Balen met van Balen

Erg oude DDR-Milf, gatver@*

Het is weer raak in het land waar Margot Honecker op een sokkel gezet werd als heldin van de revolutie, Nicaragua om precies te zijn. Alleen een sukkel verdient een sokkel zou je vandaag de dag denken.Een normaal mens zou niets maar dan ook niets te maken willen hebben met een land waar de DDR nog steeds de hemel in geprezen is door  president  Ortega.

We hebben het over dezelfde Ortega die je met recht een overtuigd pedofiel kunt noemen.

Het gaat om het meisje Zoilamérica Narvaez, en voor de eerste keer verkracht toen ze de leeftijd had van 13 jaar. Dit maakt volgens mij ook dat Ortega een pedo is. En zo’n geval is president!! Dit alles kwam naar buiten in 1998, maar door invloed heeft Ortega veel tegen gehouden. Het is ook wel aardig om te weten dat het meisje niet kon vluchten voor deze man als hij zijn lusten wilde botvieren. Het was zijn eigen stiefdochter die hij verkrachte en gebruikte.

Wellicht kon Zoilamérica Narvaez niet vluchten vanwege de voorliefde van Ortega van een staat met een muur(DDR) die bedoeld is om het land te veranderen in één grote gevangenis.

Maar goed het is weer feest in Nicaragua omdat van Balen duidelijk stelde dat Ortega volgens de grondwet niet herkozen mag worden terwijl de grote roerganger Ortega wel een tweede termijn wil. Kortom van Balen maakt preventief een vergelijking met Honduras en werd het land uitgezet door onze überpedo die de nattigheid voelde aankomen.

Hier in Nederland is er een partij die klaarblijkelijk geen problemen heeft met Ortega, Groenlinks.
Bij Groenlinks zitten veel figuren die stedenbanden met steden uit Nicaragua nastreven zonder een woord van kritiek betreffende Ortega.
Bijvoorbeeld Marjo Frenk notabene een vrouw die haar mond niet open deed wat Zoilamérica Narvaez betreft.
Zo pleit ook Karim Maarek voor een band met dat land vanuit Amsterdam Oud West.
In het Moskou achter de Duinen heeft men zo te zien de stekker uit de zusterstad getrokken, zo te zien is Arnoud Boer nog een voorstander van die banden, inderdaad dezelfde Arnoud Boer met zijn cursus om de angst voor moslims te overwinnen.
Komt er nu ook een cursus om de angst voor pedofielen, de DDR te overwinnen?
In Den Haag te kijk heb ik mij in ieder geval te kennen gegeven dat ik Arnoudboer-foob aan het worden ben dus een cursus tegen Arnoud Boer angst is te overwegen.

Vanwege de pedosexuele streken in eigen familie hier een nog stukje muziek die de fam. Ortega op het lijf geschreven kon zijn.

Advertenties

Eén reactie to “Balen met van Balen”

  1. Arsento Says:

    I liked it. So much useful material. I read with great interest.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: