Bayan Muna of de bruinhemden van Anja en Tine

gewapende strijd en ook verkiezingen


Tine met 2 bruinhemden

Ooit deed Anja Meulenbeltop haar blog samen met Tine Kox Huilie huilie omdat de comrades van de Bayan Muna zo zwaar belaagd worden door die stoute Filippijnse regering. Als je niet beter zou weten dan zou je Tine en Anja nog gelijk geven ook maar de waarheid is hard en de Bayan Muna is een verschrikkelijke partij, het zijn stevig nationalistische bruinhemden.
Bayan Muna betekent absoluut niet People First zoals Anja en Tine ons willen laten geloven. Bayan Muna staat voor Nation First; People First en ook in die volgorde, eerst de natie dan het gepeupel, nationaalsocialisme dus.

Bayan Muna aims to protect and promote the interest of the Filipino people first.

Dat de regering van de Filippijnen stevig in de maag zit met die partij en ze hard wil aanpakken is wat mij betreft geen probleem maar Anja en Tine lusten klaarblijkelijk wel pap van die bruinhemden.
De bruinhemden van de Bayan Muna zijn niets meer of minder een vooruitgeschoven post van de reeds verboden Communist Party of the Philippines(CPP) en hun gewapende tak bekend als de New People Army(NPA).

When an Abanse Pinay organizer in Panay, or an Akbayan municipal councilor in Albay are told to stop campaigning in NPA controlled barangays because these barangays are ‘reserved’ for Bayan Muna or Anak Pawis, they don’t stop to ask if this is legal before they get scared.

Andere goede vrienden van de Filippijnse bruinhemden zijn de Belgische marxisten Koen Hostyn en Sara Fobelets.
Sara is zo te zien nu bezig om Comrade Chavez een handje te helpen.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: