, het nooit over zijn sadistische moordzuchtige troepen die in weze even erg tekeer gingen als de voormalige dictator Marcos.

De vrouw van Marcos lust ook wel pap van Mao

Eigenlijk absurd dat een maoistische massamoordenaar tekeer gaat tegen een dictator (Marcos) wiens vrouw wel pap luste van de grootste maoistische massamoordenaar, Mao himself.

Ook absurd is het als Groen (s)Links via ene Tine Strik verstrikt raakt in het web van onze massamoordenaar die helaas in Nederland mag blijven wonen.

Ter voorbereiding van dit overleg met de ministers had ik laatst een gesprek met Sison, zijn advocaat en steuncomité. Als je zijn procedurele martelgang van de afgelopen tien jaar hoort, is het lastig je niet te schamen. De regering geeft op haar eigen website nota bene toe dat ze Sison op verzoek van de VS op de nationale lijst hebben gezet, en dat de Filippijnse regering daar verguld mee was. Is er een mooiere manier om je van je oppositiebeweging te ontdoen? Pas daarna startte het OM een strafrechtelijk onderzoek, waarover de strafrechter vernietigend heeft geoordeeld omdat er niets in het strafdossier zit. Omdat Sisons plaatsing op de EU-lijst voortkomt uit zijn aanwezigheid op de Nederlandse lijst, moet de regering wel strafrechtelijke stappen ondernemen.

Ik weet niet of men bij GL een tik van de bolsjewiek (Mensjewiek kan ook) heeft maar zo zielig is Joma nou ook weer niet, dat begrijpt men zelfs in België.

Een tik van de Bolsjewiek hebben Anja Meulenbelt en Tini Kox op zeker.

Tiny en ik ontvangen een paar mensen die opkomen voor de rechten van Filipijnen. Daar worden onder het regime van Gloria Macapagal Aroyo (fijn, een vrouw als staatshoofd) bijna wekelijks mensen van de oppositie vermoord. Vakbondsleiders, priesters, journalisten, mensenrechtenactivisten tot nu toe minstens vierhonderd, en dan zijn er nog de mislukte aanslagen, kidnappings, mensen die zonder proces worden opgesloten of zomaar ‘verdwijnen’. Protestmarsen en demonstraties worden met geweld de kop in gedrukt. Van Baya Muna (Peoples First Party) waar nu twee vertegenwoordigers ons in de Eerste Kamer bezoeken, Consi Lozano en Rio Mondelo, samen met Theo Droog van de Nederlands-Filipijnse Solidariteitsbeweging, zijn al zes mensen vermoord.

Bij de Nefiso zie ik later Kox nog opdraven bij een poging om de filipijnse regering in de schoenen te schuiven wat de NPA bij de Bayan Muna flikt.
Of Kox is even dom als Meulenbelt of Kox wil zijn medemaoisten een handje helpen dacht ik toen en stuurde hem een e-mail.

Ik heb geen aandrang op uw mail te reageren, aangezien uw beweringen uit
de lucht gegrepen zijn. De SP heeft geen relatie met de door u genoemde
organisaties en ik evenmin.

Zum koxhalzen dus die Kox.
Op deze pagina’s komen gezamenlijk tevoorschijn
-Senator Tiny Kox, The Netherlands Parliament
-Theo Droog, NeFiSo(nfs), The Netherlands
-Rene Danen(goede wijn behoeft geen grafkrans)
-Ramy Compra, Migrante – Netherlands (Migrante-NL)
-Prof. Jose Maria Sison, Chairperson, International League for Peoples’ Struggles
-Lorie Villanueva, Pinay sa Holland(heeft politieinval gehad in Nederland)
-Ruvit Patron, Pinay sa Holland
-Judy Pilapil, Pinay sa Holland
-Myrna Droog-Naiz(vrouw van Theo Droog=NEFISO), Pinay sa Holland
-Peter Custers, X min Y/BPSC(X min Y sluisde geld door van Jan Pronk naar de NPA)

De uitdrukking als de vos de passie preekt is hier dan ook van toepassing. Breeduit de regering van de Filipijnen van van alles beschuldigen via een groep met mensen die minstens de belangstelling heeft van de AIVD vanwege mensenrechtenschendingen in de Filipijnen. Ik weet niet waar die Kox mee bezig is.

Het kan nog gekker (helaas) daar ik in een gecombineerd artikel van verschillende organisaties die hulp vragen vanwege de orkaan die de Filipijnen trof de nodige vrienden van Sison om geld zie smeken.
De Bayan maakt het wel erg bont.

Imperialist and local bureaucrats’ plunder ( mining, massive logging, quarrying, land conversion ) and the GMA regime’s lack of priority to acquire hundreds of big rubber boats ( AFP officials admitted they only had 13 rubber boats ), helicopters with pilots with night vision equipment, amphibian vehicles, dump trucks, thousands of lifevests and food/medicine kit for our compatriots who are trapped in rooftops, etc.

Dat er maar 13 rubberboten waren is jammer, wellicht had de regering de rest nodig om de maoistische moordenaars achter de broek te zitten of de Abu Sayyaf of de MILF.

Als de vos de (com)passie preekt, boer pas op je kippen.
Als de vos de communistische passie preekt is het ook oppassen geblazen, en dat staat nou niet in het rooie boekje van Mao.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: