Wat Meulenbelt niet wil weten

Het gulden schot met de muisklik
Walden Bello onder schot, met dank aan Anja Meulenbelt.

Als Filippijnenkenner wist ik dat Walden Bello bedreigd is door Sison(CPP/NPA/NDF), het staat beschreven in A new Letter of Concern.
Van de schrijver is ook te lezen Murder as Politics.

Op een pagina van Anja Meulenbelt is Walden Bello, activist uit de Filipijnen (sorry Anja het is Filippijnen) te zien en fluisterde op haar pagina als een volleerd Meulenbelt-fluisteraar en dus bijzonder onderdanig dat er ruzie in de marxistische tent was en dat Walden Bello bedreigd is. Lastig voor Anja daar Anja in het verleden een moordpartij, door Sison’s troepen gepleegd, in de schoenen wou schuiven van de regering van de Filippijnen zie dagboek-9-november-2005.

Anja is duidelijk niet gediend van herrie in haar marxistische toko dus werd mijn opmerking er even hard er af gedonderd als het er neer gezet was met de volgende tekst van Anja als verklaring waarom ik werd verwijderd/gemeulenbelt:

Sorry, anonieme filipijnenkenner, het heeft heel weinig zin om op een oude post van vijf jaar geleden nog eens over de kwesties te beginnen waar we hier verder praktisch niets van af weten ā€“ en ik ook niet, zodat ik de portee niet kan beoordelen. Je zult een ander plek moeten vinden voor de discussie.
Reactie door Anja ā€” maandag 1 november 2010

Het is duidelijk dat Anja van niets wil weten, ze moest eens solidair zijn met een ander.
Hun strijd, onze strijd, internationale solidariteit is niet van toepassing bij Anja Meulenbelt

Advertenties

8 Reacties to “Wat Meulenbelt niet wil weten”

 1. Likoed Nederland Says:

  Ze heeft de uitspraak “ik vind antisemiet bijna een eretitel” nog op haar site staan, blijkbaar is ze er nog steeds trots op.

  Overigens zegt ze in dat artikel ook:
  “De Holocaust mag nooit meer gebeuren, maar in wezen gebeurt het daar [in Gaza] nu ook.”

  Volgens de antisemitisme definitie van de Europese Unie – te vinden op http://www.likud.nl/ref32b.html – is dat een antisemitische uitspraak.

  • multidifficulti Says:

   Meulenbelt is gestoord. Het mooie in dit verhaal is de foto van Bello. Een fotofuck van een foto van die Walden Bello die op de blog van Anja staat.
   Dat ik een nickname gebruik is niet voor de lol, mijn fam. in de Filippijnen wil rustig leven zonder tussenkomst van boze NPA-soldaten.
   Meulenbelt ontrekt zich aan de discussie, een verwijt dat Wilders ook kreeg.
   Volgens de logica van die rechter is Meulenbelt dan ook een ramp, mijn excuses aan Wilders voor de vergelijking.
   Meulenbelt is erger dan Wilders.

 2. Likoed Nederland Says:

  Sorry, iets helemaal mis gegaan met, bovenstaand is een reactie op Gretta Duisenberg.

  Van Anja Meulenbelt weten wij niet direct antisemitische uitspraken.

  Maar het geeft wel te denken dat ze liegt voor de Palestijnse zaak,
  zie bijvoorbeeld:
  http://www.likud.nl/artik35.html
  http://www.likud.nl/schild.html

  Om te verhullen dat ze liegt, pleegt ze ook censuur op haar weblog, zie het tweede artikel. Dat is Nederland al eerder opgevallen, censuur op eigen weblog wordt tegenwoordig ‘Meulenbelten’ genoemd.

 3. bilo Says:

  Als figuren als Likud en andere revionistische zionisten mij een anti semiet zouden noemen dan is het een ere titel.
  Gelukkig heb ik de afgelopen jaren vele goede doelen kunnen steunen (ja het kopen van wapentuig is onder sommige omstandigheden ook een goed doel) en draag een onafhankelijk Palestina met eigen legermacht een zeer warm hart toe. Helaas dat de wereld zo verhard is geworden maar dat komt echt niet van 1 kant hoor! Wie een volk zonder leger aanvalt met straaljagers, raketten en fosfor en systematisch het leiden van een leven met terreur en geweld bemoeilijkt heeft geen recht om te klagen hoe hun vijand zich verweert. waar 2 vechten heeft er 1 op dit moment meer schuld. Zo dit was mijn bescheiden mening. En verder met de escalatie nu dankzij partijen als Likud!
  Groeten

  • multidifficulti Says:

   Beste Bilo,

   Likud heeft net zoals jij recht op een mening en corrigeerde zichzelf nog, anders had ik dat wel gedaan.
   Ik ga niet in op de zaak Israel maar beperk mij tot Meulenbelt.
   Meulenbelt is duidelijk niet al te fris, laat Bello wel opdraven op haar blog maar Belllo een handje helpen na bedreigingen is duidelijk te veel gevraagd omdat de bedreigers ook Marxisten zijn. Lekkere boel die Marxisten zeg. Doet mij denken aan de spaanse burgeroorlog toen de communisten meer bezig waren om op elkaar te schieten dan op Franco. Die situatie was de inspiratie voor het boek Animal Farm , jarenlang verboden door de communisten. Orwell was trouwens een kritisch socialist.
   Op dit moment ben ik bezig kontakt te leggen in de Filippijnen met Bello himself en een ander figuur die bedreigd is door Sison en Co dus met een beetje mazzel kan ik weer wat oude lijken uit de kast laten rollen.
   Eerlijk is eerlijk, Harry van Bommel is aardig aangedaan nadat hij via mij te weten kwam dat Bello door de communistische vrienden is bedreigd en hij gaf mij zelfs een antwoord per email.
   Dat is iets wat ik niet van Anja kan zeggen, die houd zich uiteraard van de domme(ich habe es nicht gewusst kan ze in ieder geval niet meer zeggen).
   Wist je trouwens dat een stadsgeno(o)t(e) van mij een (schoon)vader in de Filippijnen heeft die op de hitlist van Sison staat?
   Daar ga ik later nog op terug komen maar ik ben nog bezig met Bello en de andere bedreigde Filippino in de Filippijnen om het geheel in 1 verhaal te persen. De andere persoon heeft trouwens een belangrijke rol gespeeld in onderzoek en een verzoeningscommissie betreffende het moslimgeweld in Mindanao alwaar volgens jou moslims hun geloof niet mochten belijden(hoe je aan die onzin kwam weet ik niet). Moslims mogen hun eigen autonome gebied hebben en was zelfs een overeenkomst met de regering van de Filippijnen, de rechter vond na klachten het accoord niet rechtsgeldig daar de rechten van de christenen aldaar niet gewaarborgd zijn. De zaak ligt dus anders dan jij op nogal haatzaaiende manier beweerde ooit op Geenstijl.

 4. De slachtoffers van Sison kunnen doodvallen « multidifficulti Says:

  […] ook verteld dat Walen Bello door haar mede-marxisten is bedreigd, het verslag valt te lezen in Wat Meulenbelt niet wil weten. Hoe sympathiek Guido ook mogen zijn, laat maar zitten vanwege Tine Kox en Anja Meulenbelt. Laten […]

 5. De slachtoffers van Sison worden dood gezwegen « multidifficulti Says:

  […] ook verteld dat Walen Bello door haar mede-marxisten is bedreigd, het verslag valt te lezen in Wat Meulenbelt niet wil weten. Hoe sympathiek Guido ook mogen zijn, laat maar zitten vanwege Tine Kox en Anja Meulenbelt. Laten […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: