De schone kleren van comrade Evert de Boer

Stichting Schone keleren van Evert de Boer

Uiteraard is dit schrijven bedoeld als satire met het sprookje de nieuwe kleren van de keizer in het achterhoofd. Uiteraard is het niet haatzaaiend bedoeld maar helaas heeft de stichting schonekleren even veel om het lijf als die nieuwe kleren van de keizer daar Evert de Boer er de scepter zwaait. Evert staat bekend als de eerste fondsenwerver van onze zo zoetjes aan beruchte Sison wiens organisaties op zijn zachts gezegd wel pap lusten van Noord Korea. Het gebruik maken van kindsoldaten die ook sexueel misbruik worden is ook het handelsmerk van de NPA van Sison.

Sinds 1989 brengt de Schone Kleren Campagne (SKC) verschillende organisaties die zich met kleding bezighouden samen, om de arbeidsomstandigheden in die industrie te verbeteren. We vertegenwoordigen een uitgebreid netwerk van groepen die meedenken, campagnes ondersteunen en deelnemen aan activiteiten, zoals de FNV, Oxfam Novib, CNV, Ma(r)x Havelaar, de Landelijke India Werkgroep, SOMO en de Nationale Jeugdraad.

Kortom schonekleren probeert ons wijs te maken dat men zich zal bezig houden om de arbeidsomstandigheden in de kledingindustrie te verbeteren, op zich prima. Maar eerlijk gezegd zijn de arbeidsomstandigheden van de kindsoldaten van comrade Sison op zijn zacht gezegd kloten van de bok. Wellicht dacht comrade Evert de Boer dat hij zich maar beter met kleding bezig kon houden opdat men zijn steun aan Sison in het verleden zou vergeten en uiteraard zijn optreden als gutmensch bij de filippijnengroep.
Evert kon altijd vreselijk tekeer gaan over kinderarbeid in de Filippijnen maar vergat dat zijn grote roerganger Sison een leger heeft dat kindsoldaten gebruikt. Comrade Evert de Boer is als Noord Korea verheerlijker ook te vinden op Tambuli.

De CPP is geen terroristische organisatie, net zomin als het NPA. Het streven naar een één-partij-staat volgens communistisch model (zoals in Noord Korea, red) mag niet ieders droom zijn, met terrorisme heeft het op zich weinig te maken. Bovendien houden de bewegingen zich bezig met het verbeteren van de levensomstandigheden voor boeren en arbeiders, waar niets op tegen kan zijn. Wat niet wegneemt dat ze zich regelmatig bedienen van gewelddadige, terroristische methoden.

Kortom indien men als organisatie zich bedient van gewelddadige, terroristische methoden (ook tegen de gewone bevolking die werkelijke democratie wil) ben je geen terrorist indien men bezig is met het verbeter van de levensomstandigheden voor boeren en arbeiders. Revolutionare belastingen vragen en mensen afknallen omdat ze het niet willen of kunnen is dan ook vermoedelijk heel gewoon in huize de Boer maar terroristen? Nou néé aldus de gutmensch Evert de Boer. U begrijpt dat Evert als gutmensch door de plee gezakt is en neem zijn stichting die arbeidsomstandigheden in de kledingindustrie aan wil pakken niet serieus.
Dat comrade Evert stevig in het zadel zit bij schonekleren blijkt ook uit het feit dat de belgische tak van schonekleren ook bezig is met het verdedigen van Sison, althans dit keer trekt Mondiaal de revolutionaire kar en zie comrade Luc Cortebeeck verschijnen en een link naar de belgische variant van schonekleren. Te toevallig om waar te zijn daar Sison niet eens in de kledingindustrie zit.
Sison’s leger verdient zijn geld met moorden, afpersen en Sison komt trouwens uit een puissant rijk gezin (wellicht in de kledingindustrie).
Nogmaals schonekleren heeft even veel om het lijf als de nieuwe kleren van de keizer of de schone kleren van grote roerganger Sison.
Ze kunnen de kolere krijgen.

Advertenties

8 Reacties to “De schone kleren van comrade Evert de Boer”

 1. Peter Siebelt Says:

  Mijn complimenten. Het werd hoog tijd dat deze politieke crimineel aan de kaak werd gesteld. Jarenlang was hij een soort loopjongen voor de organisaties van de terrorist Jose Maria Sison. Een terrorist die mede door de politieke steun van het voormalig Tweede Kamerlid Andree van Es (momenteel directeur generaal Binnenlandse Zaken), in Nederland mocht blijven. Over Evert de Boer heb ik ook nog het een ander te vertellen. Maar dat komt nog wel een keer.

 2. multidifficulti Says:

  Beste Peter.

  Met plezier gedaan.
  http://www.iadllaw.org/files/verdict%20permanent%20peoples%20tribunal.pdf is een PDF van een mantelorganisatie van onze Noord Korea verheerlijkende Sison en het is opvallend dat Migrante (werkt samen met GABRIELA), het ISS (van comrade Jan Pronk), GABRIELA (de vrouwenafdeling van de CPP), Pinay sa Holland (onderafdeling van GABRIELA) prominent aanwezig zijn.
  Rene Danen zit er ook bij, Gerard Raemaekers van de Filippijnengroep Nederland verving klaarblijkelijk comrade Evert de Boer.
  Er zit meer tuig bij en ben blij dat de heren zich kenbaar maken, zelfs de vals geld transporteur van Sison ene (a)Dolf H. zit erbij.
  Kortom men maakt het mij wel erg makkelijk.

 3. Eric Peter Says:

  Die NPA van Sison raakte een aanhanger kwijt in de regio Davao/Mindanao
  , dat werd als volgt opgelost. Met een groepje trok men naar het huis van de familie van de ‘deserteur ‘. Daar werd een broer aangetroffen. Deze werd 13x door het hoofd geschoten. Probleem opgelost….
  Diezelfde NPA wordt verdedigd door lieden als die de Boer en Rene Danen.
  Need i say more..? Men is nogal actief in Çompostela Valey (eveneens Zuid Mindanao). Dat komt omdat in de betreffende streek goud wordt gedolven. De Boer bezoekt de viering van de Filipijnse onafhankelijkheid door de Filipijnse gemeenschap in NL. Daar wordt dan her en der opruiend ,communistisch en fondswervend materiaal verspreid.

 4. Multidifficulti Says:

  Beste Eric Peter

  Jan Pronk, Groen Links, Anja Meulenbelt behoren ook tot de vriendenclub van Sison.
  Zonder Nederlands geld had het nooit zo ver gekomen.

 5. Boter op het hoofd « multidifficulti Says:

  […] men het hoofd niet koel houden en begint de boter zijn weg naar beneden te zoeken. Neem nou comrade Evert de Boer, de eerste fondsenwerver van Sison en het NDF in dit land. De CPP is geen terroristische […]

 6. De slachtoffers van Sison kunnen doodvallen « multidifficulti Says:

  […] Sison en Co daar ik de leugens van de voormalige fondsenwerver van Sison zat ben. In het artikel De schone kleren van comrade Evert de Boer doet ene Eric Peter een paar rake uitspreken over Evert waarbij René Danen(GroenLinks) ook nog als […]

 7. De slachtoffers van Sison worden dood gezwegen « multidifficulti Says:

  […] Sison en Co daar ik de leugens van de voormalige fondsenwerver van Sison zat ben. In het artikel De schone kleren van comrade Evert de Boer doet ene Eric Peter een paar rake uitspreken over Evert waarbij René Danen(GroenLinks) ook nog als […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: