Rode zorgen

Afgelopen 1 mei kreeg de Rode Morgen oftwel de Groep_Marxisten-Leninisten al demonstrerend mot met de Hermandad.
De vlaggen die de demonstranten droegen zaten vast aan extreem dikke stukken hout en de politie eisde dan ook dat deze knuppels direkt ingeleverd zouden worden, het kwam te bedreigend over.
Menig beroepsaksievoerder of aktivist had maling aan de oproep van de politie die dan ook direkt ingreep en terecht.
De groep van Marxisten-Leninisten/Rode Morgen (GML) is als medeorganiserende partij inderdaad een partij met een beladen verleden.
In 2007 werd door HP/De Tijd een artikel gewijd aan de banden tussen GML/Rode Morgen en de Rode Khmer van Pol Pot. Hoewel de misdaden van de Rode Khmer al in 1977 bekend waren bleef GML/Rode Morgen volgens HP/De Tijd deze beweging steunen.
Kortom het facistische bewind van Pol Pot was geen bezwaar bij de Rode Morgen, zulke lieverdjes waren het niet en zijn ze niet.

Het geblaat van de SP dat de Rode Morgen nu van zijn stem is beroofd en dat de politie te hard is opgetreden verbaast mij, GML/Rode Morgen is opgericht in 1977 door geroyeerde ex-leden van de Kommunistiese Eenheidsbeweging Nederland(later de SP geheten).
Iemand royeren is toch ook iemand de mond snoeren dus wat dat betreft heeft de SP zelf boter op zijn hoofd.

Wat mij bovendien stoort is de steun van Rode Morgen aan de oude Pol Pot maar ook aan de nieuwe, de Pol Pot van de Filippijnen Sison geheten. Het is de Rode Morgen die regelmatig samenwerkt met het ILPS van Sison. Dat Groenlinks dan ook begint te kermen over de harde aanpak van de Rode Morgen verbaast mij dan ook van geen meter, Groenlinks loopt al jaren aan de leiband van Sison. Andree van Es heeft in de zaak Quimpo de gehele tweede kamer voorgelogen en was in feite in de 2e kamer niets meer of minder dan het schoothondje van Sison. Of lees dit stuk agitprop van Sison maar uitgesproken door Mevr. Vos. Geen woord over de misdaden van Sison, nee de regering van de Filippijnen zou misdadig zijn. Mevr. Vos reagert niet op emails en doet gewoon of zij gek is en bij Groeninks blijft men maar beweren dat ik bij Mevr. Vos moet wezen en doet gewoon of men gek is. De uitspraken deed ze toch namens Groenlinks lijkt mij.

Wat mij betreft kunnen Pol Pot-liefhebbers niet hard genoeg aangepakt worden en dan maakt het mij niet uit of het de oude of de nieuwe Pol Pot betreft.

Advertenties

4 Reacties to “Rode zorgen”

 1. Rode zorgenIk Says:

  […] Rode zorgen Multidifficulti […]

 2. bilo Says:

  Contradicere is zo’n persoon die aan een wilders psychose lijdt.
  Zielig gewoon zulk soort bekrompen figuren.

 3. multidifficulti Says:

  Contradicere is geen persoon maar een weblog.
  Wat dat betreft blijft Bilo een vreemd persoon die aan psychoses lijdt, kan geen weblog van een persoon onderscheiden en kan klaarblijkelijk niet goed lezen, ik heb hem toch diverse malen verzocht op te rotten.

 4. alidas Says:

  mooi hoor

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: