De grote roerganger de weg kwijt

Mevr. Vos (van dat gifschip de Probo Koala)

De Telegraaf melde onlangs het volgende:

De Nationale Recherche heeft in het diepste geheim anderhalf jaar lang onderzoek gedaan naar de familie van toenmalig minister Johan Remkes. De gelijknamige neef van de oud-minister van Binnenlandse Zaken hield zich op grote schaal bezig met de smokkel en het witwassen van valuta uit Noord-Korea.
Zo werd de neef op heterdaad door een observatieteam vastgelegd bij een grote geldtransactie.
Oud-minister Remkes liet weten dat hij ‘gebrouilleerd’ is met zijn gelijknamige familielid.

Van je familie moet je het maar hebben, in dit geval liever niet.
Het verbaast  mij dat Noord Korea duistere zaken ging doen met de foute neef van Remkes daar in dit land een redelijk goed georganiseerd netwerk bestaat wat loyaal is aan  Noord Korea.
Jan Beentjes (Official Delegate of the KFA in the Netherlands) als lid van de Korean Friendship Association dus (KFA) had meer voor de hand gelegen.
De grote roergang(st)er is duidelijk de weg kwijt en Jan zal wel boos zijn omdat hij de illegale doekoe van de grote roerganger niet mocht wisselen en of witten.
Fuck luck voor de spleetogen en Jan maar dat komt wellicht omdat Jan ook in een ander netwerk (NFS) zit wat zich eerder verslikte bij een illegaal geldtransport. Hier een video met NFS-voorzitter Theo Droog

Behalve het CPP/NDFP/NPA netwerk is er ook een internationaal netwerk The International League of Peoples’ Struggle (ILPS) inclusief een vertakking naar het Lichtend Pad (International Emergency Committee to Defend the Life of Dr. Guzman) en soms ook GroenLinks(Mevr. Vos en uiteraard Mevr Strik). Groenlinks heeft wat het ondersteunen van de rebellen een belazerde reputatie. Deze politieke club poogt continue de regering van de Filippijnen van allerlei zaken in de schoen te schuiven (moordaanslagen op journalisten, advocaten, priesters en andere politieke dissidenten in de Filippijnen) die in feite toe te schrijven zijn aan eerder genoemde clubjes. Groenlinks is in feite de spreektoeter van Sison en Co. Het kan zijn dat de dames van niet alles weten (nooit een probleem bij Groenlinks), hoewel er meerdere malen aan de bel getrokken is bij Strik die op dit moment duidelijk de communicatie tussen Sison en Groenlinks doet. Dit wel degelijk met medeweten van Femke die ik op dit moment sterkte wens in de verkiezingen als bekend zal worden dat ze in feite Noord Korea aan het ondersteunen is

Marrie Kardol (penningmeesteres van het NFS) zal ook wel zal balen vanwege de gemiste order.
Marrie is ook een Noord Korea gang(st)er maar om bij de inner circle van het Filippijns verzet in dit Nederland te horen moet je wel loyaal aan Noord Korea zijn.
De Fam. Kardol zal vermoedelijk wel blij zijn dat Marrie als zwarte schaap van die Fam. geen werk hoefde te doen voor de grote roerganger daar die ook zaken doet met auto’s uit Zuid Korea.
Van je familie moet je het maar hebben, in dit geval liever niet.

Uiteraard blijf ik met de vraag zitten wie er in hemelsnaam Noord Koreaans geld wil hebben(Femke Halsema?), zoveel toeristen kan Jan Beentjes nou ook weer niet naar Noord Korea lokken dus de geldwisseltruck is uitgesloten daar het om een flink bedrag in euro’s ging. En zelfs al heb je weet ik hoe veel Noord Koreaans geld er is daar niets te koop.

Ik hoop dan ook dat de grote roerganger de volgende keer zal denken aan zijn loyale vrienden in dit land opdat we ze bij een heterdaadje gelijk het land kunnen uitzetten.

Advertenties

Eén reactie to “De grote roerganger de weg kwijt”

  1. contradicere Says:

    Uw inzending staat er weer op: http://contradicere.tk

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: