Vrouw,christen en chinees

Ruim 2 jaar geleden was ik ingezet als een soort manusje van alles bij een klein project omdat mijn baas mij nog mocht verhuren maar het hoofdproject in feite klaar was.
Bij dit project waar ik de techneut was kreeg ik een stagaire uit Indonesië als chef toegewezen alsmede iemand uit Taiwan die op dat moment ook opdrachten moest geven, alles in een keurig multiculturele harmonie.
Van van cheffin uit Indonesië wist ik dat ze na 6 maanden terug moest en sprak met haar face to face om zaken af te stemmen omdat ik nog sneller uit het project weg zou zou gaan.
Toen ik eerlijk en oprecht vroeg hoe ze het hier vond en of ze het leuk vond om terug te gaan kreeg ik een antwoord wat ik niet verwachte.

Nederland is en prima land vond mijn cheffin en ze baalde dat ze terug moest en op de vraag waarom ze baalde kreeg ik en antwoord dat er niet om loog.
Ik ben een vrouw,christen en ook nog chinees zei mijn cheffin en ik begreep direkt wat er aan de hand was daar ik zelf ooit in Indonesië geweest ben en ook de nodige klootjavanen ken van de JI.
Toch ga ik het uitleggen daar er over Indonesië de nodige misstanden bestaan. Zo loopt ene Harry van Bommel altijd te gillen dat wij Nederlanders als een beest tekeer gingen in Indonesië (wat klopt) en dat de Indonesiërs niets te verwijten zou zijn (wat niet klopt).

Als vrouw zijnde in Indonesië heb je inderdaad pech, fuck luck daar sinds enige tijd de fundamentalisten zich aan het roeren zijn, vrouwvriendelijk zijn die klootjavanen niet te noemen, sterker nog het zijn racisten pur sang. Uiteraard mag je dat niet zeggen van dirty Harry want dan ben je zelf een racist. Wat dat betreft heeft onze Bijstandskoning behoorlijk boter op zijn hoofd, het is een Indo die helaas een liefhebber is van hoofddoekjes en ook nog Joden beschuldigt van van alles en nog wat vanwege wat botte teksten in de oude ongekuiste Talmud. Dat de Talmud onderhand zwaar gekuist is en zeker geen heilig boek is bij joden is nog nooit opgekomen bij deze uitvreter.
Christen zijn in Indonesië is bepaald geen pretje, en het steeds gekker aan het worden. Het christelijke Ambon heeft regelmatig te maken gehad met aanvallen van fanatieke hufters uit bijvoorbeeld Atjeh die speciaal naar Ambon af reisden om Christenen letterlijk een kopje kleiner te krijgen, onze Indo de bijstandskoning zal je daar nooit over horen daar die liever de Friezen van alles verwijt wat die klootjaven te verwijten is. Sterker nog Friezen zijn ardige mensen die alleen maar hun eigen taal en cultuur willen behouden. Voor een allochtoon is het trouwens lasig integreren in Friesland omdat Fries en Nederlands leren inderdaad lastig is. Daarom begrijp ik de Bijstandskoning niet die kankert op Friezen die gewoonweg geen tsunamie van allochtonen wensen en die klootjavaan van een Bijstandskoning is zelf godvergeten te lui om het Fries te leren en gaf ooit te kennen het Fries een rottaal te vinden.
De relatie met de Chinezen in Indonesië is bepaald ook niet in geweldig in Indonesië, in het verleden zijn er veel anti-chinese pogroms geweest waar Chinezen het leven lieten.
Die pogroms waren snel voorbij toen China met zijn vuist op de tafel sloeg en stelde dat indien die pogroms door zouden gaan men over zou gaan tot een invasie in Indonesië.
De problemen tussen Chinezen en Indonesiërs in Indonesië zijn voor een gedeelte ontstaan omdat de Chinezen als kleine groep een stevig aandeel hebben in de economie. Dit omdat Chinezen nou eenmaal harde werkers zijn en de Indonesiërs meer van dag tot dag leven. Dat gaf dus scheve ogen met de Chinezen als onderliggende partij. Ik heb trouwens vernomen dat de Bijstandskoning zijn uitkering is ingetrokken dus zal deze parasiet hopelijk eens wat van de Chinezen kunen leren.

Advertenties

4 Reacties to “Vrouw,christen en chinees”

 1. bilo Says:

  test

 2. bilo Says:

  Hoe zit het met NL koloniaal verleden.
  Indonesie is een gelukkig land met de Islam en dat was al aanwezig voor de koloniale machten zich kwamen manifesteren.
  Antoon houd op met je gestoorde en ophitsende geschiedsvervalsing.
  Jij moet beter weten.
  Groet bilo

 3. bilo Says:

  De wilders stemmers lijden aan een collectieve angstpsychose.
  In het buitenland heeft men dat goed door.
  groeten.

 4. multidifficulti Says:

  Bilo gebruikt vaker woorden dan zijn verstand helaas.
  Dat Nederland een koloniaal verleden heeft heb ik nooit ontkend, waar zeur je over?
  Dat Indonesië een moslimland was voor we het als kolonie innamen zegt op zich niets, Nederland heeft de moslims wat het geloof betreft altijd met rust gelaten, het gelof is in de koloniale tijd nooit verboden Bilo!.
  Wat je trouwens niet zal vermelden als haatzaaiende en ophitstende moslim is het feit dat Indonesië Boeddhistisch/Hindoestaans was toen Mohammed nog in de luiers zat en dat de Islam Indonesië met het zwaard veroverd heeft en het als een kolonie zag. Bent je de onderlinge veldslagen tussen de nodige corrupte koloniale Sultans uit Indonesië niet vergeten Bilo?
  Was het niet trouwens de Islam die voor de Britten India binnenvielen en het gebruikte als kolonie, alwaar men Hindoetempels sloopte en de stenen hergebruikte om er een moskee mee te bouwen.
  Waren het niet moslims die op de oude ruines van de oude tempel der joden botweg een moskee neerplempde om te zeggen dit is onze KOLONIE!.?
  De heren Sultans waren onderling verdeeld en corrupt en op die manier een makkelijke prooi voor het toenmalige koloniale Nederland.
  Bilo-aanhangers lijden aan een collectieve angstpsychose.
  Ik heb dat goed door.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: