Hoezo geen freak?

geen steppenwolf, geen grijze wolf,maar erdowolf

Omdat het balkende beest klaarblijkelijk geen aandacht genoeg kreeg meende JP maar eens te moeten gaan zeiken richting Wilders. Op zich begrijpelijk daar het makkelijk scoren is bij het anti-Wilderskamp met wat gezeik over Wilders, maar ik kan mij niet aan de indruk ontrekken dat het een zielige “me to” vertoning was, even slecht als de act van manneke Pechthold die om de Turken te plezieren maar al te graag de genocide-ontkenning van Turken op Armeniërs voor zoete koek tolereert om maar een paar zetels over te houden.

Daar Pechthold in het verleden stemmen kreeg van genocide ontkennende Turken en het nu moet heben van het zo hard mogelijk zeiken tegen Wilders was de verleiding voor Balkenende wellicht te groot.

Helaas voor JP was het een schamele vertoning en rammelde zijn betoog aan alle kanten.

Wilders heeft de president van Turkije inderdaad een freak genoemd maar hij heeft ook gezegd dat hij op zich geen hekel heeft aan Turken dus als de Turken met lange tenen zich beledigd voelen dan zijn ze even kortzichtig als Pechthold, die alsmaar stelt dat Wilders alle moslims wil aanpakken terwijl Wilders meerdere malen verklaart heeft dat hij geen hekel heeft aan alle moslims maar wel een hekel heeft aan de radicale Islam. Wat dat betreft lijkt het erop dat de Bijstandskoning als ongekroonde jodenhater zijn zin krijgt want die roept al jaren te toeteren dat Wilders een moslimhater zou zijn.

Maar moslimhater of niet, Wilders heeft zich mijn inziens nog netjes gedragen wat Erdogan betreft, freak is altijd nog netter dan genocide-ontkenner.

Pas geleden wou wilden de USA (onder leiding van Obama) en Zweden die genocide op Armeniërs erkennen en reageerde Erdogan gelijk een grijze wolf met het uitzetten van 100.000 Armeniërs.

Redelijk racistisch lijkt mij dit dreigement van Erdogan en ik verbaas mij over de slappe lamlullige houding van JP, Pechthold en de Bijstandskoning. Wel (ten onrechte) zeiken over het feit dat Wilders moslims het land wil uitzetten en vervolgens met angstige gedachten stijf de kaken op elkaar houden indien Erdogan onschuldige Christenen het land uit wil kegelen, dit is Allahverdommme nog geiler als neuken.

Van de 170.000 Armeniërs in Turkije moeten er dus zo’n 100.000 weg omdat Erdogan te belazerd is om toe te geven dat die bevolkingsgroep in het verleden mishandeld is maar zo’n 70.000 Armeniërs moeten dan wel blijven in Turkije daar Erdogan hen als Turken ziet.

Zouden die 70.000 Armeniërs dan niet zelf uit mogen maken wat ze zijn is mijn inziens een voor de hand liggende vraag en Erdogan kan mijn rug op. Hier in Nederland is iedereen met een vage Turkse voorouder ineens Turk, zouden de Armeniërs dan ook niet uit hetzelfde vaatje mogen tappen Erdogan?

Erdogan is op die manier niet alleen een racist maar een hufter die klaarblijkelijk wel uit zal maken of een Armeniër maar tot de Turken moet behoren. Als JP een beetje vent was had hij alle Turken met enig armeens bloed moeten oproepen afstand te doen van de turkse nationaliteit om dan maar Armeniër te worden. Erdogan gedraagt zich als een racistisch bemoeiziek wijf, freak is nog te zachtjes uitgedrukt.

Pas geleden maakte Erdogan het trouwens behoorlijk bont door te stellen dat Turken in het buitenland, inclusief de weet ik hoeveelste generatie Turken, minder moesten integreren en verbood alle dames uit groot Turkije gebruik te maken van kuntmatige iseminatie, zelfs in het buitenland (dit land bij voorbeeld). Mocht U als in Nederland geboren vrouw van vage turkse afkomst een man hebben wiens zaad niet toereikend is om kinderen te krijgen, dan mag U van Erdogan geen kunstmatige inseminatie gebruiken (ook hier niet dus), drie jaar in het cachot kunt U krijgen. Zelfs al is de vruchteloosheid te wijten aan de andere KI (kunstmatige incest), ook bekend als het oneindig maar alleen trouwen met neven en nichten, dan mag de orginele KI (kunstmatige inseminatie) nog steeds niet, hoewel enige verversing van de genenpool toch welkom zou zijn.

Hoezo geen freak, die vent is nog gekker dan het paard van Jezus.

Vervolgens hebben wij dan nog de Oeigoeren die volgens Erdogan Turken zijn en ook slecht behandeld schijnen te worden door de Chinezen, verkapte genocide volgens Erdogan. In dit land krijg je dus met vage turkse voorouders zo het paspoort uit Turkije maar die Oeigoeren kunnen dat paspoort wel schudden terwijl Endogan ze Turken noemt, niet echt consequent.

Maar goed de Oeigoeren zijn niet de enige Turken zonder het bijbehorende paspoort, menig Palestijn is in de verre verte wel te herleiden tot Turk. Het oude Ottomaanse rijk, ook bekend als groot Turkije omvatte ooit Palestina en veel Turken hebben zich daar gevestigd zoals de leden van de Doghmushclan. Ik vrees dat Erdogan die hufters geen Turks paspoort zal geven omdat het de ergste tokkies zijn die je kunt bedenken. De enige in dit land die ooit de loftrompet bespeelde wat die turkse tokkies betreft is Anja Meulenbelt en da’s een freak die vandaag de dag nog denkt dat de revolutiedichter Doghmush een Palestijn zou moeten voorstellen.

Uiteraard zal Erdogan menig Palestijn geen paspoort geven omdat dan vaststaat dat Palestijnen wel eens Tuken zouden kunnen zijn en kan Erdogan niet kankeren op Israel omdat ze de “orginele” Palestijnen verdreven zouden hebben en op die manier is Erdogan een leugenachtige kontendraaier en was Wilders nog te netjes met de opmerking dat Erdogan een freak zou zijn.

Uiteraard ben ik niet de lulligste en is het onderstaande muziekje bedoeld om de Grijze Wolfen, Erdowolf en de Partij van de Dieren een pleziertje te doen.

Advertenties

4 Reacties to “Hoezo geen freak?”

 1. multidifficulti Says:

  @(de)Bilo
  Ik heb al eerder gezegd dat je niet meer welkom bent op deze log, denk aan je bloeddruk ga maar spelen bij de Bijstandskoning.
  Je gilt nu wel dat Palestijnen geen Turken zouden zijn maar dit staat er in de Wikipedia

  “The Doghmush (Arabic: دغمش‎) (pronounced “Doe-moosh” or “Durmush”, see spelling) are a Palestinian family from the Gaza Strip. They became known mostly due to calling themselves the Jaysh al-Islām (Army of Islam), and being behind the kidnapping and holding of the British journalist Alan Johnston for four months in 2007. The family has reportedly been involved in extortion, smuggling, arms dealing, and the ruthless dispatch of rivals, and has been dubbed ” The Sopranos of Gaza City”. They are linked to the British based Palestinian-Jordanian extremist Abu Qatada.
  The family originally came to Gaza from Turkey in the early 20th century and as a result their name is also spelled using current Turkish orthography as Doğmuş, pronounced “Doe-moosh”, which means “born” using the inferential or dubitative past tense. Other possible spellings are Dogmosh, Dugmash, Dagmoush, Dughmush, Dogmush, Durmush and Dormush.”

  Kortom als men hier een paspoort uit Turkije moet ontvangen vanwege vage oude banden met Turkije zal de Doghmushclan ook uitgevoerd moeten worden met een paspport uit Turkije (gelijke monnik , gelijke Fez) nietwaar?
  Hou eens op met dat gezeur over geschiedenisvervalsing, de Wikipedia geeft mij groot gelijk maar het probleem zit hem tussen jouw oren en vermoedelijk ook bij je imam.

 2. multidifficulti Says:

  @debilo

  Tuurlijk is de Wikipedia een subjectieve haatzaaiende propaganda site, wellicht gerund door van die vieze figuren die vinden dat Joden best hun eigen landje mogen hebben, ook wel zionisten geheten.
  Arafat (je weet wel die corrupte hufter) komt ook niet uit Palestina maar uit Egypte.
  Die “Palestijnen” die een tijdje geleden in Noord Libanon een compeet Palestijnenkamp op stelten zetten bleken ordinaire bankrovers te zijn uit Syrië en zo kan ik nog wel een uurtje doorgaan.
  Vreemd dat je nu ineens gaat zeiken over de Wikipedia daar je holmaatje Abos niets anders deed dan diezelfde Wikipedia te voorschijn te toveren.
  De Wikipedia is trouwens een heel democratisch iets dus je kunt er op inloggen en veranderingen aan brengen maar vrees dat je opmerkingen niet echt serieus genomen gaan worden.
  Doe mij een lol en tieft op naar de Bijstandskoning of de site van Fawaz, ik heb toch duidelijk gesteld dat je hier niet welkom bent.
  Ik heb trouwens wel degelijk diverse sites bekeken, zelfs die van onze haatzaaister Duisenberg maar nogmaals hier heb je niets te zoeken, wellicht zal men je beter begrijpen bij die Hezbollahcommunity waar je zo van stond op te pijpen of kun je nog begrepen worden door je vrienden van de Abu Sayyaf die je ook zo geweldig vond.
  Ik ben nu bezig de stichting schonekleren door te lichten wellicht kun je uithuilen bij comrade Evert de Boer of een andere Noord Korea ganger aldaar.

 3. multidifficulti Says:

  @stop the occupation
  Je kunt beter het MDI proberen daar iig mij onbekend over komt.
  Ik weet trouwens dat het MDI geen ruk zal doen daar ik na een eerdere dreiging van melding bij het MDI maar zelf contact opgenomen heb en ik hou mij aan die spelregels.
  Naar mijn weten is stop the occupation een hobbelpaard van de jodenhaatster Duisenberg, en die crypto stalinistische tante kan mijn rug op.
  Google kan en zal deze site niet blokkeren daar het hier geen China is maar wees gerust in China zullen mij niet mogen (ik heb de schurft aan communisten).
  Hoe komt een weldenkend mens op de gedachte dat google een site kan blokkeren? Hooguit WordPress kan dat, leer eens logisch nadenken aub.
  Discriminerend is bijvoorbeeld artikel 7 uit het handvest van Hamas (dood de jood).
  Verder de garantie dat voortaan iedere posting van stop the occupation alsmede iedere posting van Bilo verwijderd worden.
  U kunt uithuilen bij de Abu Sayyaf/Milf imam Fawaz etc of desnoods bij comrade Joma Sison en nu opgerot.

 4. Likoed Nederland Says:

  Wie neemt Anja Meulenbelt nog serieus?
  Als je haar mening in twijfel trekt reageert ze op een toon die werkelijk verschrikkelijk is.
  En de inhoudelijke reactie die keihard aantoont dat het juist zij is die kletst, censureert ze op haar site!
  Zie: http://www.likud.nl/schild.html

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: