Steunbetuiging aan de Fam. Coenmans

Steunbetuiging aan de Fam. Coenmans
In Opinie on 05/01/2010 at 16:32
Redactie van Contradicere

“All that is necessary for the triumph of evil is that good men do nothing.”

Vele duizenden, misschien wel tienduizenden en mogelijk zelfs enkele honderdduizenden keurige burgers van Nederland, met niets slechts van zins voelen zich niet meer thuis in Nederland. Velen onder hen voelen zich, en worden ook daadwerkelijk bedreigd. Vrijwel iedereen beseft dat zij het volgende, al dan niet willekeurige slachtoffer kunnen worden van straatterreur.

De familie Coenmans, en met hen veel anderen weten inmiddels hoe het is om je niet meer veilig te kunnen voelen in jouw land, in jouw regio, in jouw stad, in jouw wijk en zelfs niet meer in jouw straat en eigen woning. De familie Coenmans representeren deze met de dag groeiende groep Nederlanders en welwillende medelanders.

Overheid, hoe heeft u het ooit zover kunnen laten komen? Hoe kunt u niet alleen de bevolking van Nederland maar ook uzelf nog recht in de ogen kijken? Ziet u dan niet in de spiegel wat wij zien als wij u aankijken? Te weten: laffe politiek correcte kille berekenende bestuurders die buigen voor intimidatie en de dreiging met, en daadwerkelijk geweld door alsmaar uitdijende groepen in de samenleving die onze manier van leven afwijzen en ons willen onderwerpen aan dat van hun.

Grote groepen mensen die niet geloven in vrijheid en democratie. Groepen die u weigert aan te pakken. En dat alles om electoraal gewin? Economische belangen in binnen- en buitenland? Wat is uw doel? Waar dient het allemaal voor? Waarom bent u zo begaan met de terreurplegers en niet met hun, en feitelijk ook uw slachtoffers?

U zegt dat u machteloos staat tegenover deze groepen mensen. Afgezien van het feit dat dit niet waar is, u heeft immers de geweldsmonopolie naar u toegetrokken… hoe denkt u dan dat wij ons voelen als u al niets zegt te kunnen uitrichten tegen het tuig? Waarom dwingt u ons in feite tot eigenrichting omdat u niets, maar dan ook werkelijk niets onderneemt? Hoe lang denkt u dat dit nog goed blijft gaan? Hoe lang denkt u dat we dit van u en het andere tuig blijven slikken?

U zegt de politiek van Geert Wilders en zijn PVV te hekelen. U zegt dat het niet goed is voor de sociale cohesie. En u heeft er vast gelijk in. Maar beseft u dan niet dat het uw politiek, uw politieke correctheid, uw inactiviteit, uw slappe knieën en uw zwichten voor terreur keurige welwillende en vredelievende mensen dwingt tot keuzes die ze normaliter niet graag zouden maken? Was het niet dat het langzaam ontaard in een existentiële kwestie.

Hoeveel van onze vrijheid en vrijheden denkt u nog op te gaan offeren in een poging het gevaar af te wenden? Hoeveel maatregelen die onze privacy en persoonlijke en fysieke integriteit schenden denkt u nog te moeten nemen om het gewone volk ervan te weerhouden het recht in eigen hand te nemen? En hoe lang denkt u dat dit nog zal werken?

Hoe vaak denkt u dat wij het nog van u en de uwen pikken dat u ons bekeurd en bestraft voor de meest lullige zaken, en zij die moordaanslagen plegen, zoals op de familie Coenmans na een paar uurtjes weer loslaat op de samenleving, als u ze überhaupt al aanpakt?

Lieve familie Coenmans. Wij leven met u mee in het besef dat er, zoals blijkt werkelijk niets voor nodig is om in de positie te geraken als waarin u nu zit. De overheid moedigde mensen, zoals uw dochter aan aangifte te doen van zaken die het daglicht niet kunnen verdragen. Nu zij aan haar zogeheten ‘burgerplicht’ heeft voldaan, en daardoor het mikpunt is geworden van criminele bendes, laat de overheid het faliekant afweten en mag u uw eigen boontjes doppen.

Uw gevoel enorm onrecht aangedaan te worden door hen die u en de uwen zouden moeten beschermen tegen misdadigers en criminele bendes moet immens zijn. En uw gevoel is niets minder dan volkomen terecht. Wij koesteren echter, en naar wij vrezen de ijdele hoop dat deze open brief, deze steunbetuiging gelezen zal worden door veel mensen. Waaronder de politici en politie die wij verantwoordelijk houden voor dit grote onrecht, en dat zij zich nog eens op het hoofd krabben en tot inkeer komen.

Wij hopen dat deze open brief, deze steunbetuiging, her en der en op vele plaatsen op het wereldwijde web gepubliceerd zal worden en mensen in de commentaaropties, het liefst centraal dus hier, maar desnoods elders eveneens hun steun aan u en de velen met u zullen betuigen. Opdat de overheid weet dat er niet alleen een grens is bereikt, want dat is al vele jaren het geval, maar er een grens is overschreden. Niet alleen door het straattuig maar ook en voornamelijk door de overheid die het op alle fronten heeft laten afweten.

Opdat de overheid beseft dat er geen weg terug meer is zodra wij verder en verder door haar over deze grens raken en wij op zeker moment, als wij over onze schouders kijken deze grens niet meer aan de horizon zien. Zodra de wal het schip keert.

Aan onze lezers en mede website en weblog of fora eigenaren doen wij de oproep deze noodkreet op uw site blog of forum te publiceren. Hetzij op uw pagina of in de reactieopties. Ook verzoeken wij u vriendelijk uw steunbetuigingen dan wel instemming met het voorgaande onder deze en elders gepubliceerde noodkreten te plaatsen.

Met vriendelijke groet,

De Redactie van Contradicere

Advertenties

Eén reactie to “Steunbetuiging aan de Fam. Coenmans”

  1. Alidas Says:

    Op de pvv na is deze regering toch een laf zooitje .Ze doen van alles om maar te blijven zitten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: